ה"י שבת 3 מאי 2008

spongbob

New member
../images/Emo110.gif ה"י שבת 3 מאי 2008

קניתי כרטיס גאטצפון עם הNX שהרווחתי ובקרוב יעלה על זה מדריך.. הלכתי למשרום שריין ומה קיבלתי? Dark Scroll For Dagger For Att 30% יאיאיאיטאיאיאאיא זה שווה איזה 4 מיל!!!! וגם יש לי עוד סקרול מלפני יומיים Drk Scroll for Helmet fo Int 30% שגם שווה הרבה לא זוכר בידיוק... אני עכשיו מחכה שליז [כפרעליך] תסיים עם החנות ותשים את הסקרולים האלה..

yoni323

New member
../images/Emo203.gifפרסמו את הנשקים החדשים בבסיל מרקט.

Elizab3th

New member
רמה 88, התאמנתי בפארטי נחמד, עם זוג נשוי

(במשחק) הוא SADER רמה 119 והיא DK כמעט רמה 100, כשהיא הגיעה, הורדתי את הMG ואז התחלתי לחסוך בשיקויים, עד שהיא הגיעה, בזבזתי בערך 400-500 שיקויים. קודם מתתי פעמיים בגלל לאגים מרגיזים וDK שבעצמו חווה לא מעט לאגים, יש פארטים גרועים ויש ממש טובים. איציק, החנות שלי משום מה לא חווה הצלחות, לא יודעת למה, הייתי בלילה בספוט ממש טוב, ערוץ 1 חדר 9 ממש באמצע, בבוקר ראית אותי במיקום אחר, למעלה. המחירים שלי נמוכים יותר מבאסיל אפילו, כל הכסף הלך לי על שיקויים, פשוט מתסכל. הפארטי שהייתי היום, ממש הרגיז אותי, כי עד שאשתו של הסיידר הזה הגיעה, הוא אסף את כל הדרופים (יותר נכון החיה שלו) ולא הציע לי כלום אחד גדול, אפילו לא להשתתף בשיקויים, הוא רק הלך כל כמה זמן למכור את הדרופים וחזר, בסוף כשהרגשתי שהוא ממש מנצל אותי, שאלתי אם נוכל להתחלק בדרופים, הוא אמר "אוקיי, הבא הוא שלך", הדרופ הבא היה כשאשתו הגיעה והוא אמר לה "קחי את זה" והיא אמרה "לא, תקחו את זה אתם", היא היתה בסדר דוקא, ואז הוא כנראה הרגיש לא נוח ואמר לי לקחת, אבל עזבתי את הפארטי איך שעליתי רמה ואמרתי שזה בגלל שנגמרו לי השיקויים, הוא שאל כמה בזבזתי, כבר חשבתי שהוא ישתתף איתי ברכישת חדשים, אבל זאת היתה רק אשליה, סלפיש.

Nightfall Queen

New member
66,25% ../images/Emo99.gif

סופסוף ישלי זמן לשחק קצת...אני כלכך עמוסה בזמן האחרון X: OGPQ FTW

MR Lordi

New member
פתחתי גילד../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

החלטתי לפתוח גילד
יש גם סמל...והגדלתי את מספר החברים בגילד ל25... אם מישהו רוצה להצטרף והוא מקהיני, שידבר איתי! Biyakuga

למעלה