תגידו...

free spirit

New member
../images/Emo11.gif תגידו...

איפה אני יכולה לקנות פיגיון וספר כישוף ריק בשביל לכתוב בו ?

simba00

New member
ספר זה קל הפגיון זה כבר...

ספר את יכול לדעתי כל יומן או מחברת שאת חושבת שהם נחמדים!! פגיון זה כבר תסבוכת...

...

פגיון אתה יכול לקנות במספר רב של חנויות החל מדודלי עד לחנויות בסגנון בראשית העידון החדש וכדומה או אפילו בחנויות של כלי נשק... ובנוגע ל"ספר כישוף" זו יכולה להיות מחברת או קלסר,יומן או כל דבר שנוח לך לכתוב בו, לא ספר מיוחד עם דפים מכושפים בעלי קסם... ניל.

kirik

New member
בקשר לספר כישוף

ספר כישוף כדי לכתוב בו??? אל תתאמץ יותר מדי, לך לחנות של אופיס דיפוט ותקנה חוברת עם עטפה מעץ... ותרשום בה

free spirit

New member
אממ... תודה אבל .. ../images/Emo11.gif

אוקיי אז בקשר לפיגיון תודה לכם.. דרך אגב אני בחורה .. ו.. בקשר לספר - ברור שאני יכולה לכתוב בסתם מחברת וזה מה שעשיתי עד עכשיו, כתבתי במחברות.. אני יודעת שהן לא צריכות להיות "מכושפות" או "עם קסם" או משהו כזה.. אבל תהיתי איפה אני יכולה למצוא ס-פ-ר.. אחד גדול מעץ עם הרבה עמודים.. לא ראיתי כזה.. בלי שורות, ריק.. אז אם מישהו יודע -תודה-

לא פיה

New member
המלצה שלי

אני מעדיפה להשתמש בקלסר כספר צללים מפני שככה אפשר לעשות סדר מדי פעם ולמיין לפי נושאים, ספר עם דפים קבועים יוצר המון בלגאן. אחרי הכל, החיים זה לא "מכושפות": אי אפשר פשוט לבקש מהספר למצוא את העמוד בכוחות עצמו

L e s t a t

New member
ספר עץ אפשר למצוא

בחנות אמריקאית בשם אבאקסיון, אבל המוצרים שלהם שמתיימרים להיות פגנים לא ממש פגניים לטעמי..

פגיון וספר כישוף

תמיד יש את האופציה להזמין מחו"ל - אך הדבר מהווה בעיה כספית לא קטנה בדרך כלל. אז אפשר ללכת לחנויות כמו ריקושט ולמטייל, חנויות למתנות שונות (כמו לייזר פיניש, happy tie וכו´) ולמצוא שם כמה פגיונות מהממים. ספר - כמו שאחרים המליצו, קלסר זה דבר מצויין. אבל אם את רוצה ספר מהודר - את יכולה להכנס לחנויות שבהן גם כורכים ספרים (תנסי לחפש כורכי ספרים בדפי זהב, או תחת "ספרים"), חנויות ספרים יד שניה (הם בדרך כלל גם מכירים כורכים) ולהזמין אחד באופן אישי. בחנויות כלי כתיבה הגדולות יש לפעמים מעין מחברות עם כריכה קשה, שגם יכולים לשמש לכך.

L e s t a t

New member
ספרי ציור גם טובים

אני משתמש בספר ציור (ספר ריק) בעל כריכה שחורה קשה.

...

אתה מתכוון ל"ספר הצללים"... זהו "יומן" שמנהלים רב המכשפות\ים ובו כותבים לחשים טקסים וכישופים למיניהם. אם אתה מעוניין חפש במאמרים, יש על זה מאמר המסביר מזה מה כותבים בפנים וכדומה. ניל.

grizelda

New member
לא רק כשפים

ספר הכישוף שלי מכיל לחשים, מתכונים לשיקויים בסיסיים ביותר אך יעילים וחוויות רוחניות שעברתי. חשוב לאנשים מסויימים, כמוני למשל, לתעד את הכל כדי ללמוד ולנתח בעזרת הכתיבה את שקרה.

למעלה