הקורבן

עוד דבר:

אם ברצונכם להשתתף במשחק ושגם אתכם חברי הפורום ישאלו שאלות,שלחו מסר לכינוי זה. הגולשים שנרשמו הם: ofer976 צינצילה2 Miss Roni hagaymi26 דנדוןXD חסה יבשה תומר 10 Pijamist Jen74

דנדוןXD

New member
יובל חחחח ../images/Emo190.gif צחוק מרושע

1.מה את עושה בבית שלי?
2.כואב לך[המבין יבין][אפחד לא יבין]
3.יש מצב שיום אחד לא תאחרי?שאלה רטורית
4.מתי תגמלי מהמסן?^.^ 5.למה את אמה?XD 6.שמת
שכל הזמן יהודים עונים על שאלה בשאלה?[את אמורה לרשום"לא למה?"]
7.מה את מטומטמת?
8.לא שאני אבין....?
9.למה יובל? למה?לובשת הזברה פיג'מה?
10.כן/לא?
11.אפשר לגלות לכולם שאת מנגת באקורדיון?
12.עשית צ'ו צ'ו?
13.למה?
14.התכוננת למבחן מחר?
15.לסיים?
16.שמנה

יובל94

New member
עונה :)

1.מה את עושה בבית שלי? לא יודעת , למה ? 2.כואב לך[המבין יבין][אפחד לא יבין] ? לא, לירון כואב
3.יש מצב שיום אחד לא תאחרי?שאלה רטורית לא 4.מתי תגמלי מהמסן?^.^ בסביבות נווווווווורר (; 5.למה את אמה?XD כי זה כיף למה את שואלת ? 6.שמת שכל הזמן יהודים עונים על שאלה בשאלה?[את אמורה לרשום"לא למה?"] כן, למה ? 7.מה את מטומטמת? לא 8.לא שאני אבין....? [?!] 9.למה יובל? למה?לובשת הזברה פיג'מה? כי בא לה 10.כן/לא? חרא 11.אפשר לגלות לכולם שאת מנגת באקורדיון? XDDDDDDDDD אני לא כמו משה חירבונוביץ' 12.עשית צ'ו צ'ו?
לא 13.למה? ככה 14.התכוננת למבחן מחר? לא
יש מחר מבחן ?!
15.לסיים? אם בא לך 16.שמנה תודה

ליובל!!!../images/Emo150.gif../images/Emo187.gif../images/Emo24.gif

למה את אוהבת אותו
? ואותו
? את הולכת לפסטיגל השנה? שנה שעברה הלכת? מה יותר טעים מלפפון רגיל או מלפפון חמוץ? יש לך משהו לומר לי? למה? תגידי משהו בכל זאת מי את הכי אוהבת מהפיג'מות? זהו

יובל94

New member
עונהה :)

למה את אוהבת אותו? כי הוא חמווודד
ואותו? הוא שקסי
את הולכת לפסטיגל השנה? כן שנה שעברה הלכת? לא
מה יותר טעים מלפפון רגיל או מלפפון חמוץ? מלפפון רגיל יש לך משהו לומר לי? כן למה? ככה תגידי משהו בכל זאת תתחברי למסן
מי את הכי אוהבת מהפיג'מות?אילןן וגרי [יניב]
זהו

go goldi

New member
יובל../images/Emo13.gif

מה נשמך? מי את? מה את? איך קוראים לך? למה גנבת לקוקולנד את השם? את אוהבת את קוקולנד? היית עושה אותו? כמה ילדים אתרוצה ממנו? כמה זמן את כבר דלוקה עליו? ולמה לא אמרת כלום? דף או עט? למה? פורום הפיג'מות או אבטיח? את אוהבת אותי? נכון שלא? אז למה את משקרת?
אז שוב, והפעם תעני רק את האמת! את אוהבת אותי? אני חופרת? נכון בא לך להרביץ לי? אל תקחי אותי קשה

יובל94

New member
עווונההה D:

