סתם מחשבה

weinnir

New member
../images/Emo11.gif סתם מחשבה

אני מאוד תומך בהבעת דעה אישית, ואני מוצא את הפורום הזה בהחלט ברמה מהבחינה הזו, רק ש... אני חושב שאם הודעה מקורית אחת גוררת בעקבותיה מספר אנורמלי של הודעות (ולמספרים אנורמלים, אני תמיד אוכל להתחיל לחשב איזו נוסחה שתקבע אותם... אויש, יותר מדי לימודים על הראש
) אז כנראה שהנושא מאוד בוער ודחוף וחשוב לאנשים להביע את דעותיהם, ואני תומך! אבל בכל זאת... אפשר לסיים נושא גם בלי לשים חותמת 'סוף דיון' אישית, מה גם שקשה כבר לראות מה היה הנושא שעליו התחילו לדבר כשהשירשור מתפרש על עמוד שלם. אנא אל תראו את זה בתור ביקורתיות שלילית, סתם, חומר למחשבה, או כמו שאמרתי, חומר למחשבה.

penelopee

New member
הי: זה קשור לסקי....

WEINNIR מה ענינים.? הבינתי שאתה מאוד מתמצא באתרים קנדים. אשמח עם תספר לי קצת על קיקינג הורס. סיפרת שאתה מכיר את האתר. ממה שקרתי זה נשמע מקום מבטיח מבחינת איכות השלג מסלולים אבל מה זה לא נורה קטן? כתוב שיש גונגולה אחת ו עוד 2 כסאות. מתקבת הרושם של אתר מיקרוסקופי. האם אני טועה? תודה

weinnir

New member
סאחה על האינפורמציה

אכן, אכן, אתר קטן - אבל איכותי! הגונדולה שם ממש מהירה (באמת), ובעיקרון המסלולים שם די מפותלים ככה שיש אופציה לעלות בגונדולה בסה"כ 3 פעמים ביום (!!) אם אתה לא כזה hardcore... מבחינת שלג, אז ככה: לפני שנתיים השלג שם התחיל לרדת ממש מאוחר ועד פברואר לא היה ממש מה לעשות שם, השנה, אמורה להיות שנה הרבה יותר טובה (במיוחד בגלל השריפות הרבות בבי סי) כך לכשתפתח העונה שם (אמור להיות לקראת סוף דצמבר) מסורת השלג המפוארת אמורה להמשיך. בנוסף המחירים לא יקרים שם, וסך הכל חופשת סקי קצרה שם (יומיים שלושה) יכולים למצות את מרבית הריגושים שם, אבל משם תמיד אפשר להתקדם על כביש מס' 1 ל- CAT powder skiing) revelstoke) שהוא גם אתר קטן, אבל עם הרבה אתגרים (עצים ובייחוד ה- backcountry) ככה שטיול לאיזור יניב הרבה פיות מחוייכים לכל חובב סקי (מובטח!). כמו שאמרתי, כשאני אתפנה טיפה מהמבחנים והעבודות המרובות (hoefully השבת הזאת) אני אכתוב מדריך שלם (חלקי) לסקי באיזור המערבי, שווה לחכות (נו, ממילא העונה רק מתחילה עכשיו, אם חיכינו כל הקיץ, אני מאמין שאפשר לחכות עוד יום-יומיים, לא?
)

weinnir

New member
אה כן, עוד משהו

אם זה לא נשמע שהתלהבתי מקיקינד הורס - אז לא הבנתם את המסר! לכו לכו לכו. ובקשר להיותו אתר קטן - הוא לא ממש קטן, לא וויסטלר, אבל לא ממש קטן. אז הנה לכם, טיזר קטן והמלצות חמות... רק אושר

alon114

New member
צודק

למשל, הדעה שלי היא שאתה לא צריך לחכות עד השבת אלא לשבת עכשיו ולכתוב את המאמר על הסקי כי כבר עשית לכולנו חשק!! הבעת דעה, לא?

weinnir

New member
../images/Emo8.gif

כן, אה, לו רק עולם מדעי המחשב (והמרצים שלי) היו מסכימים איתך, המסמך היה כבר מוכן אתמול

למעלה