הקורבן

יובל94

New member
רוניייייייי ../images/Emo190.gif

הייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
מה קורה? הכל טוב? דופקים דופקים דופקים, טוב, טוב, טוב.
מי המציא את הכינוי פרמל?
באילת, מי שם את הקטשופ במיקרוגל אני או את?
ומי הפעיל את המיקרוגל אני או את?
אז איך זה לראות את הפחמור עם סקיני ג'ינס?
מה את חושבת על מיכל? את אוהבת את אנטון?
למה? אני לא שומעת יש פה חלון !!! את מזהה את האינסטורמנט הזה פה? תרימי את שלך ! כל פעם אותו סיפור
בושות, בושות !!! מה את מבסוטה? מה אמרתי לך אלף פעם? למי קראת מפגרת?! למי קראת עכשיו מפגרת?! שמעתי את השורש פגר ! קוף ים זה מה שאת ! ביייייייייייייייייייייייי

Miss Roni

New member
עונה :S

הייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי מה קורה? הכל מצוייייייייייייייייייייייייייייייייייייייין הכל טוב? יייייייייייייייייאפ XD דופקים דופקים דופקים, טוב, טוב, טוב. חח מי המציא את הכינוי פרמל? me me me me me me!!! באילת, מי שם את הקטשופ במיקרוגל אני או את? אניי ואת לחצת על הכפתורים XDD ומי הפעיל את המיקרוגל אני או את? תסתכלי מה כתבתי בשאלה הקודמת. אז איך זה לראות את הפחמור עם סקיני ג'ינס? אוי וויזמיר. היא עושה לי סיוטים בלילה
תצילי אותייייי!! מה את חושבת על מיכל? חרא מחומצן.:\ את אוהבת את אנטון? לא אוהבת.. יותר נהנת להציק..
למה? כי הוא דביל XD אני לא שומעת יש פה חלון !!! וואלה? את מזהה את האינסטורמנט הזה פה? חחחחח תרימי את שלך ! כל פעם אותו סיפור בושות, בושות !!! מה את מבסוטה? מה אסור לי להיות מבסוטה? מה אמרתי לך אלף פעם? לא להתפשט באור XDDD למי קראת מפגרת?! ? סתומה זה מפגר XDD למי קראת עכשיו מפגרת?! שמעתי את השורש פגר ! אתה שומע רק מה שאתה רוצה לשמוע..! קוף ים זה מה שאת ! קוף שאני בים. חח מושפעת

למעלה