ה"י 27.12

Geanie

New member
../images/Emo110.gifה"י 27.12

אני גמורה. אתמול כנראה שידידה שלי "נכנסה" לקלריקית שלי, עלתה רמה ואז החליטה להשתעשע עם העובדה שאני Jr.Master בגילד שלי, אז היא התחילה לכתוב הודעות מטומטמות בחלק של ה-Notice ואז זה הגיע ללסלק אנשים מהגילד ולקלל \= בהתחלה כולם האשימו אחד את השני (כל ה-Jr.Masters), לאחר כמה זמן הם קבעו פגישה ב-FM כדי לדון על זה והגיעו להחלטה שזה איזה Jr שהיה ב-AFK. התחברתי יותר מאוחר, אולי כמה שעות לאחר מכן, כולם מתחילים לצעוק עליי, לקרוא לי מטומטמת וילדה משועממת, אני לא מבינה מה הולך כאן, מה פספסתי, ואז מישהו מאשים אותי בסילוק אנשים מהגילד והתעסקות עם ה-Notice, מישהי מתווכחת איתי שהשם שלי בכלל לא מופיע בBBS, והוא בין הראשונים -.-. אנשים מאיימים עליי שיעשו Report כי "אמרתי" כביכול שאני האקרית. היום דיברתי על זה עם אותה "ידידה" והיא אפילו הודתה שהיא עשתה את זה (הסיבה לא לפה). ועכשיו כל מה שיש לי הוא לעזוב את הגילד, כי אף אחד לא באמת הולך להאמין לי.

blink282

New member
מה זה זבלללללללל

זבלל לא מהעולם הזה גנבו לי ילבים סטיילים וורק גלוב 11 אטק 20 מייל ועוד דברים סוסים

TblaGbla

New member
לא שווה לפרוש בגלל כזה דבר! עצה

אם מה שחשוב לך זה כסף אז תפסיק לעלות רמות ורק תעשה כסף או מה שניראה לי יותר חכם (חבר שלי עושה את זה). אני בטוח שיש לך כמה שחקנים וחלקם ברמה דיי גבוה... אז תדבר עם אנשים, תסמוך עליהם ותמכור להם בכסף של המשחק שחקנים חבר שלי מוכר רמה 80 הרמיט ב50 מיל אבל אפשר להוציא הרבה יותר לא שווה לפרוש ממיפל בגלל כסף זה סתם, הקטע במייפל זה לא הכסף, אני הכי עני בעולם (מיל ובגדים נקיים ל20 רמות מתחתיי) ואני הכי נהנה בעולם!

אני היחידה שהולך לה טוב?

אז ככה אני חורשת לויקי על השחקנית בלי סוף אני לא בטוחה אבל זה כבר רמה 55 משהו בסגנון של 60% כבר כמה זמן שלא שיחקתי בשלי ניראי לי אני יתחיל לחרוש על כולם בשישי שבת|: דרך אגב אין לי את הכפתור שמצם מסך אבל לפעמים אני נכנסת לתיקייה של מייפל ורואה שם תמונות הסבר מישהו?

עכשיו הכל ברור לי XD

במקלדת הקודמת שלי זה היה לי איפה שיש בדרך כלל.. עכשיוזה לא XD עכשיו זה מעל ובאמצע

One Minute

New member
קצת מידע על ההאסקי הנחמד שלי

ועד כמה שהוא חכם XDDDDD הוא רמה 12, מחר 13.

חמוד ../images/Emo109.gif

העיצוב של יוניק נחמד, תתחדש. אנלא אוהבת תשיער אבל לאמשנה D= חחחחחחחחח הכלב הזה חופר חבלעלהזמן :D

MR Lordi

New member
עדיין רמה 66...

קיבלתי את הNX קניתי גאצ'אפונים יצא לי Claw רמה 55 ועוד מלא סקרולים

למעלה