הקורבן

חמווווווו תעני!

מה שלומך? איך זה לחיות? מה את שותה? מה את עושה עכשיו? ומה תעשי אח"כ? את מודעת לזה שיש לך פיצול אישיות? את שמה לק? איזה לק את הכי אוהבת? את קוראת ספרים? יש לך שביתה? באיזה שעה את הולכת לישון? מתי את קמה? מה את אוהבת לשמוע? מה עדיף קפה או וניל? כמה זמן את בפורום? את אוהבת אותי? איזה תוכניות פתוחות אצלך? את אוהבת האי? את מי את הכי אוהבת? את באה לחיות כאילו אין מחר?

את כולם אני מכיר!

מה שלומך? אחלה בחלה איך זה לחיות? נחמד.. קשה.. מה את שותה? מים! מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון
ומה תעשי אח"כ? אדבר עם אנשים במסנ את מודעת לזה שיש לך פיצול אישיות? אין לי! את שמה לק? איזה לק את הכי אוהבת? אני שמה, אממ שחור,ורוד את קוראת ספרים? בזמן בית ספר יש לך שביתה? כן באיזה שעה את הולכת לישון? 4,5 מתי את קמה? 14:30 מה את אוהבת לשמוע? גוד שארלוט,מקפלי,mcr, את השרי של האי מה עדיף קפה או וניל? קפה! כמה זמן את בפורום? שנתיים את אוהבת אותי? מאוד! איזה תוכניות פתוחות אצלך? הפורום, המדייה פלייר, ו6 שיחות במסנ את אוהבת האי? מאוד! את מי את הכי אוהבת? טומי
את באה לחיות כאילו אין מחר? בארור!

להתרסק אל תוך הקיר לא כל כך בא לי

מה עם השלום במזרח התיכון? לפי דעתי השלום במזרח התיכון יפתר כאשר, נפתור את הבעיות ביננו לבין עצמו, כלומר שנהיה מאוחדים! כל המדינה ביחד! דתיים וחילוניים, קטנים וגדולים, בנים ובנות ויהיה שוייון ולא יופלה שום אדם! אז רק אז אחרי שבעיות המורים יפתרו, הבעיה עם השחיטויות שבהממשלה תחליט דהיא באמת רוצה לטפל בזה, במקום לנסות לחשוב איך אני אקח מפה כסף או משם.אז נוכל להתחיל במשא ומתן! נצתרך לעשות ויתורים, להתעקש על הדברים החשובים ואז כולנו ננסה ביחד אולי נמצא פיתרון.. אבל גם אז! אי אפשר לפתור את כל הבעיות.. בעיות תמיד יהיו! ותמיד יהיו מתנגדים למדינת ישראל! אנחנו קטנים על המפה, אין מה לעשות תמיד תהיה אנטישמיות בעולם! הפיתרון הוא שכל אחד באשר הוא יתאחד יחד איתנו!ויחד ניצור עולם יפה! לילה טוב לכולם! =)

דנדוןXD

New member
חמוטל תעני... ../images/Emo6.gif

מה האת עושה אם היית נבחרת לראש ממשלה בישראל? נמקי!

הם לא כל כך יפים אבל אין שום טעם לרוק

מה את עושה אם היית נבחרת לראש ממשלה בישראל? דבר ראשון הייתי עושה יום ספגטי- יום שכולם חייבים לאכול ספגטי! היית מכריחה את המורים ללמד, אבל בלי לחץ, מי שלא רוצה ללמוד שלא ילמד אבל הוא יהיה חייב להשלים לעצמו את החומר, מורה שיפגע בתלמיד יעוף, תלמיד שיפגע במורה יעוף. יתחילו קנסות יותר חמורות מי שמעשן במקום ציבורי, קנס של 1000 שקלים! בעצם מי שמעשן בכללי יש לו כזה כנס, העונשים יהיו יותר חמורים כדי שיהיה יותר סדר בארץ! בלי שוחד! בלי העלמת מיסים, כספים וכל זה! מי שיהיה מושחט יעוף! המדינה תהיה דמוקרטית וישמעו את כולם לכל אחד ינתן זכות להביע דעתו, גם לילדים.. דעתם לא חייבת להתקבל, אך גם להם מותר להשמיע דעה! כל כספי המדינה ילכו לעשיית פרקים של האי! מעכשיו כל מה שמותר לשדר בטלוויזיה זה האי והפיג'מות! בלי פירסומות!!!!!!!!! אם מישהו רוצה לפרסם את מוצריו שיתלה שלטים! נמאס כבר מפירסומות כל שניה! הכי חשוב כולם יחיו כאילו אין מחר

נכון!

אבל אני באמצע מרתון מאוד מאוד מאוד חשוב של המורדים
הסדרה המפחידה הזאת ששודרה בג'טיקס ועכשיו אני חיה בפחד איום שהמסדר יבוא לתפוס אותי
אז בגלל היותי רואה המורדים אין באפשרותי לראות את הפיג'מות מכיוון שבvod עדיין לא הוסיפו את האופציה לצפות בשני דברים במקביל!

המסדר חחח נוסטלגיה

תמיד ביסודי היו רושמים "המסדר" על השולחנות חחחחח ובפורים היו ביתני פחד מבוססים על זה

למעלה