ritimi

New member
../images/Emo109.gif

מותר לי לעשות שירשור היכרות? פשוט אני לא מכירה פה ביינתים אף אחד... שם: גיל: מגורים: אייסיקיו: מסנגר: אימייל: מראה: צבע שיער: גובה: צבע עיינים: מישקפיים:יש או אין? פיצעי בגרות: יש או אין? מידת נעליים: פירסינג:יש? אין? ואיפה: דברים אהובים: זמר אהוב/ה: להקה אהובה: צבע אהוב: סיגנון מוזיקה אהוב: תוכנית אהובה: מאכל אהוב: בעל חיים אהוב: דמות אהובה מאמ"ל: עוד על עצמי:

בכיף../images/Emo26.gif

שם:הילה
גיל:14 ו3 חודשים.. מגורים:אזור חיפה אייסיקיו:---- מסנגר:[email protected] אימייל:------ דברים אהובים: זמר אהוב/ה:ה-ר-א-ל מ-ו-י-א-ל ו-ש-י-ר-ל-י ל-י-ל-ו רוווללזזז
להקה אהובה:אין ספיציפי צבע אהוב:סגול..
סיגנון מוזיקה אהוב:ישראללייי שולטט
תוכנית אהובה:א=ה=ב=ה מ=ע=ב=ר ל=פ=י=נ=ה מאכל אהוב:פיצה
בעל חיים אהוב:אין:-\ דמות אהובה מאמ"ל:אלונה,ליאור,אליאן,מיקי

אני../images/Emo9.gif ובטח שאפשרר../images/Emo70.gif

שם
מיכל
מגורים
תל אביב
אייסיקיו
במסר
מסנגר
כנ"ל
אימייל
כנ"ל חחחחח מראה
צבע שיער
חום
גובה
לא זוכרת חחח
צבע עיינים
חום
מישקפיים
יש או אין
אין
פיצעי בגרות
יש או אין
אין
מידת נעליים
38
פירסינג
יש
אין
ואיפה
אין דברים אהובים
זמר אהוב/ה
סקעת, שירי מימון, ויש עוד מלא כתבתי בן אחד ובת אחת חחחח אני אוהבת המון זמרים
להקה אהובה
לא נראלי שיש
צבע אהוב
כחול וסגול
סיגנון מוזיקה אהוב
יש הרבה
תוכנית אהובה
אמ"ל
מאכל אהוב
שניצל ופירה חח
בעל חיים אהוב
כלב אבל אני אוהבת את כל החיותת
(חוץ מג'וקים וזוחלים ובעעע
)
דמות אהובה מאמ"ל
דמות
ליאור.. שחקנית
אגם עוד על עצמי
אמממ יש שרשור שעותי עשתה עם 10 דברים שלא ידעתם עליי אני יחפש אותו כי אין לי כח לכתוב הכל שוב

KaPLAn8

New member
../images/Emo6.gif

שם: קרן גיל:12 וחצי מגורים:רעננה אייסיקיו:---- מסנגר:[email protected] אימייל:[email protected] מראה: צבע שיער:שחור גובה:1.75 צבע עיינים:חום מישקפיים:יש או אין?אין פיצעי בגרות: יש או אין?אין מידת נעליים:40 פירסינג:יש? אין? ואיפה:אין דברים אהובים: זמר אהוב/ה:סאב להקה אהובה:תאקט צבע אהוב:כחול/אדום סיגנון מוזיקה אהוב:היפ הופ,פופ,רוק. תוכנית אהובה:אמ"ל ברורר... מאכל אהוב:אגרול בעל חיים אהוב:כלב דמות אהובה מאמ"ל:יהודה לוי הכוסווווןןןןן עוד על עצמי:מתופפת!

אויי שיט איזה ארוך חחחח../images/Emo5.gif

שם
הודיה..
מגורים
ק"ש
אייסיקיו
במסר
מסנגר
כנ"ל
אימייל
כנ"ל
מראה צבע שיער
חום
גובה
לא זוכרת חחח
צבע עיינים
חום
מישקפיים יש או אין
אין
פיצעי בגרות יש או אין||?
אין
מידת נעליים
38
פירסינג יש אין ואיפה
אין
דברים אהובים זמר אהוב/ה
סקעת, נינט טייב ויש עוד אבל ניראה לי שמספיק
זמרים להקה אהובה
אני לא כל-כך אוהבת להקות..
צבע אהוב
כחול ורוד ולבן.
תוכנית אהובה
במקום ה-1 האמ"ל מקום2-השיר שלנו מקום3-פלורסיינטה
מאכל אהוב
שניצל ופירה (כמו מיכל.)
דמות אהובה מאמ"ל
דמות היא ליאור ושחקנית זה ברור אגמוש
עוד על עצמי
אממ אני פוחדת מכלבים חחחח...

