הקורבן

Miss Roni

New member
יובל

לא נגמר לך עם הצ'ו צ'ו שלך? איך זה לנהל את הקומונה של איימי? "סתומה"-"אחותך"-"הקטנה"-אומר לך משהו? נכון שפחמור דביל? למה את פה? את אוהבת את איימי? את עדיין פוחדת מדולי? שמת לב שאת כל הזמן אומרת לי שאת משועממת? למה את לוקחת לאחותך את הבגד גוף?(חח סתם
) מי יותר קרציה עומר או רועי? ולסיום: טה דה דה ! את לא סתומה.. את רק נראת כזו..
נכון??

יובל94

New member
עונה XD

לא נגמר לך עם הצ'ו צ'ו שלך? לא זה טו-טו
איך זה לנהל את הקומונה של איימי? כיף
"סתומה"-"אחותך"-"הקטנה"-אומר לך משהו? כן XDD נכון שפחמור דביל? כשעיד אוהב את עידית הוא תמיד אומר לה חוזר ואומר למה את פחמורית ?! כן XD למה את פה? כי בא לי את אוהבת את איימי? כן
את עדיין פוחדת מדולי? ס-דן XD כן
שמת לב שאת כל הזמן אומרת לי שאת משועממת? לא נכון
למה את לוקחת לאחותך את הבגד גוף?(חח סתם) היא לוקחת לי
אני בכלל לא משתמשת בבגד גוף XD זה מציק מי יותר קרציה עומר או רועי? שאלה קשההההה !!!!!!!!!!!!1 ולסיום: טה דה דה ! את לא סתומה.. את רק נראת כזו.. נכון?? XD

יובל94

New member
עונהנהנהנה ../images/Emo3.gif

האם את חושבת שיש לי שם יפה? >< כןןןןןןןן !@#$%^& אם לא למה? אבל אמרתי כן
אם כן תודה D: בקשה

hagaymi26

New member
לי יש לי יששששששששש

מי בפיגמות את הכי אוהבת? למה? איזה תוכנית את אוהבת? למה? משעממם לך? למה? where you live? what? alona? helo? איזה נחמד משה that ibkrmibol! אוקידוקי זה יספיק לשבוע הקרוב..

יובל94

New member
עונהה D:

מי בפיגמות את הכי אוהבת? כעיקרון את כולם
אבל הכי הכי את אילן וגרי [יניב
] למה? ככה
איזה תוכנית את אוהבת? האי והפיג'מות למה? ככה
משעממם לך? תלוי למה אתה קורא משעמם למה? ככה where you live? זה where do you live * בראשון לציון
what? ראשון לציון
alona? what? helo? hello*
איזה נחמד משה that ibkrmibol!

עוד פעםםם../images/Emo9.gif

ביסקוויטים עם פופקורן זה טעים? וגם עם קולה? ובלי הביסקוויטים? ובלי הפופקורן? מי את הכי אוהבת מהבנים באי? ומהבנות? בטוחה? לא רוצה לשנות? ראית השמינייה? מי הכי אהבת משם? ומהבנות? ומהבנים? יש לך משהו להוסיף בנושא? מה? היה לך היום בית ספר? מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? זה השתנה או זה תמיד היה ככה? את עוד תשני את זה? על מה היית רוצה לנגן? איזה בעל חיים היית רוצה שיהיה לך? ואחד אחר? מה יש לך לומר לי? ומה עוד? ומה עוד? ומה עוד? זהו? נגמר!!!!

יובל94

New member
עונה XDD

ביסקוויטים עם פופקורן זה טעים? XDDDDDDDDDDDDDD כן
וגם עם קולה? לאאאאאא @#$%^& יש לי עדיין בחילה מזהה ובלי הביסקוויטים? לאאאא ובלי הפופקורן? דווקא מעניין
מי את הכי אוהבת מהבנים באי? טווומייייייייי ומהבנות? אף אחת XD בטוחה? כן לא רוצה לשנות? לא
ראית השמינייה? ראיתי כמה פרקים מי הכי אהבת משם? ידידיה ויטלל ומהבנות? עדי הימלבלוי ומהבנים? ידידיה ויטלל יש לך משהו להוסיף בנושא? לא מה?
היה לך היום בית ספר? כן
מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? לא יודעת
זה השתנה או זה תמיד היה ככה? - את עוד תשני את זה? - על מה היית רוצה לנגן? גיטרה D: איזה בעל חיים היית רוצה שיהיה לך? שום בעל חיים ואחד אחר? מה יש לך לומר לי? שתתחברי למסן P= ומה עוד? לא יודעת ומה עוד? אין לי מושג ומה עוד?
זהו? נגמר!!!!

למעלה