הקורבן

../images/Emo11.gifהקורבן../images/Emo11.gif

זוהי פינה ישנה שאתם בטח מכירים אותה כ"הכר את הפורום". בפינה זאת כל שבוע ייבחר חבר פורום אחר ואותו תוכלו לשאול שאלות והוא יענה עליהן. אם אתם רוצים להשתתף שלחו לכינוי זה במסר וכך נדע כל שבוע במי לבחור. אז השבוע שחר dbshachar הסכים להיות הקורבן הראשון שלכם.
אז יאללה,תתחילו בשאלות

go goldi

New member
שחררר

מה קורה גבר? מה אתה עושה בזמנך הפנוי? ובזמנך הלא בפנוי? עם מי מהפורום אתה מדבר הכי הרבה? מתי נראה אותך כבר במפגש? אין לי עוד שאלות

dbshachar

New member
זהו שיר מתקופת הבארוק..

מה קורה גבר? בסדר גמור
מה אתה עושה בזמנך הפנוי? מנגן. ובזמנך הלא בפנוי? מנגן. עם מי מהפורום אתה מדבר הכי הרבה? איתך ועם בן. מתי נראה אותך כבר במפגש? עוד.. כמה שנים.. =/

dbshachar

New member
גיל 14-15.. ../images/Emo7.gif

אלא אם כן יצא לכם לעשות מפגש בגרנד בחיפה
(ואני לא אתבייש :/ )

slee4

New member
אל תדאג

כבר היינו בחיפה אבל זה לא יימנע מאיתנו להיות שם שוב(אנחנו מתים על רכבות=\,זה כזה כיייייייייייייייף!)

slee4

New member
שאלות

מה הדבר הכי טיפשי שעשית? הדבר הכי מטורף שעשית? הדבר הכי מצחיק שעשית? יש משו שאתה רוצה שיקרה? בן כמה היית רוצה להיות? מה תרצה להיות כשתהיה גדול?

dbshachar

New member
עונה ../images/Emo3.gif

מה הדבר הכי טיפשי שעשית? אכלתי חזיר. אני חושב. הדבר הכי מטורף שעשית? לא'דע
הדבר הכי מצחיק שעשית? עשיתי המון
יש משו שאתה רוצה שיקרה? שאני אוכל לפגוש כבר מישי ולדבר איתה :( בן כמה היית רוצה להיות? בגילי זה אחלה :) מה תרצה להיות כשתהיה גדול? משו שקשור לתחום המוסיקה, או לצילום.

slee4

New member
=)

אתה בדרך כלל נוהג לעשות וועידת מסן של 15 אנשים שלא קשורים אחד לשני ואז לברוחXD?

dbshachar

New member
לא ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה קרה בזמן האחרון במקרה.. התחלתי לדבר עם מישי, והיא צירפה מישי לשיחה איתנו, עשינו ועידה של 3. ואז בדיוק כשהיא הוסיפה אותה היא אמרה "טוב אני אשאיר אתכם לבד ואתפנה לשיעורים", ואמרתי לה "אין טעם בועידה אם זה רק 2", אז היא החליטה להוסיף איזה 4-5 אנשים מהרשימה שלה לא קשורים לשומדבר.. אז.. איכשהו זה התפתח ונורא הצחיק אותי והחלטתי להוסיף גם את הרשימה שלי ונהיה בלאגן ענק

שחר-ר את עצמך../images/Emo75.gif

מדגישומטיק: http://213.8.106.62/on/mo/ שם: גיל: יום הולדת: יום בשבוע הולדת: שעת הולדת: צבע שיער: צבע עיניים: מזון אהוב (לאכילה): מזון אהוב (להרחה): מה אתה לובש בעת עתה? מה תלבש מחר? למה אתה לועס מסטיק? באיזה צבע הדשא? מה היית עושה עכשיו לו לא היו לך שאלות לענות עליהן? מתי נשמת בפעם האחרונה? מי המציא את המזלג? ואת הפרחים? למה השמש זורחת רק בזמן השלכת? ולמה אתה שותק? האם אתה שמח שסוף סוף נגמר השאלון? איך אתה חי עם העובדה שהשאלון הזה אפילו לא התחיל להתקרב לקיצו? לאן הברווזים עפים כשהאגם קפוא? מי זה מוטי? מי זה נוטי? איזה פלאפון יש לך (זה גם רמז לשתי השאלות הקודמות)? כמה אחים יש לך? כמה אחיות יש לך? כמה אצבעות יש לך? נכון שהרגע ספרת לבדוק שלא חסרה אף אצבע? למה לא? כמה ילדים יש לך? ממי? גם אצלך המורים בשביתה? והתלמידים? והכיסאות? כמה פעמים מצמצת בשנה האחרונה? הידעת שבכל פעם שאתה ממצמץ אתה פוגע במצב הכלכלי במדינת ישראל? הידעת שאם תמשיך למצמץ ככה אז לא ישאר למדינה די כסף בכדי לממן לך טיול ג'יפים בג'ופיטר? חזור אחרי: גנן גידל דגן בגן- שרה שרה שיר שמח- דס שלוס שפיץ- האם נהנית מהשאלון?

dbshachar

New member
מלכישוע ססמי D:

