כוס.

InvisibleTouch

New member
../images/Emo110.gifכוס.

כוס שוקו. באמת. אל תהיו סוטות.
לשרשר להודעה ראשית.
הודעה אחת בלבד.
איזכור בייס-חובה. הודעות שלא ישורשרו נכון- יימחקו.

Stinki Winki

New member
../images/Emo6.gif

מזה נבהלתיXD אין לי דולי.
אגב, מה התירוץ שלך להיות בבית?:) שלי בגרות בהיסטוריה.

גם אני נבהלתי../images/Emo6.gif

בעיקר הופתעתי
אני סתם לא לומדת. אבל יש לי דולי^^ השקעתי בה יחסית הרבה, אני חושבת.. אני די מרוצה. מה שכן, יש לי בעיה עם הצד האחורי של השמלה. תעזרו לי?
היא לא גמורה, כמובן. בייס מקסים של מריייי.

Stinki Winki

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

ראיתי אותה ופלטתי "וואו" קטן
אמ.. קצת מפריע לי שאין צד אחורי לחצאית. ושהחזה בהיר יותר מכל השאר בצורה ניכרת... אז טשטשי איכשהו
הגלידה
(זו גלידה נכון?
כי אין כדורי גלידה וכאלה.)

תודה^^

אני אטשטש את החזה. הגלידה זה טילון, בטילון אין כדורים
|התחמקות| אבל אני רוצה להוסיף קצפת וסירופ מלמעלה, כשאני אצליח
את החצאית לא סיימתי, אני לא מצליחה להוסיף צד אחורי. אולי טול ומלמלה מתחת יטשטשו ויסתירו את הצד-האחורי-שלא-קיים?

InvisibleTouch

New member
תגובעD:

המהמ. דבר ראשון היא מדהימה!
,רק שהיא קצת ריקה. ויש בה משהו פשוט כזה, ואני יודעת שאת יכולה למלא אותה^^ המהמ.דברים שקצת הפריעו לי- דבר ראשון, יש לה מין תלתל כזה בקוקו, שלא הבנתי מה הוא
, ואגב הקוקיות ממש זהות, אולי תנסי לשנות אחת מהן קצת. עוד דבר, הגלידה אמ. נראית פלסטיקית ומוצקה מדי, לא? והמ. דבר אחרון אני חושבת, שהשמלה פתאום מתרחבת, וזה לא הגיוני, אז או שתעשי לה גזרת פרינסס כזאת, או שתשימי שם חגורת מותן או משהו. ניסיתי לעשות חלק אחורי
. הייתי ממליצה לך להוסיף שם תחרה בקצה של השמלה. ונעליים, והמ. למלא את השמלה קצת באקסיזוריז. היא מהממת^^

תודה^^

את הקוקיות אני אשנה. מסכימה איתך לגבי האביזרים, היא לא גמורה וברור שאני אוסיף דברים. אני רוצה לצייר מגפיים, יש לה רגליים ארוכות
לגבי הגזרה של השמלה, אני לא מסכימה. אני חושבת שזה הגיוני, במיוחד אם הדולי בסגנון של דמות אנימה (גם אם ההצללות הן לא הצללות של אנימה). את הגלידה אני אשנה מעט. תודה^^

Karin917

New member
תגובה קצרה.

הדולי מדהימה!
אני מחכה לראות אותה אחרי שתסיימי... *הגוון הבהיר בחזה בולט מדיי יחסית לחלק התחתון *בירוק-חלק שהוא קצת מרובע *הקפלים קצת גדולים[?] תחלקי אותם לקפלים נוספים *תוסיפי עוד קצת צל מתחת לשמלה

../images/Emo214.gif2 דברים...

אחד החלק האחורי של החצאית אמור להראות כך
ומה שסימנתי בירוק לא מוצלל כ"כ. כיכילו שום חלק
חוץ מזה היא מדהימה כרגיל

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

ככה צריך להראות החלק האחרוי של החצאית!!
אהה..וכמו שכבר ציינו פה..גם לי יש בעיה עם הבהיר בחזה..מקווה שתוסיפי את הגוון הבהיר גם בחצאית או משו..

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifיוו איזה מתוקה../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

ממש אהבתי^^; אממ גפן ציירה לך את הצד האחורי, אז אין לי מה להראות לך=] יש יותר מדי ברק בחזה מאשר בכל השמלהOO ואני גם מסכימה עם סאפיר בקשר לתלתל ההואXP אממ ממש אהבתי, הצללות מעולות
, בכלל היא מתוקה ומקסימה^^;אממ דלעתי כדי לך להוסיף כדורי גלידה[ירוק, צהוב, ורוד^^] ואז מעל זה חתלתול קטן או כלב קטן^^; זה יהיה כל כך מתוק אני רואה את בדמיון שלי
XD מדהימה

תודה בנות^^

קארין, איילת ואופיר, אתן צודקות לגבי הגוון הבהיר בחזה, אני אתקן. גפן - תודה תודה על הצד האחורי, עזרת לי המון^^ אני אעשה משהו בין זה שלך לבין זה של קארין. אופיר - הרעיון של החתול/כלב מקסים
אני רוצה להשאיר את הגלידה כטילון, בלי כדורים. אולי אני אוסיף שתי "נשיקות" של קצפת, ביניהן כלבון ומאחוריו עוד "נשיקה"? איך זה נראה לך? תודה^^

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifנשמע ממש יפה^^../images/Emo23.gif

אולי גם תוסיפי כפיתD:? זהו|סותמת|><

נׁעה

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif*מתה*../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

זה.. פאקינג... כמעט מושלם!!!!!
!!! ובכן, על הבהיר בחזה והצד האחורי את יודעת, אז.. נראה לי שהשיער יכול להתחיל טיפה יותר נמוך. כלומר, הנקודה שממנה יוצא הפוני. אבל לשיקולך

תיקנתי קצת../images/Emo192.gif../images/Emo151.gif../images/Emo191.gif../images/Emo153.gif

סתם אייקונים שאני אוהבת. הוספתי צד אחורי, הכהתי את הציצים וסידרתי את התלתלת הסורר
מה דעתכן על הצד האחורי? אני לא מרוצה ממנו. אופיר, הכפית היא רעיון נפלא^^ והי, אני לא רוצה שתסתמי
אגב לסתום
בא לך צ'אט? אם את קוראת את זה.. בכלל, למישהי בא לדבר בצ'אט?^^

למעלה