יוגב מפורום אוונסנס, שומדבר שפוי לא יוצא משם
I inbal145 New member 20/7/04 #18 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif הפורום הזה שרוט נו טוב
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif הפורום הזה שרוט נו טוב
Y yogniz New member 20/7/04 #20 מה שנבא את עתיחדו של הפורום הזה... שום דבר שפוי לא יוצא מפורום אוונסנס את יוצאת מפורום אוונסנס.. את לנהל פורום דארן= פורום דארן להיות גם פורום שרוטים יאאא סיבה לבוא לבקר לעיתים קרובות ליבי רולז
מה שנבא את עתיחדו של הפורום הזה... שום דבר שפוי לא יוצא מפורום אוונסנס את יוצאת מפורום אוונסנס.. את לנהל פורום דארן= פורום דארן להיות גם פורום שרוטים יאאא סיבה לבוא לבקר לעיתים קרובות ליבי רולז
L Lost Lullaby New member 20/7/04 #25 התמונה הזאת פשוט מתבקשת../images/Emo3.gif מי שליד דארן עושה |חומה| למעריצים או משו
S Synthetic Darkness New member 20/7/04 #27 טוב... יש לי משהו קרוב לג'יגה בייט. אלבומים: את שני האלבומים של סבג', את האלבום של B-SIDES ואת SPIN. כולם מקוריים. סינגלים: אין לי... שירים במחשב: כבר הפסקתי לספור... פוסטרים: לא אוספת פוסטרים. מרצ'נדייז: אין.
טוב... יש לי משהו קרוב לג'יגה בייט. אלבומים: את שני האלבומים של סבג', את האלבום של B-SIDES ואת SPIN. כולם מקוריים. סינגלים: אין לי... שירים במחשב: כבר הפסקתי לספור... פוסטרים: לא אוספת פוסטרים. מרצ'נדייז: אין.