שם: שחר גיל: עוד 3 חודשים 13. יום הולדת: 24/1/95 יום בשבוע הולדת: זה משתנה כל שנה.. שעת הולדת: 11:00 אני חושב, לא בטוח. צבע שיער: שחור. צבע עיניים: חום
מזון אהוב (לאכילה): בורקס! מזון אהוב (להרחה): טופי ועוגה, אבל טופי לא אכלתי כבר הרבה זמן בגלל הגשר.. מה אתה לובש בעת עתה? חולצה אפורה של רעות ומכנס. מה תלבש מחר? לא יודע. למה אתה לועס מסטיק? אני לא לועס מסטיק. באיזה צבע הדשא? ורוד. מה היית עושה עכשיו לו לא היו לך שאלות לענות עליהן? בודק מה חדש בישראבלוג. מתי נשמת בפעם האחרונה? עכשיו. מי המציא את המזלג? כריסטופר קומזלגוס ואת הפרחים? דני שטראוס. למה השמש זורחת רק בזמן השלכת? היא לא. ולמה אתה שותק? כי אין לי מה לומר. האם אתה שמח שסוף סוף נגמר השאלון? כן. איך אתה חי עם העובדה שהשאלון הזה אפילו לא התחיל להתקרב לקיצו? גרוע. לאן הברווזים עפים כשהאגם קפוא? הייתי כותב את ההמשך אבל אני לא זוכר..
מי זה מוטי?
זה מוטי
מי זה נוטי? האח של מוטי
איזה פלאפון יש לך (זה גם רמז לשתי השאלות הקודמות)? נוקיה 3220, הפלאפון הישן הזה מהדור שני שיש לו אורות מהבהבים בצדדים.. של סלקום. כמה אחים יש לך? אח אחד. כמה אחיות יש לך? אחות אחת. כמה אצבעות יש לך? 36 בידיים, עכשיו אני אספור ברגליים.. נכון שהרגע ספרת לבדוק שלא חסרה אף אצבע? כן. למה לא? כן. כמה ילדים יש לך? המון! אחד.. ו.. ועוד אחד.. ועוד אחד.. ועוד אחד.. כמה זה יוצא... רגע אני כבר חוזר אליכם עם זה ממי? מאשתי היפה והמקסמה ערגה. גם אצלך המורים בשביתה? לא!!
חוץ מהמורה למתמטיקה ועוד איזה 2-3 מורים שאני לא זוכר מי הם.. והתלמידים?
והכיסאות? דיי נו מתי השאלון הזה נגמר?! כמה פעמים מצמצת בשנה האחרונה? 3 פעמים. הידעת שבכל פעם שאתה ממצמץ אתה פוגע במצב הכלכלי במדינת ישראל?
הידעת שאם תמשיך למצמץ ככה אז לא ישאר למדינה די כסף בכדי לממן לך טיול ג'יפים בג'ופיטר? חפיף. חזור אחרי: יאללה. גנן גידל דגן בגן- דגן גידל בגן.. אוי התלבלבתי, אפשר שוב? שרה שרה שיר שמח- שרה שרה שיר שרה דס שלוס שפיץ- דס שלום שפיץ! D: האם נהנית מהשאלון? ממ.. היה נחמד
הודגש באמצעות ישראל וולמן

שחר...יש לך שם יפה...../images/Emo8.gif

"עודד..יש לך שם
" בכל מקרה:(יכול להיות שאחזור עלשאלות שלאחרים אז פשוט תדלג) 1)איזה כיתה אתה? 2)אתה אוהב קולה?או נסטי? 3)חורף או קיץ? 4)מוזיקה אהובה? 5)איך אתה כותב סיפורים כלכך מהר במסנ'?

dbshachar

New member
אתה הרי אמרת שהבוקר זאת הארוחה הכי חשובה ביום

אז הכי חשוב זה עכביש!
1)איזה כיתה אתה? ז'. 2)אתה אוהב קולה?או נסטי? לא! שונא מוגז ונסטי אף פעם לא היה טעים לי :( 3)חורף או קיץ? קיץ. 4)מוזיקה אהובה? הכל חוץ ממזרחית. בדר"כ רוק, או שקט רגוע כזה כמו מאיר אריאל, שוטי הנבואה, אביתר בנאי.. 5)איך אתה כותב סיפורים כלכך מהר במסנ'?
אני חושב על סיפור קצר ומפגר, ופשוט משנה את הכינוי כל פעם לאחד המשפטים בסיפור (לפי הסדר כמובן), ופשוט בוחר בין כל פעם "הראה כלא מחובר" וישר אחרי "התחבר"

3yuval3

New member
זה זה או זה זה ../images/Emo12.gif

בורקס תפ"א או בורקס גבינה? בורקס גבינה או גיטרה? קלאסית או אקוסטית? אקוסטית או חשמלית? חשמלית או קלאסית? מסטיק או אוזניות? עכבר למחשב או כדורגל? האתר תפוז או כפית? כסא נדנדה או פסל החירות?

dbshachar

New member
שלום לכם ילדים! אני גברת פילפלת!

בורקס תפ"א או בורקס גבינה? בורקס גבינההההה
בורקס גבינה או גיטרה? לא'דע
קלאסית או אקוסטית? באקוסטית ניגנתי ממש מעט פעמים, כשעוד לא ידעתי לנגן בגיטרה וגם ככה האקוסטית שלנו לא משו. אקוסטית או חשמלית? חשמלית! חשמלית או קלאסית? גם וגם
תלוי למה.. מסטיק או אוזניות? איך זה קשור XDD מסטיק
עכבר למחשב או כדורגל? כדורגל. האתר תפוז או כפית? תפוז. כסא נדנדה או פסל החירות? כסא נדנדה.

../images/Emo126.gif שחר'קה!!!!

היי מה קורה? הכל טוב? איך החיים? איך המרגש? מה אתה שומע כרגע? יש לך חברה? אם כן- איך קוראים לה? היא יפה? אם לא- אתה רוצה מישהי? אם כן- איך קוראים לה? היא יפה? נכון אני חופרת? נכון? נכון? נכון? נכון שבא לך להחטיף לי כאפה?
ערב נעים

למעלה