בכיף מאמו'ש../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

שם:רעות
מגורים:קריות
אייסיקיו: 262116534===>אל תוסיפי אותי... חבל על עוד מקום שיש לך באייסיקיו... אני במילא לא נכנסת לשם כמעט..
מסנגר:[email protected]====> זה בכיף מאמי... אני הרבה במסנ'..
אימייל:לע צריך... דברים אהובים:
זמר אהוב/ה: ה=ר=א=ל מ=ו=י=א=ל
,שירי מימון
,נינט
טייב
, שירלי לילו
וא=ב=ר=י=ל ל=א=ב=י=ן
להקה אהובה:אין משהו מיוחד...
צבע אהוב:כחולל
סיגנון מוזיקה אהוב:הכללל
חוץ מדיכאוןן...
תוכנית אהובה:א=ה=ב=ה מ=ע=ב=ר ל=פ=י=נ=ה וכוכב נולד..
מאכל אהוב:ממולאים של סבתא..
בעל חיים אהוב:כל חיה שהיא נקיה אני אוהבת... כאילו כלב, חתול,כל הבעלי פרווה החמודים האלה...
דמות אהובה מאמ"ל: א=ל=ו=נ=ה, ל=י=א=ו=ר, א=ל=י=א=ןוע=ו=ד=ד.
עוד על עצמי: אוהבת לרקוד... אמ.... וזהו...

Koala Girl

New member
כי בחיים לא פגשת אותם../images/Emo3.gif

שיהיה *מע* ועדיין כלב לא נקי חח

Koala Girl

New member
../images/Emo12.gif

גררר איפה את! אני צריכה ללכת אם את רואה את זה ב2 דקות הקרובות תכנסי למסנ

אוקיי

שם: עדי גיל: עוד מעט 15 מגורים: מרכז אייסיקיו: 273893079 מסנגר: אימייל: מראה: צבע שיער: שטני גובה: לא גבוה צבע עיינים: חום מישקפיים:יש או אין? עדשות פיצעי בגרות: יש או אין? מזה השטויות האלה? טפו טפו טפו מידת נעליים: 37 בערך פירסינג:יש? אין? ואיפה: אין.. דברים אהובים: זמר אהוב/ה: יהודה, דנקר, שירי מימון המלכהההה להקה אהובה: אין צבע אהוב: כחול, ורוד סיגנון מוזיקה אהוב: ישראלית תוכנית אהובה: השיר שלנו ואמ"ל מאכל אהוב: הכל חח, מרק בעל חיים אהוב: כלב דמות אהובה מאמ"ל: ליאור עוד על עצמי: מאוהבת ביהודה זה מספיק חיחי

עונה נה נה כנסו סו סו חחח

שם:נופר גיל:14 מגורים:יבנה אייסיקיו:במסר מסנגר:" אימייל:" מראה: צבע שיער:חום בהיר גובה:אממממ 1.55 בערך צבע עיינים:ירוק דבש מישקפיים:יש או אין?יש פיצעי בגרות: יש או אין? אין בלי עין הרע מידת נעליים: 37 38 39 פירסינג:יש? אין? ואיפה: אין דברים אהובים: זמר אהוב/ה: סקעת דנקר שירי מימון ויהודה !!! להקה אהובה:אממממ סבלימנאל צבע אהוב:ורוד סגול אדום ותכלת סיגנון מוזיקה אהוב: הכל תוכנית אהובה: אמ"ל ברוררר מאכל אהוב:פיצה ופסטה! בעל חיים אהוב:כלב!!! ודולפין! דמות אהובה מאמ"ל:ליאור! עוד על עצמי: אוהבת טי.וי אוהבת לרקוד וחולמת להיות שחקנית!

יעל 13

New member
אני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שם: יעל גיל: אתמול עוד חודשיים בת 14 מגורים: כפר סבא אייסיקיו: 172717107 אבל אני כבר בקושי נכנסת... מסנגר: [email protected] אימייל:המסנג'ר זה גם האיימל מראה: צבע שיער: חום גובה: 1.72 צבע עיינים: חום מישקפיים:יש או אין? אין פיצעי בגרות: יש או אין? אין מידת נעליים: 42 פירסינג:יש? אין? ואיפה: יש באוזן למעלה דברים אהובים: זמר אהוב/ה: ואי יש מלא....יהודה רן דנקר מלי לוי שירי מימון נינט מויאל סקעת ועוד... להקה אהובה: אין צבע אהוב: כחול וסגול סיגנון מוזיקה אהוב: ישראלי... תוכנית אהובה: אמ"ל!!! מאכל אהוב: אוכל של סבתא! בעל חיים אהוב: אין לי בעל חיים אהוב...אני אוהבת המון חיות... דמות אהובה מאמ"ל: ליאור שירלי עדן גולן ועוד...

