, או משהו

2ofir

New member
יפה מאוד!

בשיער למעתה, הצללה מבולגנת, אני לא מבינה אותה ממש, בקושי רואים אותה, תחזקי אותה. בחולצה הרעיון של הנקודות חמוד, אבל תעשי גם בצבע ככה את תחילת הקפלים. הקפלים של החצאית די גושיים, תעגלי אותם יותר. אה זהו, דולי יפה, מקווה שעזרתי>.<

ממשש יפה.../images/Emo54.gif

שיער
יפה, להוסיף טיפה שוונצים.אני יודעת שזה לדלדלצ אבל איזה שוונץ מתעופף יוסיף. עוד ברק בשיער.
חולצה
יפה, אבל כשפותחים בקטן לא רואים אור. אז להבהיר את הגוון השלישי, או פשוט להוסיף עוד אחד.
חצאית
חמודה, לדעתי כדאי להוריד קווי מתאר בסוף של הקפלים.
גרבונים

qpELORqp

New member
יאא יפה! לפי דעתי תוסיפי עוד צבע

אחד בגרביונים! וזה יהיה מושלם!

super cat

New member
יוו היא יפה!!

שער מדהים רק שנכון הפיקסאלים של הברק אז הם ממש בולטים גם בחולצה קצת אבל פחות עם לא הבנת תגידי דולי ממש יפה נעליים לא יזיקו (הצללת על??? שחכתי לבדוק)

2ofir

New member
../images/Emo180.gifדול חדש:)

הוא פריקון נסגד! בייס בקובץ עבדתי עליו שעות:( [תגובה למגיבה המגניבה:)]

2ofir

New member
הא ניסיתי להעלים תציצי, וכן הוא נשי

הוא בי סקסואל

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifנחמד ../images/Emo9.gif תגובה בונה ../images/Emo9.gif.

-שיער- -
. -תצליל את השוונצים. -החלק השחור לא צריך להצלילך על האדום,כי זו אותו שיער-רק צבוע. -תוציאי פיקסלים כפולים מהשוונצים.יש מעט אבל יש
. -לדעתי כדי להוריד את הפיקסלים המועטים שנשארו מהאוזן,או לכסות אותה,או לעשות אותה בשלמותה.ככה זה לא נראה ממש כמו אוזן. -חולצה- -נורא צמודה. -הכפלים מוזרים,בהתחלה הם מעוגלים ומצוינים,אחר כך יש את הכפל הגדול הזה
.תעשי את הכפלים כמו בהתחלה(נו,אחרי החזה
)רק עבים יותר ולא סימטריים. -בשרוולים יש יותר מידי כפלים יחסית לשרוול כזה קצר וכזה צמוד
. -יש פיקסל אפור-לבן מאמצע שומקום.מסומן באדום. -בצווארון(נו,במקום שאמור להיות בו צווארון)ההתחללה לא ממש ברורה,יש תחילה של קו משורטטואחריו החולצה מתחילה.מסומן בירוק. -מאד מפריע שההצללה מתחברת. -יש כל מיני פיקסלים כאלה שיוצאים משם לטיול
.אפילו לרקע
.מסומן בצהוב. -מכנס- -הכפלים מחוברים.זה לא נכון-כל קפל לעצמו. -השתמשת המון בגוון האחרון,מה שיוצר עודף ברק.תשתמשי יותר בגוונים לפניו שיוצרים את האור בכפלים ופחות בו.אפשר גם לשלב רשת כדי לעדן את מעבר הכפלים. -יש בג'ינס יותר מידי כפלים לטעמי.צריכים להיות פחות ושילכו בצורה עדינה יותר-הצורה מסומנת בתכלת.זה בערך,נו. -לפי מה שירואים אצל בנים-הם מעדיפים שהתחתונים יותר יבלטו.זו עצה בלבד
. -התחתונים רוב הברק מתרכז למעלה.את צירת אותם כאילו אלה חתיכות בד בלבד,ואין תחת עוד.תצליל את התחתונים בצורה שהברק נמצא באמצע שלהם-מתחת למכנס ולא רואים אותו כלל. -לא רואים את ההצללה בסוגר. -סטאף- -צמיד הנייטים על היד ישר מידי(הצמיד התחתון). -הצללה של נייטים הולכת אחרת-מהבהיר לכהה ולא מהכהה לבהיר. -במסגרת הבהירה סביב הדם נסי לשלב גוונים מהגוף ולא מפלטה אחרת,למראה יותר ריאלסטי. -הנייטים בצמיד הנייטים העליון ביד צריכים להתעגל כמו הצמיד מתחתם אמור להעגל. -האיפור מקסים
. מקווה שלא נעלבת,ותקני
.

2ofir

New member
הנה התיקון-להגיב רק לזה בקשה^.^

אה, השיער לא מצליל, זה פשוט החלק שזה צריך להיות ככה, אני אישית, לא אוהבת את זה ככה אני מעדיפה איך שזה היה מקודם..בעע לאמשנה

super cat

New member
הפריקון הנשי!!!../images/Emo99.gif

לאה נתנה לך תגובה מעולה!!! אז אני רק אגיד כמה דברים קטנים עדיין יש פיקסאלים לא קשורים מסביב וסתם כזה זרוקים מחוסרי בית ובחולצה בחזה(לא אמור להיות חזה
) אז יש שם קפל או משהו שאני לא ממש הבנתי
וזהו הוא פריקון קשוח דו מיני חמווד!!! לוב יו

2ofir

New member
זה חזה גברי ביותר!

כן אני מחפשת להם אימוצ עדיין, והקפל זה כמו בחזה של אישהף רק בכזה של גב..חח לאביותו ספנקיו:)

למעלה