סקר

lollapalooza

New member
עונה באיחור שכזה

אנגלית. ללא ספק.
פרה.
לא יודעת למה.
מאוהבת
לא. ואף פעם לא הייתי.
קורט קוביין.
פעם היה לי תסביך עם השם הדס אבל היום אני אוהבת אותו. לא הייתי מחליפה.
תכנית- חברים. ראיתי כל פרק מיליון פעם וזה מצחיק כל פעם מחדש. סרט- סינמה פרדיסו. סרט נפלאאאאאא

תשובותי ../images/Emo187.gif

איזו שפה אתה הכי אוהב? אנגלית,צרפתית,ספרדית,עברית,סינית? עברית!!!! תחשוב על מילה מסויימת ממש עכשיו- על איזו מילה חשבת?נארףףף האם ברגע זה ממש אתה מאוהב? אמממ לא שידוע לי יש לך לבחור דמות מפורסמת או סתם חשובה בחרת העולם- עם מי היית רוצה לשוחח למשך 5 דקות? עם סבא שלי ז"ל הייתם רוצים לשנות את שמכם? אם כן- לאיזה שם? פעם נורא רציתי להיות עדי, היום טוב לי עם השם שלי.. מהי התוכנית\סרט האוהבים עליכם? עמוק באדמה!!! לא מפספסת!!!

אתמול ראיתי את עמוק באדמה

ואני גם ראה את זה כל יום שישי.. באמת תוכנית טובה. קצת מטורפת אבל. יש לציין שנייט הוא אחד היפים .... וגם החבר של ההומו ואני לא זוכרת איך קוראים לו. יופי של תוכנית.

גם אני רוצה../images/Emo9.gif

איזו שפה אתה הכי אוהב- אנגלית,צרפתית,ספרדית,עברית,סינית? עברית... אבל גם ספרדית זה חביב
תחשוב על מילה מסויימת ממש עכשיו- על איזו מילה חשבת? מחשב.
האם ברגע זה ממש אתה מאוהב? אכן- אכן
. חצי שנה כבר. בבנאדם הכי מדהים בעולם
יש לך לבחור דמות מפורסמת או סתם חשובה בחרת העולם- עם מי היית רוצה לשוחח למשך 5 דקות? אורלי ז"ל
הייתם רוצים לשנות את שמכם? אם כן- לאיזה שם? אממ.. פעם ממש רציתי לשנות אותו לאופק או לסתיו. אבל היום אני ממש אוהבת את השם שלי
[טל].
מהי התוכנית\סרט האוהבים עליכם? תוכנית- "להתחיל מחדש" סרט- "אמריקן ביוטי", "פרל הארבור", "בילי אליוט", "ארין ברוקוביץ'".

omerikooo

New member
My תשובות!!!

איזו שפה אתה הכי אוהב? אנגלית,צרפתית,ספרדית,עברית,סינית? אנגלית תחשוב על מילה מסויימת ממש עכשיו- על איזו מילה חשבת? חשבת חח...זה המילה האחרונה במשפט מה אתם רוצים ממני חח האם ברגע זה ממש אתה מאוהב? לא...אבל אולי בדרך? אממ יש לך לבחור דמות מפורסמת או סתם חשובה בחרת העולם- עם מי היית רוצה לשוחח למשך 5 דקות? אורית שחף הייתם רוצים לשנות את שמכם? אם כן- לאיזה שם? כן, לאורן מהי התוכנית\סרט האוהבים עליכם? מכושפות!! דה דה דה עומר

לירן מם

New member
קצת באיחור אבל רק חזרתי הביתה...../images/Emo4.gif

עברית...בהחלט...
ירושליים
לא...לצערי...
לא עלתה לי לראש...אבל יש מישהו שהוא לא מפורסם..אבל אני מעריצה אותו ואת החוכמה והדרך שלו בחיים...קוראים לו אביב..ואיתו הייתי מאושרת לשוחח מינימום 5 דק'...
לא...
אלה לא סרטים עמוקים במיוחד...אבל אלה סרטים שאני מסוגלת לראות עוד ועוד ועוד ללא הפסקה..."קזבלן" "10 דברים שאני הכי שונאת אצלך" ו"אלאדין"....ואני באמת לא בנאדם כזה רדוד, אלה פשוט הסרטים האלה שאפשר לראות מיליון פעם בלי שהם ימאסו עלי...

עדיף מאוחר מאשר לעולם לא...

איזו שפה אתה הכי אוהב? אנגלית
תחשוב על מילה מסויימת ממש עכשיו- קרטיב!! (אני פשוט אוכלת אחד..) האם ברגע זה ממש אתה מאוהב? כן יש לך לבחור דמות מפורסמת או סתם חשובה בחרת העולם- עם מי היית רוצה לשוחח למשך 5 דקות? עם רובי וויליאמס
אבל לזה צריך יותר מ 5 דקות... הייתם רוצים לשנות את שמכם? אם כן- לאיזה שם? לא רוצה לשנות אני אוהבת את השם שלי מהי התוכנית\סרט האוהבים עליכם? תוכנית - חברים (מכורה כבדה!!!) סרט - מלך האריות..

../images/Emo24.gifהתגעגעתי

טוב אז מכיוון שלא הייתי פה איזה ארבעה ימים בגלל שריפתו של מחשבי שעות ספורות לפני הראיון...התגעגתי סקר
עברית
בהייי(הגן הבהיים)
ממש לאא!!
אביב גפן
כן להלן ((((חח סתם בצחוק יש לי שם יפה מאוד!!!.. וגם אם לא היית אוהבת אותו לא היית משנה!)
שבתות וחגים

Arielcohen

New member
תשובה!

אנגלית כמובן! חשבתי על המילה "חופשי" כי יש לי שיעור חופשי אני ממש ממש לא מאוהב עברי כאילו? אני אריאל והייתי מעדיף אריק אבל אני לא סגור על זה באפי הסדרה הכי שווה שיש!

למעלה