טל גבסו

New member
אניייי

שם: טל-עומר גיל: עוד 18 ימים 14 מגורים: ק"ש אייסי- תוקע את המחשבבבב מסנג'ר: [email protected] אימייל: [email protected] צבע שיער- חום כהה גובה- 1.53 עיניים- דבש משקפיים- אין פצעי בגרות- אין מידת נעליים- 38 פירסינג- אין זמר- שי גבסווווו להקה- אין צבע- סגול סגנון מוזיקה- ישראלי תוכנית- כוכב נולד ושיתחיל אהבה אז שתיהם מאכל- פסטה עם שמנת ופטריות ושוקולדדדדד יאמייי בעל חיים- קואלה קוף דמות מאמ"ל- טלוששש ואליאן עוד על עצמי- אממ אני בכיתה ח אוהבת לשיר למרות שאני זייפנית וזהו

עונה../images/Emo70.gif

שם:ניקול גיל:13 וחצי מגורים:חולון אייסיקיו:ברוגז איתו מסנגר:---- אימייל:[email protected] מראה: צבע שיער:חום גובה:1.63 אולי כבר יותר צבע עיינים:חום מישקפיים:יש או אין?אין פיצעי בגרות: יש או אין?אממ פעם ב.. בדרך כלל הכל בסדר מידת נעליים:40-41 פירסינג:יש? אין? ואיפה:יש באף דברים אהובים: זמר אהוב/ה:זמר?שלומי שבת,יוסי אזולאי להקה אהובה:אין צבע אהוב:כמה שזה נשמע פאקצי,ורוד
סיגנון מוזיקה אהוב:הכל חוץ מרוק.. תוכנית אהובה:ארץ נהדרת והשיר שלנו..ואהבה מעבר לפינה כמובן
מאכל אהוב:שניצל בעל חיים אהוב:כלב...הבעיה שבדרך כלל יש לי אלרגיה לחיות...האמת היום כבר פחות.. דמות אהובה מאמ"ל:שירלי עוד על עצמי:מה כבר יש לי לספר?כיתה ז',שכנה של מויאל,מסתבכת עם המשטרה מידי פעם

Koala Girl

New member
אני../images/Emo23.gif

שם:עדי גיל:18 ושבוע
מגורים:חולון אייסיקיו:124474374 מסנגר:[email protected] אימייל:מסנ^^ מראה: צבע שיער:שחור גובה:1.65 צבע עיינים:חום ירוק מישקפיים:יש או אין? יש פיצעי בגרות: יש או אין? בגיל הזה איפשר כבר לקרוא לזה פצעי בגרות
יש מדי פעם
מידת נעליים:39 פירסינג:יש? אין? ואיפה: אין דברים אהובים: זמר/ת אהוב/ה: סלין דיון,מאריה קארי,סופי אליס בקסטור..(יש מלא
) להקה אהובה: מהארץ? היהודים מחו"ל:טקסס.. צבע אהוב:אדום סיגנון מוזיקה אהוב:הכל(חוץ ממה שלא..) תוכנית אהובה:חברים
מאכל אהוב:פתיתים? בעל חיים אהוב:קואלה
דמות אהובה מאמ"ל:ליסה(ז"ל?
),ואממ..עדן אני כבר בקושי זוכרת חח עוד על עצמי:

../images/Emo99.gifאניי ../images/Emo9.gif

שם: נוי
גיל: 16 מגורים: אזור חיפה... אייסיקיו:שלחו מסר והאיסי בדרך אליכם
מראה:
צבע שיער: שטני =] גובה: ניראלי...1.67 צבע עיינים: ירוק מישקפיים:יש או אין? אין
פיצעי בגרות: יש או אין? אין טפו טפו טפו..
מידת נעליים:39 פירסינג:יש? אין? ואיפה: איןן
פעם רציתי מאווד בלשון אבל זה לא יצא דברים אהובים: זמר אהוב/ה: יש מלאאאאא
להקה אהובה: אין מיש'ו מעודף... צבע אהוב: ורודדדדד
סיגנון מוזיקה אהוב: הכללל תוכנית אהובה:
אמממממ.... שנייה אני יחשוב... מאכל אהוב:קרונפלקססס
בעל חיים אהוב: כלב
דמות אהובה מאמ"ל: יהודההההההההההההההההההההה
עוד על עצמי: ניראלי שכבר מכירים אותי מספיק

עונה../images/Emo41.gif

שם: תאיר גיל:13 מגורים:מודיעין אייסיקיו:347858502 מסנגר:[email protected] צבע שיער:חום גובה:1.67 צבע עיינים:חום מישקפיים:אין פיצעי בגרות:יש לא הרבה פירסינג:אין, וגם לא יעשה
דברים אהובים:לעצב זמר אהוב/ה:יוסי אזולאי צבע אהוב:בעיקר כחול מכל הגוונים וגם לבן וורוד סיגנון מוזיקה אהוב:לועזי,רוק תוכנית אהובה:אמ"ל מובן מאליו,מילואים ועוד... מאכל אהוב:ספגטי ושניצל בעל חיים אהוב:כלב דמות אהובה מאמ"ל:יהודה לוי
עוד על עצמי:נראה לי שמיצינו....

למעלה