מסע כומתה...

יונית

בני גם היו ילדי הראשונים ( יש לי בת גדולה) כך שגם אנחנו לא בדיוק ידענו. יכולה רק לאמר לך שהתחילו הכאבים קנינו בהזמנה מיוחדת (בהרצליה-לא עושה פרסומת) מדרסים מיוחדים,ומאז ברוך השם. להגיד לך לקנות ?לא יודעת. המדרסים אינם זולים.

יונית7

New member
מדרסים

האם מדובר במדרסים סטנדרטיים שאני יכולה לקנות גם בלעדיו, או שהם מותאמים באופן אישי? על איזה סכום מדובר?

the gypsy

New member
גרביים מיוחדות למסעות

לא יודעת בקשר למדרסים, אבל יש גרביים שטנצר המליץ עליהם - והן אכן מעולות למסעות, ניווטים ארוכים וכד'. יש את הטלפון של הבחור שמוכר אותם - לא מוצאת אצלי כרגע, וודאי למישהו יש כאן. הן דו שכבתיות, מפחיתות חיכוך, וכך מונעות יבלות. בנוסף, סופגות זיעה בצורה יעילה יותר. הבן מאוד מרוצה מהן.

יונית

נכון מאוד. יש גם גרביים הנקראות גרבי מסעות. עבוד בעיקר בכף הרגל. בני היו שמים גרב רגילה ומעליה את גרבי המסעות.

the gypsy

New member
והנה הטל' של הבחור שמוכר את הגרביים

תומר חורב טלפון 0545484523 . כמובן, זה לא במקום מדרסים בהתאמה אישית, שטובים תמיד, לא רק למסעות.

סמדר בנ

New member
מניסיון

הגרביים שהוא מוכר מצוינות. בקשר למדרסים - אז המקצועיים והיעילים ביותר עולים המון - אבל יש משהו ביניים - מדרסים שעושים בהתאמה (כמו יציקת גומי) והם תומכים לפי צורת הרגל ובולמים זעזועים.

2mia

New member
קניתי לבני מדרסים לפני הצבא

ולו מאד נוח איתם. חבריו קנו ולא משתמשים בהם.זה מאד אינדיבידואלי וכמו שהאילתית אמרה אין בעיה להזמין ברעננה, הרצליה ואני בטוחה בכל מקום אחר.

mars4

New member
../images/Emo24.gif יקירי כרגיל חיממתם לי את

הלב.. תודה לכל המאחלים. מבטיח לדווח בפירוט כולל תמונות. יונית... שיהיה בהצלחה לבן , גם אנחנו לא קנינו מדרסים, האמת שלא חשבנו על זה. אבל אל תדאגי.. התותחים שלנו יעמדו בזה בכבוד!

יונית7

New member
בכל מקרה כבר מאוחר מידי...

הוא עבר את הגיבוש בלי מדרסים, כנראה שיסתדר גם הפעם. האמת היא שאני נזכרת שאחרי הגיבוש כפות הרגליים שלו לא היו במצב הכי טוב. אדאג לצייד אותו בגרביים המיוחדות/מדרסים , בטח יהיו עוד מסעות בהמשך. תודה על האינפורמציה!

אימשל2

New member
הנעליים החדשות של צה"ל

שמנופקות כיום הן קלות ומכילות בתוכן מדרסים עם ג'ל בולם זעזועים. לכן, אם אין בעיה ספציפית חבל על מאות השקלים שעולים מדרסים בהתאמה מיוחדת. הצנחן שלי, עבר את גיבוש היחט"יות (עם גרביים של תומר חורב) ללא יבלת ברגל כשהנעליים היו חדשות מהנילונים. כמו כן, סיים את הכשרתו כצנחן כולל מסע כומתה במצב תקין, רק עם הנעליים הבססיות שנופקו לו בבקו"ם. במסלול כבר היה צריך לעבור לזוג השני של הנעליים ולהגיש את הראשונות לבלאי. למי שלמרות הנעלים החדשות, שהנדסת האנוש שלהן נועדה למנוע שברי הליכה, יש כאבים, או שעובר מסלול של סיירות יש מקום לשקול הכנת מדרסים מיוחדים.

oshiko

New member
מרס, מצטרף אליך לתחושת גאווה אבהית

כומתה וירטואלית אני לא יכול לצרף מכאן, לצערי. בע"ה בערב, כשאוכל ואזכור.

שויו

New member
מרס, בהצלחה לבן ולחבריו הסגלגלים

שיהיה להם המשך שירות מספק ובטוח... ושהבן החובש שלך ישאר מובטל.....

mars4

New member
אז ברגע זה הם בדרך

ואני, שנתי נודדת, מהרבה סיבות. חושב עלהם שם בלבנון,ועלהם שם בעזה, ועלהם שם במסע, נאנקים תחת העול.. סופר איתם את השעות... מת כבר לראות אותו..

למעלה