סיכום שבועי~ 21.2.09

spongbob

New member
../images/Emo110.gifסיכום שבועי~ 21.2.09

השבוע בחיים:
- היום הכי כיפי היה: - התעצבנתי בגלל: - התאכזבתי בגלל: - בכיתי בגלל: - הדבר שהכי הצחיק אותי: - פדיחת השבוע: - הרגשתי טוב עם עצמי כי: - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: - הסרט הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי: - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - הדובדבן בקצפת היה: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: - רציתי להגיד תודה ל: - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:
השבוע במשחק:
- היום הכי כיפי: - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): - באיזו רמה אני היום: - כמה רמות עליתי: - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: - מכרתי: - קניתי: - מצאתי:
תחזית לשבוע הבא:
- אעלה לרמה: - אסיים את הקווסטים: - אתחדש ב: - שונות: - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש:

deisy

New member
מה קרה? ראשונה? ../images/Emo12.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: שבת, גשם בחוץ חם ונעים בבית! - התעצבנתי בגלל: אנשים מעצבנים - התאכזבתי בגלל: מישהיא... - בכיתי בגלל: משהוא - הדבר שהכי הצחיק אותי: הילדים שלי! - פדיחת השבוע: לא זוכרת
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: עשיתי חיוך לכמה אנשים... - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: - הסרט הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי: חמין - משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: - הדובדבן בקצפת היה: זה לא עונת הדובדבנית, צ'טערת
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: המשפחה וחברים - רציתי להגיד תודה ל: מאיה
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שתתחיל עונת הדובדבנים?
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: שבת!! - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): HTPQ וסיימתי
- באיזו רמה אני היום:121 - כמה רמות עליתי:1 - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג:סקילס
- מכרתי: דרופים טיפשיים.. - קניתי: שיקויים.. מה חדש ..
- מצאתי: כל מיני בולשיט תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 122.... ממש...
- אסיים את הקווסטים: איזהשהם, לא יודעת מה יש לי ברשימה בכלל
- אתחדש ב: אני בסדר, תודה! - שונות: סתם הפחידו אותי מה HTPQ הזה, זה הפקיו הכי טפשי בעולם
- לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: גשם בחוץ זה כיף!

IceFairy

New member
גליתוש, ה-HTPQ הוא באמת פיקיו קל מאד..

אני זוכרת שגם אותי הפחידו קצת לפני, לא ברור לי למה וכשנכנסתי לפיקיו וקיבלתי את שורש החיים גם על המפלצת הראשונה די הייתי בשוק עד כמה זה קל וגם אנחנו המשכנו הלאה סתם מהתלהבות, אבל היה באמת נחמד. הקטע הכי קשה בפיקיו הזה בדרך כלל הוא למצוא את מאנון, כי אם כבר הרגו אותו בכל הערוצים, הספאון שלו הוא בין 3-6 שעות, כך שבנסיון הראשון שלי, לא מצאנו אותו בכל הערוצים, לא אני ולא חברי הפארטי שלי, בפוקס כשהתחברתי בלילה כולם בגילד צעקו לי "בואי עכשיו, יש מאנון בואי ל-HTPQ"

deisy

New member
כן החלק של מנון הוא היותר בעייתי

הספון שלו באמת לא משו... אבל ברגע שיש שלכולם את הדרופים זה הופך להיות משעשע מאוד! ובכלל, שורש החיים נפל לי עוד לפני שכולם שמו לב בכלל... סתם המשכנו בשביל הכיף!

השבוע שלי../images/Emo9.gif

השבוע בחיים: היום הכי כיפי היה: יום חמישי אחרי העבודה הלכתי לקניות עם חברה ואח"כ ישבנו לאכול
התעצבנתי בגלל: הבוס שלי
התאכזבתי בגלל: תוכנית טלויזיה שלא הלכה כמו שרציתי בכיתי בגלל: לא בכיתי
הדבר שהכי הצחיק אותי: לא זוכרת
פדיחת השבוע: לא זוכרת
הרגשתי טוב עם עצמי כי: הצלחתי לפייס בין בעל ואישה
המבין יבין
השיר שעדיין מתנגן לי בראש: Weeping של Josh Groban הספר הכי טוב שקראתי: כאילו שהיה לי זמן לקרוא
הסרט הכי טוב שראיתי: לא ראיתי אף סרט
הדבר הכי טעים שאכלתי: קינוח בספגטיםםם
משפט משיר (או כמה) שמתאר את מה שהרגשתי: I can make it through the rain I can stand up once again on my own And I know that I'm strong enough to mend
הדובדבן בקצפת היה: איריס השיגה לי דבשששש
האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: איריס
רציתי להגיד תודה ל: איריססססס
תודה על הדבששש
משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שההתקררות תעבור לי
השבוע במשחק: היום הכי כיפי: שישי
הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי):עדיין עם המיץ תפוזים של ההומו מאורביס
אסיים אותו השבוע אני מקווה
באיזו רמה אני היום: 47 כמה רמות עליתי: 0 המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: NEPENDEATH
מכרתי: כמה דרופים טובים מהפרחים המקוללים
קניתי: כלום מצאתי: אזמרלדים
תחזית לשבוע הבא: אעלה לרמה: 48
אני בספק אסיים את הקווסטים: המיץ תפוזים ואולי עוד כמה, תלוי כמה זמן אשחק ואילו התפתחויות יהיו... אתחדש ב: שמלה חדשה במידה ואעלה רמה
שונות: סיוון, עשית לי הרגשה חמימה ב
עם מה שאמרת לניר לגבי פסח
לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: שימשיך לרדת הרבה גשם, אני יורדת לכינרת ביולי וזה יהיה מבאס לראות אותה עוד יותר ריקה משנה שעברה
אז שיירד הרבה הרבה גשם
ואולי היא אפילו תהיה יותר מלאה

למעלה