סקר

לא!!

יהודה לוי יודע לשחק ואגם- יודעת טוב מאוד!! דלת תקציב-לא נראה לי אבל בכל זאת- אני אוהבת. על טעם על ריח ועל טלויזיה אין מה להתווכח. נאי אוהבת- זה מתעסק בנושאים חשובים. ואני לא רוצה לפתוח על זה דיון בשרשור של הסקר שלי!

תשובות+נוץ' כנסי

קודם תשובות: 1) איזו שפה אני הכי אוהבת? אנגלית! 2) מילה מסויימת שחשבתי עליה? היסטוריה 3)האם אני ברגע זה ממש מאוהבת? לא! 4) יש לי לבחור דמות מפורסמת או סתם חשובה ולשוחח איתה למשך 5 דקות? בן ארצי... 5) הייתי רוצה לשנות את שמי? אם כן לאיזה? בוווווודאי שהייתי רוצה לשנות את שמי...כל פעם הרצון שלי לשמות מתחלף פעם היה נטע היה גם שירה היה גם לילך כרגע אמילי! 6) מהי התוכנית/סרט הכי אוהב עליי? סרט-החתונה של החבר שלי
תוכנית-כוכב נולד ועכשיו נוץ', כיוון שהפינה הקודמת שלך (
) נפסקה אני בעד לפתוח לך פינה חדשה של סקרים כי גם ככה את מביאה לנו אותה בסקרים כל פעם
(זו רק אני או שכל פעם אני זו שמציעה לך את הפינות?
)

היא לא נפסקה!!!!!!

פשוא לא עונים עליה...אם תענו אני אחזיר. והסקרים- כשיש לי מצב רוח אני ממציאה שאלות ועושה לכם סקר. מקודם זה היה עם צביקוש ועכשיו אני עצמי לבדי! אני גאה למרות שיצא מטומטם. אין דבר. בכל מקרה- היא לא נפסקה. תתגעגעו והיא תחזור.

זה לא כיף

בלי המילים מוצגות אנחנו עצלנים (אני מדברת בשם כולם גם אם הם לא חושבים ככה)

עונה :)

איזו שפה אתה הכי אוהב? אנגלית,צרפתית,ספרדית,עברית,סינית?
צרפתית
תחשוב על מילה מסויימת ממש עכשיו- על איזו מילה חשבת?
שלט חחח האם ברגע זה ממש אתה מאוהב?
ממש עד
יש לך לבחור דמות מפורסמת או סתם חשובה בחרת העולם- עם מי היית רוצה לשוחח למשך 5 דקות?
אנג'לינה ג'ולי אהבת חיי
הייתם רוצים לשנות את שמכם? אם כן- לאיזה שם?
לא רוצה.. מהי התוכנית\סרט האוהבים עליכם?
אהבה מעבר לפינה

ואייי...

1. ספרדית- כי זה סקסי!! (לא אני לא רואה טלנובלות!!!!!!!!!!!!) 2. חיבוק 3. כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 4. אני ומויישה אופניק... אחד על אחד... 5. לכל שם חוץ מאירית וגריזלדה.... ואולי לא פטימה... 6. heartbreak high... אין אין אין אין אין על הסדרה הזו!

כנראה שלא...

עזבי את זה שיש לי את כל הפרקים מוקלטים מהנגלה השניה שהם שודרו אני עדיין רואה את זה....

תשובות

ספרדית
אהבה
אמממ שאלה קשה... ניקול קידמן
מאיה,שקד,שירלי אחד מהשמות האלה
סרטים:הצילצול ,יוסי וג'אגר

שלוום שלוום...

סינית
פירה ושניצל..האמת שאני חושב שההוא עם הקסדה באייקון חמודי..
אפשר דמות מהעבר?יופי,תודה..אז רבין/קורט קובין או ההוא שהמציא את הקומינזים..חכם ההוא..
כן...פרח או רומי,מה לעשות שנדפקתי עם שם דפוק?.
סרט..מממ,פרי טייל,אין לי מושג.. סופשבוע נחמד לכולם..

תשובות...

אנגלית... למרות שעברית זאת שפה יפה...
אמממ.. שבלול
חח... האמת שכן...
אמממ... שאלה טובה.. אני חושבת שבמקומי- יצחק רבין... בעולמי- נלסון מנדלה
לא... זה שם מיוחד...
תוכנית- חברים... או מופע שנות השבעים... וגם הבית הלבןץץ לא יודעת להחליט.. סרט.. וואו.. אממ.. פייט קלאב או שייקספיר מאאוהב..

מיטקין

New member
../images/Emo186.gifאני עכשיו../images/Emo26.gif

השפה האהובה עליי היא עברית אין כמוה בעולם.. אחרי זה השפה הרומנטית סלאש קשה צרפתית ואנגלית כי סתם שפה מצחיקה
פשאץ!
דיוויד קופרפילד/ זה שמשחק את ד"ר קרטר מאי.אר נוח ויילי
ממממ ל-איתן.... או אולי אלעד אבל אני אוהב את השם שלי כי הוא מיוחד כזה...
הסרט האהוב עלי זה "גו"/ סדרה זו בעיה.. נראה לי אי.אר או זהות בדויה וסקרבס שלכם, טים

../images/Emo61.gif

-עברית -רמקול -לא -האמ.. אני חושבת שעם מישהו שאני דיי בריב איתו עכשיו -לא. נועה זה בסדר. חביב -וואי אין תוכנית ממש מועדפת.. הכל נחמד.

אני?!?

עברית וגם אנגלית. "קללות בצרפתית זה כמו לנגב את התחת במשי"-מטריקס רלודד. שלום.חופית..מאיפה זה בא?) מעל הגג יש הרבה. היטלר. על הצד השני של זה, בן גורוין. נפוליאון. יוליוס קיסר. יש עוד זה מי שעלה לי בראש עכשיו. אני חושבת על זה עכשיו. אני רוצה להוריד בשם שלי את ה- ית. ואז אני אהיה חוף. תכנית-זהות בדוייה, סקס אנד דה סיטי. סרט- אויי יש הרבה. מטריקיסים-הטרילוגיה-על אף האישיוז שיש לי איתה. דוח מיוחד, שוקולד-סרט על. יש עוד...

תשובות ../images/Emo26.gif

דווקא מבין האפשרויות שנתת
אם לא אז איטלקית
. עדיפות שניה זה אנגלית...
ג'ירפה
לא בדיוק..
ג'ייסון ווילס (שחקן ממשמרת שלישית)
כן.. מאיה... שם מדהים
סדרה - משמרת שלישית
סרט - טופגאן

U n i c o r n

New member
אני../images/Emo70.gif אני../images/Emo70.gif

איזו שפה אתה הכי אוהב? אנגלית,צרפתית,ספרדית,עברית,סינית? ספרדית שולטת
תחשוב על מילה מסויימת ממש עכשיו- על איזו מילה חשבת? אבראקדברה
האם ברגע זה ממש אתה מאוהב? ליודעת
יש לך לבחור דמות מפורסמת או סתם חשובה בחרת העולם- עם מי היית רוצה לשוחח למשך 5 דקות? אנג'לינה ג'ולי המדהימה
הייתם רוצים לשנות את שמכם? אם כן- לאיזה שם? טוב לי עם השם שלי
מהי התוכנית\סרט האוהבים עליכם? חברים נראה לי.... לא חובבת טלויזיה במיוחד...

למעלה