ה"י - 4.7

spongbob

New member
../images/Emo110.gif ה"י - 4.7 ../images/Emo88.gif

מה קרה לכם היום
שתפו אותנו
הרווחתם משהו מיוחד? עליתם רמה? מישהו זרק לכם חפץ? הכרתם חבר חדש? מישהו חזר אליכם? (אהם אנה) מתתם מהזמובים מתי שהתחברתם למשחק בללי שאיזה האקר מטומטם עשה ואק ישר למקום שנחתתם ובדיוק אז הייתם עם 90 חיים ומתתם? ואתם לא מצליחים לעבור את האחוז 50 המטומטם הזה כי אתם כל הזמן מתים? שתפו אותנו

One Minute

New member
><"../images/Emo205.gif

רמה 18 ו41% עם הקרוסבואו בקהיני- איציק תודה
רמה 34 [היום יהיה רמה 34+,רמה 33 ו70 אחוז] בהאנטר,עוד מעט LPQ הייתי באורביס במגדל,בא לי לרדת קצת לאל נאט להסתובב. מישהו יודע איך מגיעים לשם?

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo181.gif כן,

אם אני לא טועה במגדל של אורביס יש 18 קומות, תמשיך עד הסוף למטה ותראה דלת אפורה אפלה כזאת (
) שהיא כניסה לאקווה ועוד שיגור שזה לEl nath.

לבנדר א

New member
לפני כמה ימים עליתי לרמה 52

אני עכשיו מסתובבת בויקטוריה ומנסה להשיג ספים מעצבנים. עוד 4, ואז להשיג 10 ראשים של חזירים ארורים. לעזאזל. 27%, נראה לי. אחרי שאני אשלים את כל המשימה הארורה, אני אבקש ממאסטר ליאת לעשות איתי PQ מלא, אפילו אם אני אמות בפאפא פיקסי ואאבד את כל האחוזים שהשגתי מהעצים הארורים. (דרך אגב, ליאת כתבה כזה מדריך מאמם לOPQ, תשכנעו אותה להעלות אותו) התיק שלי דחוס, מחר אני מעלה תמונות עם הסטאטים של כל מה שיש לי, כולל איזה עשר נשקי מייפל. אם למישהו יש sap of ancient tree בברה, אני קונה.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif

חח היום היה לי דיון מעניין על דתות עם איזה בודהיסט אחד מהולנד והוא היה נחמד והיה ממש כייף לדבר איתו..^^ הרגתי 2MM ביחד עם חברתי הקלריקית וידידי האססין..:0 והיא לא זרקה כלום אז באסה..XD חוץ מזה היא הרגה אותי כי שחכתי ששמתי לעצמי בשיקויים את השיקויים האדומים הארורים והם מעלים לי ממש לאט את החיים אז היא קפצה עליי ומעכה אותי למוות=[ ועכשיו במקום 96% יש לי רק 91%...אבל ניחא..^^ נעלה אותם מהר...:0 סיימתי גם את הקווסט קפיצות המזורגג של סביטראמה והשורשים שלי..@.@"" ועליו בזבזתי 10K כי ככה עולה הכניסה..=.= אבל סיימתי@#$%!% אחרי 4 ימים של נסיונות..>< וגם עברתי לדבר במסן עם אחד הידידים שלי ממייפל..^^ והוא ממש נחמד..D: |סחפירה|

yael1995

New member
70%+שאלה..

במשימה של Mr. Wetbottom, איפה מוצאים את Roonie? כתוב שהוא נמצא ליד אליניה אבל חיפשתי ולא מצאתי...

../images/Emo87.gif רוני../images/Emo9.gif

במפה של אליניה בה יש כניסות לכל מיני עצים- לכי לעץ הראשון הריק בלי מפלצות ועלי למעלה למעלה עד שתמצאי אותו. הוא באמצע העץ הריק.

Robinho1

New member
אמה 29

ואמ 15% נראה לי, איזה כיף לי יצא לי גלשן רמה 30(אני אשתמש בו עוד רמה הוא מרשים P:) מתנין, בכמה אני אוכל למכור אותו? אני אביא תמונה אח"כ..

enjye

New member
לא ענו לי מקודם >.< שאלה על מחיר

כמה שווה מגילה 60% INT לעגילים?

miss_t

New member
שרת? זה שווה בסביבות ה2MIL או יותר

נראה לי שאפילו יותר, תציין את השרת ואנסה לעזור יותר

ח0חו0ית1

New member
רמה 57

היה לי ממש כיף היום
פגשתי באדי שלא ראיתי מממממממש הרבה זמן ועשינו מלא פארטי קווסט ביחד ואז הסתובבנו בויקטוריה וכאלה:) כפרעליה ועליתי 2 רמות (מ55)

למעלה