ה"י, ה4 ליוני 2008

spongbob

New member
../images/Emo110.gifה"י, ה4 ליוני 2008

טוב, נכנסתי לקאש שופ, וקניתי שטויות מה99 NX
סתם התאהבתי בזה קבלו: ומה איתכם? עשיתם משהו מעניין? שתפו ספרו ונהנהנהנה

Guid

New member
איזה יום מטורף זה היה...

איציק עזר לי להעביר חפצים מההרמיט של אחי שבקאהיני לאססין שבברה דרך המייפל טרייד סיסטם. היה מלחיץ, היה מטורף, אבל זה עבד וזה כיף! D: איציק, אתה פשוט תותח! תותח! תודה ענקית על הכל~ D:

Guid

New member
ועליתי לרמה 36 עם הבראולר~ D:

נראה לי מוצ``ש אני אחרוש על המייז עם ההאנטר, בא לי עוד רמה איתו. ואיריס- תודה גם לך על העזרה! D: (ואל תדאגי, אני לא אגיד שאני טיפש...) /tapuzforum/images/emo3.gif/tapuzforum/images/emo6.gif

deisy

New member
מזל טוב!

נו, לפחות רואים אותך בברה!
ואיזה פדיחה עם אחיך
לא קלטתי שזה הוא עד שאיריס אמרה לי
אבל הוא כזה חמוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל כך חביב ונעים! ממש מקסים!! גנים טובים יש לכם

Guid

New member
וכמובן ששכחתי-

תודה גם לניר, שטרח והגיע עם הנוב שלו בווינדיה ללודי רק כדי שאני אגיד לו שאני חייב לעוף לישון... /tapuzforum/images/emo6.gif מצטער ניר. יצאת תותח. D:

הוספתי לעצמי עוד בערך 30%../images/Emo219.gif

בTW שנגמר מהר מידי,לצערי. מצפה לעלות ל40 מחר.

ReallyWrong

New member
בסדר, אז אני מכורה לתה!

לא שיחקתי בכלל, אבל הייתי כמה דקות על מייפל ודיברתי עם אנשים בבאדי וכמובן עם עידן ואיריס בגילד והיה משעשע

Guid

New member
היה משעשע בהחלט~ /tapuzforum/images/emo6.gif

רק, היי, בזהירות עם כל התה הזה... /tapuzforum/images/emo6.gif

אני מניחה שגם עכשיו לא קיבלתי את הנקסון קאש

+
בדקתי אתמול בערב ולא היה כלום,אני אבדוק עוד מעט שוב. כמה זמן זה יכול להתעכב עוד?

לא קיבלתי ../images/Emo4.gif../images/Emo219.gif

ודווקא כתבתי את הכתובת נכון ושמתי את הדפים עם הפרטים במעטפות והכל. וכתוב באתר של הדואר שזה כבר הוטס לחו"ל.
אני מקווה שאני לא אצטער שהוצאתי על זה כסף.

icy woman

New member
אל תתיאשי

לפעמים לוקח קצת יותר. אין איתם בעיות, גם אם זה לוקח יותר זמן. זה אמין מאד. בכל מקרה, שמרת את ההזמנות שעשית, נכון? (אותם דפים שאיתם שלחת את הכסף). לפעמים יש להם עומס ולוקח זמן עד שהם פותחים את המכתבים

מז"א הדפים ששלחת איתם את הכסף?../images/Emo219.gif

הדפים עם הפרטים שמדפיסים? .____. שמרתי את הפרטים של הדואר רשום. זה מה ששמור לי. ואני אחכה. תודה על העזרה.

deisy

New member
גם לי הפעם לקח מלאאאאאאא זמן

יותר משבועיים עד שהגיע... את תקבלי אישור למייל שלך רגע שיטעינו לך, לוקח להם זמן לפעמים.. עומס וכאלה...

אוקיי. ../images/Emo13.gif../images/Emo219.gif

אני שמחה שיש מי שיענה לי,אחרת כבר הייתי בטוחה שזה לא הגיע או משהו.
תודה לשתיכן

Guid

New member
חחח הארגז נדחק הצידה... /tapuzforum/images/emo6.gif

אין לי מה לייעץ לך בקשר לזה, האמת, אני חסר ניסיון בנושא... ^_^;

למעלה