הקורבן

../images/Emo11.gifהקורבן../images/Emo11.gif

בפינה זאת כל שבוע ייבחר חבר פורום אחר ואותו תוכלו לשאול שאלות והוא יענה עליהן. שבוע שעבר נבחרה יובל (3yuval3 ) השבוע באופן מפתיע הקורבן שלו היא חמוטל(בלינדה belinda) סתם כדי שיהיה לנו נוח- האלה הגולשים שהיו הקורבן בשבועות הקרובים(לפי הסדר) Refreshing Menta go goldi יובל 94 ofer976 צינצילה2 Miss Roni hagaymi26 אם אתם לא ברשימה הנ"ל ורוצים להיות שלחו מסר לניק הזה תפציצו בשאלות

ofer976

New member
שאלות!

את הולכת למחזמר סביב העולם? את אוהבת את הקומונה של ירון כפכפי? את אוהבת אותי? מה אכלת היום? כמה שיניים נפלו לך? יש לך שעון יד? איזה צבע תחתונים את לובשת עכשיו?

עונה =)

את הולכת למחזמר סביב העולם? אם אני אמצע מבצע שווה אז כן... את אוהבת את הקומונה של ירון כפכפי? כן את אוהבת אותי? מאוד מה אכלת היום? המבורגר וזהו XD כמה שיניים נפלו לך? לא יודעת יש לך שעון יד? כן איזה צבע תחתונים את לובשת עכשיו?

יובל94

New member
שאלותתת D:

מה קורה ?
הכל טוב ?
למה ?
כואב לך ?
את נהנת מזה ?
למה ?
למה את קוראת לעצמך חמו ?
את מרשה לי גם לקרוא לך ככה ?
למה ?
איך הגעת לפורום ?
למה בחרת דווקא תכינוי הזה ?
את אוהבת את בלינדה ?
למה ?
מי זאת בלינדה ?
את חושבת שאני חופרת ?
למה ?
נכון אין לך כוח לענות לי ?
את מי את אוהבת יותר.. את עודד, קובי או אילן ?
למה ?
יש לך בלוג ?
מי זאת גוד שארלוט ?
מה הקטע עם המשפחת אייזנהוורנ ? פרטי נמקי והסבירי XD
ראית את הוידאו צ'אט ?
את רוקדת ?
את אוהבת את רן דנקר ?
יש לך יס או הוט ?
מה עדיף.. מחשב או טלוויזיה ?
למה ?
איזה כיתה את ?
את מכירה את אנטון לפידוס ?
את אוהבת לשיר ?
את אוהבת נסטי ?
את שונאת את דורה ?
פעם ראית הופ ?
נכון אני חופרת ?
את אוהבת אנשים ילדותיים ?
אוהבת חולצות גזורות ?
מי היית רוצה שיהיה כאן ברגע זה ?
מהו השיר האחרון ששרת ?
ומהו הדבר האחרון שצחקת בגללו ?
והפעם האחרונה שבכית ?
ומיהו האדם האחרון שראית ?
ומה הדבר האחרון שאמרת ?
מהו הדבר האחרון שאכלת ?
והדבר האחרון ששתית ?
ומהו הדבר האחרון שקנית ?
ומשהו השיר האחרון ששמעת ? טוב.. אין לי רעיונות לעוד שאלות
אז אני אאלץ להפסיק לשאול אותך שאלות מפגרות XD
איך היה השאלון הנורא מרתק שלי ?
נהנת ?
למה ? XD חח סתם סתם

