הקורבן

dbshachar

New member
זה אני ../images/Emo9.gif

היי - שלום מה קורה? ממ.. קצת עצוב.. :( אבל נחמד הכל טוב? פלוסמינוס +- איך החיים? נחמדים כאלה. איך המרגש? נו מה יהיה? מה אתה שומע כרגע? לא שומע. יש לך חברה? לא
אם כן- איך קוראים לה? בתיה אמבטיה היא יפה? לא. אם לא- אתה רוצה מישהי? כן!! אם כן- איך קוראים לה? טוב, זה כמה
היא יפה? לא, היא מכוערת. נו באמת. נכון אני חופרת? כן! נכון? כן! נכון? תפוז! נכון? קלמנטינה? נכון שבא לך להחטיף לי כאפה? טרמפולינה!! ערב נעים
איזה ערב מאיר, עדיין בוקר!

פ י ל ר

New member
../images/Emo12.gifאז שאלות..../images/Emo123.gif

מה קורה? הכל טוב? איך החיים? אתה בטוח?? מה הפרק האחרון שראית של הפיג'מות? ושל קפה קרסול? אתה אוהב אוראו? ואייס קפה? ושוקו? ופרות? אתה חושב שאפשר להשתלט על העולם בעזרת פלמינגו מצווח? ופלמינגו ירוק? אתה אוהב מנגו? יש לך רגשות חזקים כלפי החסה שבמקרר שלי? זה יכול להיות בגלל שהיא לא קיימת? אתה מכור לפופקורן? את מי אתה מעדיף, את המחשב שלך או את הכיסא ליד המחשב? אתה מנגן על משהו? אם כן, על מה? אם לא אז למה? אתה אוהב לונה פארק? אתה יודע שאני הולכת מחר ללונה פארק??!! אתה מת שהשאלון הזה יגמר נכון? אז רק כמה שאלות אחרונות: יש לך מסן? אם כן, למה אתה לא ברשימת אנשי הקשר שלי??@@

dbshachar

New member
אני רוצה.. אני רוצה מכונית..

מה קורה? נחמד. הכל טוב? נחמד. איך החיים? נחמד. אתה בטוח?? נחמד. מה הפרק האחרון שראית של הפיג'מות? לא זוכר
ושל קפה קרסול? "עודד בלחץ א'", פרק 9 אם אני לא טועה. אתה אוהב אוראו? מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדד
ואייס קפה? לא! ושוקו? כן
ופרות? לא. אתה חושב שאפשר להשתלט על העולם בעזרת פלמינגו מצווח? מה זה מצווח?
ופלמינגו ירוק? לאן הברווזים עפים כשהאגם קפוא אתה אוהב מנגו? לא. יש לך רגשות חזקים כלפי החסה שבמקרר שלי? לא. זה יכול להיות בגלל שהיא לא קיימת? אולי. אתה מכור לפופקורן? לא. את מי אתה מעדיף, את המחשב שלך או את הכיסא ליד המחשב? זאת שאלה ממש טובה
אתה מנגן על משהו? כן. אם כן, על מה? אם לא אז למה? על אורגן (הפסקתי, למדתי שנתיים), פסנתר, גיטרה, יודע קצת אקורדיון (רק התווים) וקצת מפוחית
אה וגם דרבוקה אני יודע, או במילים אחרות גם תופים אפריקאים. אתה אוהב לונה פארק? לא כל כך. אתה יודע שאני הולכת מחר ללונה פארק??!! יוווווו שליטעטעטעטע בטטעטעטעטעט היה שבלול שעישטעטעטעטע אתה מת שהשאלון הזה יגמר נכון? מאוד. אז רק כמה שאלות אחרונות: יאללה. יש לך מסן? כן. אם כן, למה אתה לא ברשימת אנשי הקשר שלי??@@ גם לי אין מושג!
[email protected]

שאלות טאם טאם טאם

מה הינך עוושה ברגעים אלו? עם מי דיברת אחרון בטלפון? ולא בטלפון? מה שתית לאחרונה? ולא לאחרונה? יש לך שביתה? ואיך אתה מרגיש לגבי זה? איך זה להיות הקורבן? היית רוצה להתחלף עם מישהו? אתה תבוא למפגש הקרוב?

dbshachar

New member
ערב טוב לכל המאזינים

מה הינך עוושה ברגעים אלו? עונה על השאלון והולך לישון כי חופרים לי. עם מי דיברת אחרון בטלפון? אחותי במשך 20 דקות. ולא בטלפון? אבא, שאומר לי ללכת לישון. מה שתית לאחרונה? מיץ ענבים ששתיתי עם בורקס D: ולא לאחרונה? שתיתי היום גם מים ותפוחים. יש לך שביתה? אין לי חופש, אבל יש לי שיעורים שמתבטלים. ואיך אתה מרגיש לגבי זה? נחמד. איך זה להיות הקורבן? כיף! D: היית רוצה להתחלף עם מישהו? לא אני קורבן ואני קורבן
אתה תבוא למפגש הקרוב? אם הוא יהיה בגרנד קניון בחיפה

יש לך שיעורים שמתבטלים?../images/Emo182.gif

אתה לומד בשיעורים שמתבטלים? חשבתי ששיעורים שמתבטלים הם שיעורים שאין

dbshachar

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את האמת יש שיעורים שאין לי אבל אני נשאר בביצפר, כמו ערבית, שזה שיעור חופשי במקרה שלי. ויש ימים שפשוט יש לי פחות שעות מהמערכת :) אתמול למשל סיימתי בשעה 5 במקום 8.

שחר ../images/Emo11.gif

האם באמת קוראים לך שחר? אם לא - למה לקופים יש תחת אדום? למה קראו לך שחר? היית רוצה להחליף אותו? אם לא - למה? :)

dbshachar

New member
ברז.

האם באמת קוראים לך שחר? כן. אבל אתם יכולים לקרוא לי דיבי
אם לא - למה לקופים יש תחת אדום? כי הם שמנים כאלה. למה קראו לך שחר? בגלל שנולדתי בבוקר. היית רוצה להחליף אותו? לא. אם לא - למה? כי זה אחלה שם 8)

לקופים יש ישבן אדום

כי זאת דרך החיזור שלהם! ככה הנקבות יודעות שהם מוכנית לרביה, ראיתי את זה בנישיונל ג'אוגרפיק

למעלה