ספירת מלאי

Lost Lullaby

New member
../images/Emo11.gif ספירת מלאי ../images/Emo11.gif

כמה מגהבייט של דארן\SG יש לכם במחשב (לא כולל שירים)
אילו אלבומים של דארן\SG יש לכם? אילו מהם מקוריים
כמה סינגלים של דארן\SG יש לכם
כמה שירים של דארן\SG יש לכם על המחשב
כמה פוסטרים של דארן\SG יש לכם
יש לכם מרצ'נדייז כלשהם
אם כן, אלו

Lost Lullaby

New member
../images/Emo11.gif אני ../images/Emo26.gif

כמה מגהבייט של דארן\SG יש לכם במחשב (לא כולל שירים)
1 וחצי ג'יגה בייט
. ווהו |: פעם אחרונה שבדקתי היה הרבה פחות.
אילו אלבומים של דארן\SG יש לכם? אילו מהם מקוריים
את 2 האלבומים של סבג' ואת הראשון של דארן, כולם מקוריים. ומן הסתם בקרוב יהיה לי גם את השני שלו מקורי
כמה סינגלים של דארן\SG יש לכם
שומדבר
למרות שמישהי שאני מכירה מאנגליה הזמינה בשבילי מ-EBAY את טרולי מדלי דיפלי והיא עוד לא שלחה לי
זה היה לפני כמה חודשים :|
כמה שירים של דארן\SG יש לכם על המחשב
את כל AFFIRMAION, את כל SPIN, את כל הB-SIDES (לפחות אלו שיכולתי להשיג), וחצי מאלבום הבכורה של סבג'.
כמה פוסטרים של דארן\SG יש לכם
בכלל אין
יש לכם מרצ'נדייז כלשהם
אם כן, אלו
יש לי צמיד של SPIN, שהסתבר לי מקורי ^__^ לחברה שלי [מאנגליה
] היו 2, היא קנתה בהופעה של דארן שהיא הלכה אליה. אז היא שלחה לי אחד ^__^ ויש לי לוח שנה של דארן לשנת 2004. אבל לא מרצ'נדייז רשמי.. לא מהמועדון
הם יקרנים

Lost Lullaby

New member
שהסתבר לי שהוא מקורי*...

(בסוף, במרצ'נדייז). ותמונה של הצמיד -

ailag

New member
איזה TMD?

דשא , הם יושבים עם משקפי שמש, מסתכלים לכיוונים שונים? עם TMD, TMD oz , lcmy, tsom? נדמה לי שזה מה שיצא באנגליה, והוא יצא ככה גם בארץ. לכי תדעי, טאוור.. אולי גם יש לי ספייר (סיכוי קלוש), כשאני אסדר את החדר נדע.

Lost Lullaby

New member
+ בשאלה של השירים במחשב-

גליה הזכירה לי שיש לי 14 דמואים
(דיסק דמואים?)

ailag

New member
../images/Emo11.gifאני../images/Emo26.gif

ליבי מחפשת לעשות לגליה נחת? כמה MB? ‏2GB . היו יותר אם הייתי ממשיכה להוריד קבצים כמו פעם.. אילו אלבומים? ראשון - בינ"ל (כלומר אירופאי, אותודבר), אוסטרלי כפול, אסיאתי כפול (asian tour pack), שתי קסטות (אחת נמסה על הדאש בורד
לא באשמתי) שני - אוסטרלי, בינ"ל (ההבדל הוא מיקס לTAS וצבע העטיפה .. אבל עם האוסטרלי היה גם דיסק ראיון) כולם מקוריים. יש גם שני דיסקים של ראיונות שצרבו לי וכ-6 קסטות אודיו. spin. אני לא מצליחה למצוא אותו ולכן לא יודעת אם יש לי עוד את ה re-release, אבל מאז ספין לא ממש קניתי. סינגלים .. זה בעייתי כי יש כמה שאני לא בטוחה אם הם אקסטרות או לא. מאלו שנמצאים באזור ה"לא אקסטרות" יש 32. שירים - 65 (SG) + ‏32 (DH) + ‏16 (DEMO) = ‏113 פוסטרים - אף אחד לא תלוי, אבל יש לי 2-3 שבאו עם סינגלים, איזה 3-4 מה fan club‏ (fanzine) (הייתי חברה שם ב1998-2000) ו2 (?) גדולים. כל הלא-גדולים בגודל 4 דיסקים. מרצ'נדייז - מה שקיבלתי מה fanclub, למרות שאת העט, למרבה הצער, איבדתי. יש לי כמה מדבקות וגלויות מהם. חבל, רציתי חולצה עם הלוגו של הדינוזאור וכל הזמן דחיתי. חברה עשתה לי חולצה עם הלוגו שנעלמה, ופעם עשיתי (טוב! הייתי בת 18!
) שרשרת שבה גרגר אורז שעליו כתוב savage garden בנחלת בנימין.

ailag

New member
מצאתי עוד דיסקים

דיסקים - יש כפול של AFFA (זה של affirmation + declaration) יש גם ספין כפול *נדמה לי* שמצאתי עוד 3 סינגלים.. הם עלולים להיות ספיירים. שכחת לשאול על קסטות וDVDים

Lost Lullaby

New member
גרגר אורז של savage garden ../images/Emo2.gif

נשמע מגניב =] ליבי עושה לגליה נחת?

inbal145

New member
../images/Emo45.gifגרגר אורז../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

יצא לי להיות בנחלת בנימין הרבה פעמים, ראיתי כאלה
זה מאגניב ^__^ למרות שזה נשמע ממש מוזר

yogniz

New member
יש לי איבר מין זכרי כמו לדארן../images/Emo98.gif

זכרי יש לו, נכון
חחחחחחחח עזבו הרגע קמתי...תתעלמו

למעלה