טופ-10 לשנת 2003

Let Me Be

New member
../images/Emo110.gifטופ-10 לשנת 2003../images/Emo70.gif

בריטני ומדונה מקום עשירי.. משדרים את זה עכשיו....

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifידעתיייייייייייייי

ידעתי שהיא תהיה בין הראשונים
אבל מישהו אמר לי מקום 40..ידעתי שלא
אני כמעט בטוח שמקום ראשון יהיו ה-where is the love האלה... ומקום שני בטח דידו

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifועוד משהו..

מבלי שיצרחו עלי.. כריסטינה לקחה את מקומות 13 (can't hold us down) ו-11 (figher) ומקום חמישי- beautiful וזה מראה שמקום עשירי הוא מקום מעולה, כי רוב השירים של כריסטינה היו הרבה זמן במצעד.. אז
לבריטני

קנט הולד אס דאון מקום 17 היה

וזה מעולה 10 כי הקליפ לא הרבה זמן בMTV הוא עבר את בייבי בוי של ביונסה ואת רוק יור באדי של ג'סטין

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifלעבור את baby boy זה מעולה..

השיר הזה חרש על המקום הראשון בבילבורד..

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifהוא שיר נחמד....

אבל הוא לא שווה את כל ההמולה של המקום ראשון.. שון פול הורס את השיר...

i4britney

New member
כל הכבוד ../images/Emo6.gif

זה אדיר, זה ענק אין מילים בפי , זו פשוט הצלחה מעולה של הסינגל הזה ועוד לחשוב שאנשים אמרו בהתחלה שהוא לא יצליח, בסה"כ שלושה חודשים באוויר (הקליפ) והסינגל חמישה שבועות ומקום 10 מתוך 100 בגדולים של 2003... זה אדיר ורק תחשבו על זה ש"לא ילדה" היה שנה שעברה המקום הכי גבוהה של בריטני בגדולים של 2002 מקום 15 ו-MATM רק שלושה שבועות במצעד MTVE וכבר כבש את המקום ה-1 שם אז מקום 10 זה פשוט אדיר!!!

../images/Emo41.gifאני לא אשכח ל-MTV

שבשנת 2001 הם תקעו את סטרונגר במקום 80
זה אחד הקליפים הכי יפים, אם לא הכי יפה שיצא באותה שנה
לא נסלח ולא נשכח..

i4britney

New member
אור כנס...

זה לא מבוסס על הקליפים הכי טובים שיש אלא גם על הצלחת השיר במצעד MTVE של אירופה שמשודר כל שבת!

../images/Emo41.gifומין הסתם..

זה מצעד קליפים
אלה בעקרון מצעדי להיטים במסווה של מצעדי קליפים.. בכל מקרה.. היה מגיע לו מקום הרבה יותר גבוההה

i4britney

New member
זה תלוי...

זה תלוי איך השיר הצליח באירופה ולא רק באיך הקליפ נראה! מה שחשוב ש-MATM מקום 10# וזה ענק!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifהעשרייה האחונה

מקום 10- britney spears-me against the music מקום 9- 50 cents- in the club מקום 8- justin timberlake- cry me a river מקום 7- evenascence- bring me to life מקום 6- eminem- loose yourself מקום 5- christina aguilera- beautful מקום 4- madonna- anerican life מקום 3- beyonce- crzy in love מקום 2- black aidpace- where is the love מקום 1- dido-white flag דיי דומה להשערה שלי...אבל מדונה ואמינם כ"כ לא קשורים לשם.. כאילו..אמריקן לייפ יפה והכל..אבל עשרייה ראשונה
אולי מקום 30 ככה.. שלא נדבר על 50 סנט שמממש לא קשור לשם...אבל הוא הצליח...

i4britney

New member
LOL...

איזה כייף לראות שבריטני שבה ל"זירת המוזיקה" בעיתוי ובזמן הנכון!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifכן, יפה לה...זה אחלה מקום ../images/Emo13.gif

שנה שעברה נראה לי שהיה את not a girl במקום 5..ואת רוקנ'רול במקום 30 או משהו...את אובר במקום 81... וסלייב היה בין 11-20... אבל קחו בחשבון שאני סנילי...

למעלה