מה נשמך? הכל טוווובב מי את? ילדה מה את? ילדה איך קוראים לך? יווווווובב למה גנבת לקוקולנד את השם? כי יש לו שם יפהה
את אוהבת את קוקולנד? אני לא מכירה אותו ממש היית עושה אותו? אבל אני לא מכירה אותו כמה ילדים אתרוצה ממנו? לא יודעת כמה זמן את כבר דלוקה עליו? 12345642315648645313545 שנה ולמה לא אמרת כלום? לא יודעת
דף או עט? דף למה? כי אין לי כוח לכתוב פורום הפיג'מות או אבטיח? פורום הפיג'מות את אוהבת אותי? גם אותך אני לא ממש מכירה נכון שלא? לא אמרתי שלא ולא אמרתי כן, אמרתי שאני לא מכירה אותך אז למה את משקרת? אני לא משקרת
אז שוב, והפעם תעני רק את האמת! טוב את אוהבת אותי? אני לא מכירה אותך אני חופרת? לא נכון בא לך להרביץ לי? לא אל תקחי אותי קשה טוב

Jen74

New member
יש לי רק שאלה אחת ליובל../images/Emo70.gif

איך את מסתדרת עם זה שיש פה 1789743868374957843578934 יובל אחרים ואחרות בפורום?

יובל94

New member
עונה ../images/Emo3.gif

איך את מסתדרת עם זה שיש פה 1789743868374957843578934 יובל אחרים ואחרות בפורום? XDD מסתדרים
אין כל כך הרבה יובלים
יש את קרלו יש את 3yuval3 ויש את צינצילה2 וזהו
נראלי :S

Jen74

New member
כל היובלים והיובליות להתפקד לכאן../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

ofer976

New member
יאללה! שאלות!

איזה צבע אהוב עליך? איזה טעם גלידה את אוהבת? כמה שיניים נפלו לך? ספר אהוב שקראת..? גיבור על אהוב? סדרת טלויזייה אהובה? בדרך כלל את הולכת לישון בשעה... כמה פעם החלפת בחיים את מכשיר הסלולרי שלך? מעדיפה לצרוב דיסקים או לקנות? מעדיפה שמדוזה תצרוב אותך או שאת תצרבי דיסק? כמה דיסקים יש לך בבית? את מעדיפה קלטת או די.וי.די? את רואה הרבה טלויזיה? באיזה ערוץ את נמצאת הרבה זמן? תוכנית שנואה? הוט או יס? יש לך טלויזייה בחדר הפרטי שלך? ואצלך ההורים יש? בסלון? בשירותים? את קוראת כל יום עיתון בבוקר? את מנוייה למגזין כל זהו? ראש אחד? מעריב לנוער? וכ'ו... אוהב את התשבצים שיש שם? וסודוקו? את יודעת סודוקו? את יודעת מה פירוש סוקודו? את יודעת סינית? או יפנית? תראי...סיני זה ככה
ויפני זה ככה
הבנת? זהו..גמרתי

יובל94

New member
עונההההה ../images/Emo3.gif

איזה צבע אהוב עליך? כחול
איזה טעם גלידה את אוהבת? אני שונאת גלידה XD כמה שיניים נפלו לך? כולם
ספר אהוב שקראת..? אין אחד כזה XD גיבור על אהוב? קופר-מן ! סתם
לא יודעת
סדרת טלויזייה אהובה? הפיג'מות הלוחשת לרוחות והאי בדרך כלל את הולכת לישון בשעה... 00:00 ואז מישהו חושב עליי
כמה פעם החלפת בחיים את מכשיר הסלולרי שלך? לא זוכרת
מעדיפה לצרוב דיסקים או לקנות? לצרוב
ככה אני יכולה לסדר תשירים לפי הסדר שאני רוצה
מעדיפה שמדוזה תצרוב אותך או שאת תצרבי דיסק? שאני אצרוב דיסק
כמה דיסקים יש לך בבית? המוןןן את מעדיפה קלטת או די.וי.די? DVD את רואה הרבה טלויזיה? כן באיזה ערוץ את נמצאת הרבה זמן? אממ לא יודעת
תוכנית שנואה? הנפילים הוט או יס?הווווווטטטטטטטט יש לך טלויזייה בחדר הפרטי שלך?כן ואצלך ההורים יש?כן בסלון?כן בשירותים? לא XD את קוראת כל יום עיתון בבוקר? לפעמים את מנוייה למגזין כל זהו? ראש אחד? מעריב לנוער? וכ'ו... לא אוהב את התשבצים שיש שם? לא וסודוקו? לא את יודעת סודוקו? לא את יודעת מה פירוש סוקודו?
את יודעת סינית? או יפנית? לא XD תראי...סיני זה ככה ויפני זה ככה XDDDDDDDD ראיתי תפרק הזה אתמול XD הבנת? כן XDD זהו..גמרתי

למעלה