הקורבן

עכשיו כן../images/Emo182.gif

שמת לב
למה לא? לא נראה לי שאנשים ילכו לשם רק כדי לראות אותך בתמונת מחזור

Miss Roni

New member
שאלות :)

פרק אהוב בפיג'מות : פרק שנוא: ידעת שרובי דואניאס השתתף בפסטיגל 97'? נכון שבלינדה שרה יפה
? מכירה את איימי דאימונד? תוכנית שנואה : איש/אישה שנוא/ה? מה היית לוקחת לאי בודד XD ? ממ אינלי יותר שאלות

בוניטה בוניטה בונטיה דה מאס

פרק אהוב בפיג'מות : הפיג'מטרון פרק שנוא: הפרק מצויר הכי פחות אהוב עלי ידעת שרובי דואניאס השתתף בפסטיגל 97'? נראה לי שכן... נכון שבלינדה שרה יפה ? מאוד! מכירה את איימי דאימונד? כן... תוכנית שנואה :כל התוכניות החדשות של ערוץ הילדים רק האי שווה
איש/אישה שנוא/ה? לא נראה לי שיש מה היית לוקחת לאי בודד XD ? עותק של התפסן בשדה השיפון, את הגיטרה שלי , את תמיר

go goldi

New member
לרגע חשבתי שבאמת תקחי את "התפסן בשדה השיפון"

ואז הבנתי
אני אוהב את תמיר
אל תקראי את התפסן
זה ספר מוזר ועדיין לא הבנתי את הפואנטה בו

פ י ל ר

New member
../images/Emo12.gifאז... חמו..D:

מה קורה? מה חדש? מתי ניגנת על הגיטרה פעם אחרונה? מתי את מגיעה לאזור שאני מסתובבת בו בתל אביב? מתי תתחברי למסנ בשעות שאני יכולה לדבר איתך?
מתי תנגני לי? את אוהבת פסטה? אם כן, איזה סוג רוטב מועדף עלייך? אם לא, למה?!!! תקני דרכייך!!%!#$^! מה דעתך על שקיות ניילון בתור מצנחים? מה דעתך על להשתלט על העולם בעזרת פלימנגו כתום? את בעד שלטון המקלדות? את אוהבת מקדונלס? את יודעת איך כותבים מקלודנס?
אני לא.. את חושבת שעטים זה מגניב? מתי פעם אחרונה שמת עיפרון שחור? מתי פעם אחרונה שמת למישהו אחר עיפרון שחור? מה הספר האחרון שקראת? למה הפסקת לנגן על קלרינט? P: איפה את הכי אוהבת להיות? את אוהבת שניצל? מה את שומעת עכשיו? כואב לך משהו? מה תעשי אם אני אגיד לך שכואבת לי הבטן<?
השאלון חופר, מה?D: טוב טוב.. אני אפסיק..D: מסר לאומה? יום טובD:

דונט וואנה בי ג'סט לייק יו

מה קורה? אחלה בחלה מה חדש? אין ... מתי ניגנת על הגיטרה פעם אחרונה? היום!
מתי את מגיעה לאזור שאני מסתובבת בו בתל אביב? אממ 3 פעמים בשבוע
מתי תתחברי למסנ בשעות שאני יכולה לדבר איתך? אני אבל רוקדת בשעות האלו
מתי תנגני לי? שיוב יביא גיטרה למפגש, ויתן לאחרים לנגן בה.. את אוהבת פסטה? מאודדדדדד אם כן, איזה סוג רוטב מועדף עלייך? שמנת ועגבניות אם לא, למה?!!! תקני דרכייך!!%!#$^! מה דעתך על שקיות ניילון בתור מצנחים? מסוכן
מה דעתך על להשתלט על העולם בעזרת פלימנגו כתום? רעיון טוב! את בעד שלטון המקלדות? כן! את אוהבת מקדונלס? מאוד את יודעת איך כותבים מקלודנס? אני לא.. את חושבת שעטים זה מגניב? עטים? XD מתי פעם אחרונה שמת עיפרון שחור? אתמול שמתי כחול זה נחשב? מתי פעם אחרונה שמת למישהו אחר עיפרון שחור? אף פעם, זה מפחיד אותי... מה הספר האחרון שקראת? ידידים למה הפסקת לנגן על קלרינט? P: לכתוב את זה בפורום?!
איפה את הכי אוהבת להיות? סנטר\עזריאלי\ החדר שלי את אוהבת שניצל? ככה ככה מה את שומעת עכשיו? גוד שארלוט כואב לך משהו? הרגליים מההליכה מה תעשי אם אני אגיד לך שכואבת לי הבטן<? אגיד לך לקחת כדור השאלון חופר, מה?D: כע
טוב טוב.. אני אפסיק..D: מסר לאומה? תחיו כאילו אין מחר!

3yuval3

New member
חמו...

אם היית בת הנשיא בטימבוקטו, היית רוצה להיות הנשיאה אחריו? אם כן, מה היית עושה? אם לא, למה לא?

איטס אה ביוטיפול פליייס טו בי ווסטד דונט יו

אם היית בת הנשיא בטימבוקטו, היית רוצה להיות הנשיאה אחריו? אם כן, מה היית עושה? אם לא, למה לא?\ לפי דעתי השאלה שלך מנוסחת קצת בטון שובינסטי, רק בגלל שאני בת אני לא אהיה נשיאה אחריו? אז אני אומר לך את הדברים הבאים לכל אחד מגיע שוייון זכויות! ואני הייתי לוקחת עלי את התפקיד ומשנה כמה דברים משנה שם את השפה הלאומית לעיברית כי אני לא יודעת טמבקקוטית והייתי משנה את שם המדינה להאי ומכריחה את כולם לצפות בסדרה לפחות 3 פעמים ביום! אחרי זה הייתי משחדת את ערוץ הילדים לתת לי את כל הקלטות של כל הפרקים! ולייצר 10,20 עונות!

חמו..../images/Emo3.gif../images/Emo210.gif../images/Emo103.gif

התגעגעת אליי? איזה פרק את רואה עכשיו ב"המורדים"? את רוצה להיות מלכה? למה? את יודעת שאני אוהבת ספגטי? והמבורגר? ושוקולד? אם היית מנהלת את הפורום, איזה שינויים\הוספות היית עושה?

למעלה