ה"י 20.11.09

spongbob

New member
../images/Emo110.gifה"י שלי עד כה

התחלתי לשחקן אתמול בערך ב21.00 בערב. לא היה לי מה לעשות אז הלכתי לחפש את מזלי במכירת ליצ'ים בגאלופרז, מצאתי במקרה צ'אנל פנוי. מצאתי קונה ממש נחמד שקנה שעה ב8 מיל ועשה גם דאבל של משפחה. עליתי אחוזים לא רעים. המשכתי להתאמן ואז עשיתי לעוד מישהו ליץ' לעוד חצי שעה בשביל 4 מיל. בין לבין עזרתי למשהו להרוג 200 גאלוופרז ולאחר עזרתי לעלות רמה. יצאו לי דרופים פה ושם ובלי ששמתי לב אני 80%
! יחי הקרמה! אז לקחתי כמה דאבלים ושרפתי REPS אבל לבסוף עליתי רמה
. עליתי לרמה 131 והשקעתי 3 נקודות בBLIZZARD, כרגע יש לי עליו 19 נקודות. הוא אוכל לי 7800 MP למכה, זה מרוקן לי את השיקויים! אני מסיים 150 שיקויים במקסימום 7 דקות אימון.
בסדר, נשרוד
. אחריי שעליתי רמה הבאתי את המפה למישהו ועזרתי לו לשמור עלייה עד שהליצ'רית שלו תבוא. לקח לה איזה 20 דקות... יצורה, יבשה אתנו
. עד שהיא באה עליתי 3.80 אחוז, תותח אני
. ועכשיו אני פה, כותב את ההתקדמות וסופר מטוסי נייר שהגאלופרז זרקו. 7 למי שרוצה לדעת
הם יחולקו בשמחה לכל רואג', אססין, הרמיט ונייטלורד ואפילו למי שרוצה לנסות את מזלו במכירתם [שווים כבערך 200 אלף מסוס.] כמו כן, אובראול בצבע שחור לנשים לרמה 88 לקוסמים יחולק ובנוסף כפפה שחורה לקוסמים לרמה 90, כל הקודם זוכה.

miss_t

New member
הוווווווו COOL

אתה עושה חשק לשחק! מכירת ליצים! אתה מיליונר!! איך יכול להיות שסקיל 'אוכל' לך חצי מהבאר של הMP?!?! ממש הזוי
אני רוצה את האובראול השחור (רק אם הוא טוב
) יש לי פשוט Purple Enigma עם 8 INT ו-2 LUK (לא מסוקרל)

spongbob

New member
../images/Emo110.gifתודה../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

מיליונר אני בערך, אני חוסך לשרביט שתעלה כפול מהכסף שלי... וטעות בידך, כל מכה גוזלת לי 3/4 מהבאר מאנה
יוצא לי שיקויי אחד לכל מכה [כל שיקויי עולה 2800, תעשי חשבון
]. האובראול בתמונה

miss_t

New member
../images/Emo6.gif חחחחח

טוב, איציק, האובראול שלי יותר טוב מבחינת INT אבל לא מבחינת הגנה. אשאר עם שלי לבינתיים (מה שגם אני קצת רחוקה מ 88 ב4 רמות)

לבנדר א

New member
אפשר סטאטים של הכפפה?

אני גם חושבת לקחת את האובראול, לשלי אאל"ט יש יותר INT אבל שלך שחור...
נראה, תלוי עד כמה אצליח לדכא את הצד הנקבי שלי.

morosh1234

New member
מזל טוב!

למרות שאני אחרי שנה וחצי של גמילה, תמיד שאני נכנסת לפה אתה עושה לי חשק לחזור למייפל

P o o f i

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif~

אתה באמת עולה הרבה אחוזים מלהתאמן שם? כדאי לי לנסות פעם אחת..

Guid

New member
אמאלה, איזה תותחים! O___O

32 שניות על ביגפוט! לא ייאומן! XD אבל נו, יש שם 2 ברמה 200ת וכולם שם הירו...
אהבתי את ההתחלה האידיוטית של הסרטון...

miss_t

New member
כיף לראות התקדמות שלך

וזה גם מעניין! אני בעד שתעשי show off לסקילים שלך ולדמג

תודה רבה. המממ

אין כל כך מה לעשות SHOW OFF לסקילים. הם לא מעניינים. בגלל זה אני שמהתמונות של מלחמות בבוסים... נראה לי יותר פיקנטי.

למעלה