מישהו ראה ילד נחמד ורעשני העונה לשם רום? הבחורצ´יק נעלם מהשטח.
D Dor K New member 7/8/02 #1 ../images/Emo11.gif מישהו ראה ילד נחמד ורעשני העונה לשם רום? הבחורצ´יק נעלם מהשטח.
ה הרבה בדמיון New member 7/8/02 #2 ../images/Emo150.gif אין כל מידע לגבי הנער האבוד וקנקן ה שנעלם יחד איתו.. נראה לאחרונה בשטח: 1.8.2002 בשעה 17:50 כל המוצא מידע אודות רום והקפה מתבקש לפנות לשריף, פרס למוצא: עוגת שוקולד תוצרת אור (מתכון מצוין של מאיושית..).
../images/Emo150.gif אין כל מידע לגבי הנער האבוד וקנקן ה שנעלם יחד איתו.. נראה לאחרונה בשטח: 1.8.2002 בשעה 17:50 כל המוצא מידע אודות רום והקפה מתבקש לפנות לשריף, פרס למוצא: עוגת שוקולד תוצרת אור (מתכון מצוין של מאיושית..).
S shoogy New member 7/8/02 #3 אולי נקים משלחת חיפושים כי מדובר בהעדרות של יותר מ-24 שעות וכבר יש צורך לערב
ש שייני New member 7/8/02 #4 ../images/Emo96.gif קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפהההההההההההההההה רום?? היכן אתה?
../images/Emo96.gif קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפה קפהההההההההההההההה רום?? היכן אתה?
מ מאיושית New member 7/8/02 #5 משלחת חיפושים../images/Emo150.gif בזאת אני פותחת רשמית את משלחת החיפושים למציאת רום, במקרה והנעדר לא יימצא תוך 48 שעות, ננקוט באמצעים המתאימים... אני צריכה יוחזר רום לאלתר
משלחת חיפושים../images/Emo150.gif בזאת אני פותחת רשמית את משלחת החיפושים למציאת רום, במקרה והנעדר לא יימצא תוך 48 שעות, ננקוט באמצעים המתאימים... אני צריכה יוחזר רום לאלתר