עונהההה

מה קורה ? אחלה הכל טוב ?כן למה ? כי כתבת לא שאלות! כואב לך ? לא את נהנת מזה ? לא למה ? כי זה כואב אם כואב למה את קוראת לעצמך חמו ? כי חמוטל ארוך מדי את מרשה לי גם לקרוא לך ככה ? כן למה ? כי לא אכפת לי איך הגעת לפורום ? פגשתי את אלי קרן אסף ובאתי לפרסם בפורום למה בחרת דווקא תכינוי הזה ? פעם אהבתי את בלינדה מחברים לנצח את אוהבת את בלינדה ? כן למה ? כי היא שרה יפה מי זאת בלינדה ? שחקנית וזמרץ את חושבת שאני חופרת ? לא למה ? כי הרבה שאלות לא נקרא לחפור נקרא להעביר לי תזמן נכון אין לך כוח לענות לי ? יש לי מלא מלא כוח את מי את אוהבת יותר.. את עודד, קובי או אילן ? עודד למה ? כי הוא הכי חמוד יש לך בלוג ? כן מי זאת גוד שארלוט ? זאת להקה חחחחחחח מה הקטע עם המשפחת אייזנהוורנ ? פרטי נמקי והסבירי XD מש]חה מאגניבה
ראית את הוידאו צ'אט ? לא את רוקדת ? כן את אוהבת את רן דנקר ? בערך יש לך יס או הוט ? הוט מה עדיף.. מחשב או טלוויזיה ? גם וגם למה ? אי אפשר להחליט איזה כיתה את ? ט' את מכירה את אנטון לפידוס ? לא את אוהבת לשיר ? לא את אוהבת נסטי ? כן את שונאת את דורה ? לא אכפת לי ממנה פעם ראית הופ ? אולי פעם עם אחותי הכי שווה זה דפנה ודודידו למה הוא לא מדבר?! נכון אני חופרת ? לא את אוהבת אנשים ילדותיים ? אין לי בעיה איתם אוהבת חולצות גזורות ? כעעעע מי היית רוצה שיהיה כאן ברגע זה ? הפורום
מהו השיר האחרון ששרת ? לא זוכרת ומהו הדבר האחרון שצחקת בגללו ?בשיחה עם ענבר והפעם האחרונה שבכית ? היום כאב לי ומיהו האדם האחרון שראית ? אבא שלי ומה הדבר האחרון שאמרת ? אני לא מרגישה טוב XD מהו הדבר האחרון שאכלת ? המבורגר
והדבר האחרון ששתית ? מים ומהו הדבר האחרון שקנית ? עיפרון כחול לעיניים ומשהו השיר האחרון ששמעת ? אני שומעת עכשיו שירים של יוני בלוך שז'בט שלחה לי טוב.. אין לי רעיונות לעוד שאלות אז אני אאלץ להפסיק לשאול אותך שאלות מפגרות XD איך היה השאלון הנורא מרתק שלי ? כיףףףףף נהנת ? מאוד! למה ? XD כי היה אחלה שאלות! חח סתם סתם

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif חמוווווווווווווו ../images/Emo24.gif

1. תעשי לי ילדים ? 2. כמה ? 3 איך נקרא להם ? 4. האם התעסקתי יותר מדי עם הילדים שלנו ? 5. מה עשית לפני שעלית על שאלון זה ? 6. מה אכלת בארוחה האחרונה שאכלת ? 7. האם את חושבת שהמצב הכלכלי של ישראל יוכל לשרוד למרות ירידות הדולר המתמשכות ? 8. מה את חושבת על המצב הביטחוני בישראל ? 9. מה הדבר האחרון שקנית/ רכשת ? 10. כמה זמן את מנגנת בגיטרה ? 11. האם את חושבת שמדפסת זה דבר מועיל ? לשם מה ? 12. מה חושבת על נייר טישו ? עוזר בחיים ? 13. מה את מעדיפה ? נסטי או אייסטי ? 14. ספרייט או קולה ? 15. המבורגר או צ'יפס ? [שאלה מכשילה ?!] 16. שוקו בשקית או שוקו בקרטונית ? 17. איזה מסטיק את הכי אוהבת ? 18. מה המבחן הכי קרוב שיש לך ? 19. נגמרו לי השאלות . בהבי

