ה"י 17.11

Geanie

New member
../images/Emo110.gifה"י 17.11

רמה 70
וטוב יותר - קיבלתי אתמול 25k NX שחבר קנה לי מארצות הברית
הנה אני אחרי השימוש ב-NX-----> עכשיו נשאר לי 500 NX ואחרי האיוונט אוכל לקנות עוד כמה דברים נחמדים. היום הולכת לעשות את המבחן לעבודה השלישית. בהצלחה >.<

miss_t

New member
בשעה טובה ומוצלחת ../images/Emo9.gif רמה 70

איזה כיף
התאמנתי באזור הבית הרדוף כדי לעלות מהר רמה. בא מישהו לחדר ואמר "HELLO my name is BORAT" אז שאלתי אותו "Borat do u love XXX" *צנזור* ומי שראה את הסרט יודע מה הייתה התשובה "Its nice!!" בכל מקרה התאמנו ביחד והוא ממש בידר אותי שם במיוחד אחרי שהייתי מבואסת שבא הרמיט ברמה 70 והתחיל להשוויץ עם השדאו פרטנר ועשה לי KS (כמובן שלא ויתרתי
) בכל מקרה התאמנו שם ועליתי רמה אחרי זה עשיתי את הנסיעות לעבודה השלישית... רצחתי את gandelf מזל שהיה לי HB+HASTE זה היה מהיר יותר ופחות בזבוז של שיקויים תודה עומרי תמונות

TblaGbla

New member
מזלטוב [= תעזרי לי בבקשה

אני שונא פיקיוים והמקום שעלית בו רמה ניראה ממש נחמד.. איך אני מגיע אליו? (אני 67 קלריק אני יכול להלחם שם או שיקרעו אותי?) תודה

miss_t

New member
בבית הרדוף רוחות

מגיעים לNLC ואז נכנסים לג'יפ בצד שמאל של המפה אחר כך נכנסים לבית, עולים לקומה השלישית דלת בצד ימין ומועברים למפה בעלת שתי קומות כאלו בצד ימין למטה יש דלת עם תמונה של גבר עליה- שם יש רוחות וגם בצד ימין למעלה בדלת האחרונה. אם מתבלבלים אפשר לחזור אחורה מאותה דלת רמה 67 מתאימה, לרוב אנשים עושים שם PARTY ובכלל נתקלתי בהמון מקרי KS בעיקר בגלל הEXP הגבוהה יחסית לכמות החיים של המפלצת בהצלחה

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif רמה 67 ^^

הייתי 90% לפני יומיים.. אבל היו לי לאגים מעצבנים וזה הוציא את החשק מלשחק. אתמול התאמנתי עם xxTherionxx מהפורום והגעתי ל96%, התחלתי להתרגל ללאגים, ואז היא נעלמה לי.
אחר כך הלכתי להרוג ולסיים משימות, והיה לי לאג ארוך ומעצבן ומתתי. -_- היום התאמנתי קצת בFOG.. היה נחמד, עליתי רמה ואספתי קצת כסף ואבנים. הפסדתי חתונה של חברה
, ויש לי עוד שעתיים חתונה של מישהי אחרת.

שירלי317

New member
../images/Emo11.gifלפקודת המפקדת יעל!

אתמול יעלי עזרה לי לסיים מלא קווסטים ועליתי ל26
והיום המשכנו את חיסול הקווסטים ועליתי ל27 וכרגע עם 74%
אני לאהוב יעלי
תודה יעל. עכשיו הלכתי לנוח קצת... כי אני חולה וזה פיכס ולנשום?

TheMessyOne

New member
גם אני עליתי ל70 :]

סנייפר סוף סוף ^^ וככה אני ניראה היום > אה היה לי 50קיי חח.. נישאר 27.500 קיי :X

למעלה