הקורבן

../images/Emo11.gifהקורבן../images/Emo11.gif

והפעם בקורבן: Miss Roni (רוני) הרשומים: hagaymi26 דנדוןXD חסה יבשה תומר 10 Pijamist Jen74 בובספוג8 אופק צח miriams4 s u s h i m i OOתמי OO4 עדידוש XD Brombit אם אתם לא מופעים ברשימה זו אך רוצים שנעלה אתכם לקורבן שלחו מסר לכינוי זה

B o N u s

New member
100 שאלות "זה או זה"../images/Emo26.gif

באמת קוראים לך רוני או שזה על שם רוני סופרסטאר? טל :)

Miss Roni

New member
חח xD

זה על שם רוני סופרסטאר.. מה לא ידעת?
חחח סתם..
רוני זהו שמי D:

hagaymi26

New member
שאלה/ות/ים

למה קוראים לך רוני? את בכלל נכנסת לפורום? האם לדעתך מעמדו של איווט ליברמן משפיע על ממשלת ישראל? ושל נינט? ושל איווט טייב? ושל נינט ליברמן? מה זה מיס? את מיס או מיסס? מה שלומך? טוב? כן? לא? מה מצב ככה? וככה? והפוך? את שותה הפוך? והפוך ארוך? והפוך קצר כפול משושלשלשמתנמן

Miss Roni

New member
עונה

למה קוראים לך רוני? ככה את בכלל נכנסת לפורום? כן אני לא מגיבה הרבה אבל נכנסת.. האם לדעתך מעמדו של איווט ליברמן משפיע על ממשלת ישראל? לא יודעת..:S ושל נינט? אולי XD ושל איווט טייב? הא? ושל נינט ליברמן? ? מה זה מיס? מיס זה מיס את מיס או מיסס? מיס מה שלומך? חרא טוב? לא כן? לא לא? כן מה מצב ככה? יכל להיות יותר טוב XD וככה? גם לא והפוך? לא את שותה הפוך? לא..בעע והפוך ארוך? לא והפוך קצר כפול משושלשלשמתנמן לא :|

../images/Emo128.gifהוא לא שלח מסר לכינוי

שרון תיהיי מקצועית
סתם, יובל שלח מסר לכינוי הזה כדי שזה יהיה מסודר לנו ברשימה

go goldi

New member
רק תשלח מסר עם הכותרת הקורבן

בשביל שלא נתבלבל במקום שלך ברשימה....

פ י ל ר

New member
../images/Emo12.gifאני גם יכולה להכנס לרשימה?

לא היה לי מחשב שפרסמתם את זה בפורום..:(

שאלות../images/Emo163.gif

מה המצב? הוספת אותי למסנג'ר? מי את הכי אוהבת מהפיג'מות? מה הפרק האחרון שראית של הפיג'מות? הולכת לפסטיגל? למשהו אחר? זהו

Miss Roni

New member
עונה :]

מה המצב? סבבה D: הוספת אותי למסנג'ר? לא זוכרת XD מי את הכי אוהבת מהפיג'מות? עודד
מה הפרק האחרון שראית של הפיג'מות? M טבעי
הולכת לפסטיגל? יאפ למשהו אחר? נופ

דנדוןXD

New member
רוני ../images/Emo3.gif

מה את עושה למען שמירה על איכות הסביבה? ולמען השלום במזרח התיכון? איך את תורמת לסתיימתת החור באוזון?
אפשר להבין פעם אחת ולתמיד איך את קרובה של יובל?

Miss Roni

New member
עונה :]

מה את עושה למען שמירה על איכות הסביבה? אני ממחזרת. חח
ולמען השלום במזרח התיכון? כלום :| איך את תורמת לסתיימתת החור באוזון? אני אומרת לכבשים להפסיק להפליץ. חח סתם
אפשר להבין פעם אחת ולתמיד איך את קרובה של יובל? אוף זה לא כל כך קשה.. אמא שלה-בת דודה שלי מה שאומר שהיא בת דודה שלי מדרגה שנייה. הבנת?

למעלה