בוא נחיה כאילו אין מחר

1. תעשי לי ילדים ? בארור! 2. כמה ? מיליון פסיק 6 3 איך נקרא להם ? ליבי,אנה,טומי,צ'יף, ג'יני,זואי 4. האם התעסקתי יותר מדי עם הילדים שלנו ? סוף סוף אתה נזכר בהם! 5. מה עשית לפני שעלית על שאלון זה ? שלחתי לך הודעה במסנ XD וריעננתי את העמוד 6. מה אכלת בארוחה האחרונה שאכלת ? המבורגר (זה כבר השאלון השלישי ששאל XD) 7. האם את חושבת שהמצב הכלכלי של ישראל יוכל לשרוד למרות ירידות הדולר המתמשכות ? כן, אני חושבת שירידת הדולר תעזור לעליית השקל בעולם 8. מה את חושבת על המצב הביטחוני בישראל ? ככה ככה 9. מה הדבר האחרון שקנית/ רכשת ? עיפרון כחול לעיניים 10. כמה זמן את מנגנת בגיטרה ? שנה 11. האם את חושבת שמדפסת זה דבר מועיל ? לשם מה ? כדי שלא נצתרך לכתוב כל דבר בכתב יד 12. מה חושבת על נייר טישו ? עוזר בחיים ? אתה מעדיף לנגב נזלת עם השרוול? 13. מה את מעדיפה ? נסטי או אייסטי ? נסטי 14. ספרייט או קולה ? דיאט קולה 15. המבורגר או צ'יפס ? [שאלה מכשילה ?!] המבורגר 16. שוקו בשקית או שוקו בקרטונית ? בשקית
17. איזה מסטיק את הכי אוהבת ? מנטה ספירימנט 18. מה המבחן הכי קרוב שיש לך ? במתמטיקה 19. נגמרו לי השאלות . בהבי יום טוב =)

go goldi

New member
חמוטל../images/Emo11.gif

אני מכירה אותך? את אוהבת אותי? כמה ילדים אני כבר חייבת לך? את מי מהפורום את הכי אוהבת?*שיעול* מי יותר שקסי אריק(הפלאפון השקסי שלי) או מוטי ז"ל (הפלאפון של רחל)? אדום או שחור? פלסטיק או מנטה? מחשב או מגבת? ספר או (אני אוהבת את זה שזה בלי קשר
) מה את חושבת על השלום במזרח התיכון ואם יש לזה השפעה על מפלס הכינרת? תסתכלי לצד ימין-מה את רואה? תמתחי את היד קדימה הכי רחוק שאת יכולה- במה נגעת? תסתכלי אחורה-מה יש שם? פורום הפיג'מות או האי?
את יודעת שאני אוהבת אותך? אין לי עוד שאלות

מה שלא יהיה לא מתחרטים על שום דבר

אני מכירה אותך? לא... את אוהבת אותי? הכי שבעולם
כמה ילדים אני כבר חייבת לך? 1000000000000000000 את מי מהפורום את הכי אוהבת?*שיעול* אותך
מי יותר שקסי אריק(הפלאפון השקסי שלי) או מוטי ז"ל (הפלאפון של רחל)? שלך
אדום או שחור? שחורר פלסטיק או מנטה? מנטה מחשב או מגבת? מחשב ספר או או! (אני אוהבת את זה שזה בלי קשר) מה את חושבת על השלום במזרח התיכון ואם יש לזה השפעה על מפלס הכינרת? אני חושבת ששלום התרחץ הרבה בכינרת ובגלל זה מפלס הכינרת עלה! תסתכלי לצד ימין-מה את רואה? כיסא, קיר,מיטה תמתחי את היד קדימה הכי רחוק שאת יכולה- במה נגעת?במחשב חחחחחחח תסתכלי אחורה-מה יש שם? מדפים, מאוורר פורום הפיג'מות או האי? הי זה לא פייר $%$^%$^%$ את יודעת שאני אוהבת אותך? כן
אין לי עוד שאלות? יש לך יש לך...

יש לך משהו נגד מוטי2?../images/Emo182.gif

לא, כי אם יש, את מוזמנת להגיד את זה בקול רם כדי שכולנו נצחק.

לא אוכל לומר שאסלח לך בדקות הקרובות../images/Emo182.gif

אך עם זאת, לא עולה בדעתי האפשרות לא להסכים אם דעתך בנוגע לאריק. *עם. שוב שגיאות כתיב שנוצרה כתוצאה מעייפות. לילה טוב לפורום חליפות הלילה המזמרות.

למעלה