כוס.

בא לי ארטיק../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif

לתחרות דולי שחורה. בייס מגראפיק דולז. נא להגיב לזאת עם השמלה הכחולה. אני ממש מרוצה ממנה!

o0Invisible0o

New member
../images/Emo99.gifממש ממש יפה!../images/Emo9.gif

הדבר היחיד שמפריע לי זה שהיא קצת רגילה. כאילו, הצללות מצויינות והכל יפה..אבל היא משעממת.>< תוסיפי משהו שייחד אותה, הדפס, שרשרת, כל אביזר אחר.
הלמעלה של השיער קצת גושי לטעמי, אבל מי אני שאגיד משו על הצללות שיער?

Stinki Winki

New member
יפהפיה!../images/Emo99.gif

כפפה תוסיף*0* היא משום מה מזכירה לי את השמלות בסרטי דיסני^^"

LudaGirl

New member
it has been a while-

לא גמורה ממש. חסרים הרבה פרטים. המשך לדמות שלי.. בייס מאפיצ'ו

LudaGirl

New member
האמת שהתגובה קצת מעליבה.

כי כל הבובות שלי פחות או יותר ברמה הזאת.פשוט לא בכולן אני משקיעה אז כנראה את לא זוכרת אותי... אבל תודה בכל זאת

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifאבל כן, יש הבדל

כי בזמן שרמת ההשקעה עלתה, תראי איך היא נראית ליד דוליז אחרות שלך. זה לא הכל כישרון שאומרים שמשתפרים...

../images/Emo45.gif

אני לא רואה מה יש להעלב פה. גם אני חושבת שאפשר לראות שיפור בדולי הזו לעומת דוליז קודמות שלך, במיוחד בשיער. בקשר לשמלה, אני חושבת ששינוי פלטה לפלטה שחורה יותר, עם הבדלי גוונים קטנים יותר, יעשה נפלאות. את משתמשת תמיד באותה פלטה שחורה, נכון? אני זוכרת אותך ואני בטוחה שעוד הרבה בנות זוכרות אותך. ראיתי דוליז שלך כשהיית לפני שנה שנה וחצי בנענע, כשהיית בהייד פארק (או שאת עדיין שם?
) ועכשיו גם פה. אפשר לזהות את הסגנון שלך, ואני חושבת שהשתפרת. אני רואה בזה מחמאה, כי טוב להשתפר ולא לעמוד במקום כל הזמן.לא תמיד אתה רואה שיפור, בעדו שאחרים כן. נו, חפירה
אבל חפיף.

LudaGirl

New member
חחחח תודה רבה

זה נחמד לקבל מחמאות ממך, כי את מצוינת. ונחמד שאת זוכרת אותי מנענע והיידי (אני מנהלת את הפורום בהיידי). אני חושבת שהעניין של הפלאטות באמת דפוק. הפאק הוא שהמסך שלי כהה כלילה. ממש, אין מצב להבהיר אותו. אז יש פלאטות שאצלי כהות יותר מבמסכים נורמליים. חפיף. מתישהו אקנה אחד חדש

Stinki Winki

New member
וואו!../images/Emo99.gif

שתיהן מדהימות*0* הפלטה של השמלה טיפה אפורה... יותר שחורה תתאים יותר

fat luey

New member
סתם נו,

אחת לא מושקעת אך אופטימית. PPKH. [הפיקסל ארט לא גמור.]

../images/Emo214.gifתגובובובונית. ../images/Emo3.gif

בפלטה הזו, השער אמור להיות מוצלל בצורה הבאה. לפי דעתי כן?
ההצללה בשער-כפי שהצללת, לא נראת אמייתת, נראת קצת פלסטיקית ונוקשה! עוד דבר, איפה שסימנתי בירוק יש משהו לא ברור. השער ממשיך למעלה ובצד הוא מתעגל
הבנת??

fat luey

New member
תודה, אבל אני אוהבת את השיער ככה.^^

ובקשר לחלק המוזר- אני אתקן. :]

o0Invisible0o

New member
אני לא מסכימה..../images/Emo3.gif

אני ממש אוהבת את ההצללה של השיער!
היא ממש מיוחדת כמו שהיא..ומרשימה!
הדולי נפלאה, והפיקסל בצד משעשע..
עוד מעט נגמרת השנה, לא לדאוג.

בהחלט../images/Emo6.gif

היא מקסימה, אני אוהבת במיוחד את השיער
תוסיפי קצת אש לפיקסלארט? וסמל בצפר לחולצה?

mini cat

New member
../images/Emo54.gif היסטוריה... היסטוריה... ../images/Emo3.gif

בייס מאי קנדי (התלבשתי על הבייס לפני כמה ימים) אמ... אני יחסית אוהבת את השיער מאוד,^^ דולי שלישית שעשיתי אחרי חודשים רבים של מחסור בזמן וכישרון^^ פחדתי שהכל ברח לי -.-;

למעלה