מסע כומתה...

mars4

New member
../images/Emo110.gif מסע כומתה...

אז נפל דבר! בהצלחה למחזור גבעתי מרץ 06 ולחובשים של מחזור נובמבר 05 :מחר בלילה במסע הכומתה. שיעבור בקלות לכולם. ביום חמישי אחה"צ הטכס. אני כבר מתרגש... מאד... ידווחים יגיעו!

mars4

New member
עד לפני שעה לא היה ברור

ועכשו מתברר שכן. כנראה יהיה משהו מינורי. כיאה לשעה. אבל את מי מענין הטכס??? העיקר הכומתה ואם אפשר את זו המצ'וקמקת והמרוטה של הסמל!

מאקי

New member
איזה יופי לו לך לכם....

בשעה טובה... ולו יהי של הסמל... העיקר שיהיה.. סגול עולה... מסע קל.. ותצלמן לנו טוב??

בהצלחה מחר במסע כומתה!

המסע מחר הוא רק לגדודים. לחיילי היחס"ר אין עדיין מסע כומתה - יקח עוד כמה חודשים כנראה.

הוא עושה את העבודה הכי חשובה

תאמין לי. אני כל יום מצדיע לבני שבחר בהצלת חיים. שיצליח בהמשך.

יונית7

New member
מסע כומתה

מאחלת לכל חיילי גבעתי שהמסע יעבור בקלות גם הבן שלי בין הצועדים. עדיין לא ברור בשלב זה מה עלה בגורל הרגילה שהם אמורים לקבל בשבוע הבא, נקווה לטוב.

אממאא

New member
בהצלחה, שיהיה מסע קל

וקריר.... סגול זה הצבע... נו, את זה אתה כבר יודע....

אימשל2

New member
הם כבר בטח בסוף המסע

מקווה שעבר בקלות. שיהיה להם בהצלחה בהמשך הדרך. עכשיו מתחיל השלב הקשה באמת. מאחלת שיהיה לסגול שלך את החוסן לבצע את תפקידו וחשוב יותר מכל כי הוא יהיה מובטל.

Rainbow100

New member
ניראה לי שהמסע שלהם הלילה, בין

רביעי לחמישי. עכשיו הם בשלב המנוחה ושתית מים
מחר בשעה כזו הם יהיו...מאד מאד מאד עייפים ומרוצים!! תם פרק אחד ומעכשיו, לוחמים לכל דבר. על כל המשתמע מכך בפרט בימים הקשים האלה. המון בהצלחה ו...שרק יהיה מובטל הסגול הפרטי שלך. ושכל החיילים ישובו בשלום הביתה.

אימשל2

New member
אופס צודקת, אז עוד יש מקום

לאחל להם בהצלחה. הברכות להמשך הדרך נשארות בעינן. מקווה שיהיה מובטל. ואם חלילה לא, שיהיה בו את החוסן לבצע את תפקידו.

VASANA

New member
...../images/Emo140.gif

ברכה מקסימה "מקווה שיהיה מובטל. ואם חלילה לא, שיהיה בו את החוסן לבצע את תפקידו"... ומוסיפה: ושכולם יחזרו בריאים ושלמים.

יונית7

New member
צריך מדרסים מיוחדים למסע??

אמרו לי שהייתי צריכה לקנות מדרסים מיוחדים לנעליים עם בולמי זעזועים, שמיועדים להליכה ממושכת, מונע שברי הליכה. לא ידעתי ולא קניתי (זה הבן הראשון שגייסנו). ידוע לכם מנסיון אם המדרסים אכן מומלצים?

למעלה