סקר

../images/Emo11.gifסקר../images/Emo11.gif

איזו שפה אתה הכי אוהב? אנגלית,צרפתית,ספרדית,עברית,סינית?
תחשוב על מילה מסויימת ממש עכשיו- על איזו מילה חשבת?
האם ברגע זה ממש אתה מאוהב?
יש לך לבחור דמות מפורסמת או סתם חשובה בחרת העולם- עם מי היית רוצה לשוחח למשך 5 דקות?
הייתם רוצים לשנות את שמכם? אם כן- לאיזה שם?
מהי התוכנית\סרט האוהבים עליכם?

תשובות

-עברית השפה הכי הכי - nmap אל תשאלו אתם לא רוצים לדעת - ממש ממש לא ואני שמח על כך, גם הלב הקטנטן והמסכן שלי צריך מנוחה מידי פעם ("והוא שוב מתאהב עם ארמונות באויר מוות בטוח זה מוות מהיר") - סבא שלי ז"ל (אפשר לבקש חצי שעה לפחות?) - לגמרי לא, אני ושמי אחד הם... - עמוק באדמה

Ez sLeeP

New member
איך אתה מצליח לראות את זה?

אני אףפעם לא בבית, ומשום מה, אני תמיד שוכח לכוון את הוידיאו להקלטה. הפרק הראשון - אחחח.. איכות. ואני מבקש, סיקס פיט אנדר. לא עמוק באדמה.

את הפרק הראשון לא ראיתי

את השני והשלישי ראיתי בבית של חברים לפני היציאה (אני מגיע אליהם מוקדם כי הם גרים בעיר אחרת
)

Ez sLeeP

New member
סדרה מעולה.

אם אני מוחל על עקרונותיי, ולא רק שצופה בסדרה בערוץ 2, אלא גם מייחצן אותה, זה אומר רבות.

amit hakapit

New member
זאת סדרה מצויינת... מומלצת ביותר

אני כבר ראיתי את שלושת העונות ששודרו בארה"ב.. זאת אחת הסדרות היותר טובות ואמיתיות, שנצפו על מסך הטלויזיה בשנים האחרונות.

תשובות...

1. אנגלית 2. חלום (אני תוך כדי שמיעת כמה כוכב..) 3. כן...
4. אממ מתלבטת בין עברי המלך לבין הרמטכ"ל (דונט אסק... זה סיפור ארוך!) 5. לא 6. סרט - למות מצחוק

Ez sLeeP

New member
סקררררר

(בלי האייקונים, כי אני אנטי, ואין לי כוח)
עברית. פלאים מה שאפשר לעשות עם השפה הזו. גם שפה יפה, וגם היסטורית. וגם שלנו!
כלום.
כן.
אפשר עם המתים? סבתא שלי. ואחרי זה ביאליק ועגנון יחדיו.
אני חושב שנדב זה פשוט מקסים. אבל נפוץ מידיי. אליעד זה חביב ביותר, אולי אביעד (קיסוס?)..
כל וריאציה תקשורתית של ג'וליה רוברטס. היא מרגיעה אותי.

התשובות שלי

עברית- כי זאת השפה שלי, אולי גם אנגלית כי...זה נורא כיף לדבר את השפה. פקאנים ואבוקדואים לא בטוחה, נראה לי שלא עם מישהו שלא דיברתי איתו דיי הרבה זמן- הוא היה מדריך שלי בתנועה והוא נורא חכם. נועה זה גם נפוץ אבל לא איכפת לי. זה נורא מוזר. אני לא כל כך קולטת שקוראים לי נועה. אני לא יודעת...אבל ככה זה. כאילו- קוראים לי ואני עונה אבל- לא ידועת! לשנות? לא בטוחה (רבתי עם הדמיון-תומר) (הכשלתי את עצממי...) אני צופה באהבה מעבר לפינה אבל זה לא מה שאני הכי אוהבת, אני צופה בתוכניות בידור ו...דיי! אני לא יודעת את התשובה וזהו. אהבה מעבר לפינה.

Ez sLeeP

New member
יש הבדל בין אופרות סבון,

לטנובלות ישראליות דלות-תקציב, עם אנסמבל שחקנים שמבזה את עצמו (ויהודה לוי שהוא פרצוף יפה בלי כישרון משחק.. שלא לדבר על אגם רודברג..) והפקה עלובה שקוראת לעצמה "אופרת סבון". רמת אביב ג'. זו היתה אופרת סבון משובחת. כסף קטלני. אופרות סבון זה לא איכות טלויזיונית ומשחקית בשיאה, אבל זה בידור עם המון סאבטקסט. ואני מסרב להכיר באחרת.

lollapalooza

New member
נדבי-

תודה שזה חרא. אז מה
לכל אחד יש את השריטה שלו, וזה לא גורע מאהבתנו אליך, להפך, זה רק מראה שגם אתה אנושי ופגיע, כמונו, האנשים הפשוטים. ד"א גם אני צופה באהבה מעבר לפינה. ולו רק בשביל להתפעל כל פעם מחדש מיודלה ומכשרון המשחק הנוראי. (אפילו כשרון כאיה קורן הולך לפח עם טקסטים איומים שכאלה...)

Ez sLeeP

New member
לא אודה,

כי מה שהנכם מכנים חרא, זה בעצם הוויית הז'אנר, ולא - זה לא היותו חרא..

למעלה