בכיףףף../images/Emo24.gif

שם:טל גיל:15 מגורים:חיפה אייסיקיו:
מסר מסנגר:כנ"ל אימייל:כנ"ל
מראה: צבע שיער:שחור גובה:1.60 צבע עיינים:ירוקות מישקפיים:יש או אין?אין פיצעי בגרות: יש או אין?לפעמים
מידת נעליים:38 פירסינג:יש? אין? ואיפה:אין דברים אהובים: זמר אהוב/ה:הראל מויאל להקה אהובה:אין
צבע אהוב:כחול סיגנון מוזיקה אהוב:ישראלי,ראפ תוכנית אהובה:כוכב נולד
מאכל אהוב:בורקס בעל חיים אהוב:חתולה
דמות אהובה מאמ"ל:ליאור עוד על עצמי:אין מה להוסיף

ritimi

New member
עונה../images/Emo109.gif

שם:שירה מגורים:חיפה אייסיקיו:326-528-101 מסנגר:אין אימייל:p[email protected] מראה: צבע שיער:חום גובה:1.64 צבע עיינים:חום מישקפיים:אין פיצעי בגרות:יש אבל טפו טפו טפו בלי עיין הרע קצת מידת נעליים:39 פירסינג:אין דברים אהובים: זמר אהוב:אין להקה אהובה:הדורבנים צבע אהוב:אין מסויים סיגנון מוזיקה אהוב:הכל חוצ ממיזרחית תוכנית אהובה:אמ"ל ודייט לסטרייט מאכל אהוב:פיצה בעל חיים אהוב:אני אוהבת את כל החיות אבל במיוחד חתולים דמות אהובה מאמ"ל:אלונה עוד על עצמי: אין לי כ"כ זמן עכשיו כי אני צריכה ללכת אז אני אספר בהיזדמנות אחרת.

../images/Emo113.gifעונה

שם:מוֹר גיל:14 מגורים:יבנה אייסיקיו:268096970 מסנגר:[email protected] אימייל:כנ"ל מראה: צבע שיער:חום בהיר גובה:1.49 צבע עיינים:חום בהיר מישקפיים:יש או אין?אין אבל צריכה פיצעי בגרות: יש או אין?אין וטוב שכך מידת נעליים:37-38 פירסינג:יש? אין? ואיפה:אין דברים אהובים: זמר אהוב/ה: הראל סקעת להקה אהובה: הייב פייב צבע אהוב: כחול סיגנון מוזיקה אהוב: מזרחית תוכנית אהובה: אהבה מעבר לפינה מאכל אהוב: פיצה בעל חיים אהוב:דולפין דמות אהובה מאמ"ל:מיקי עוד על עצמי: אמממ...

פלורי2

New member
חזרזיר-אניייייייייייייייייייייייייי

שם: נילי גיל: 11 מגורים: צפת אייסיקיו: 227202301 מסנגר: אין אימייל: [email protected] מראה: אמממ רזה... צבע שיער: שחור עם פס בלונדיני גובה: לא זוכרת צבע עיינים: חום כהה מישקפיים:יש או אין? אין פיצעי בגרות: יש או אין? אין מידת נעליים: 34-35 פירסינג:יש? אין? ואיפה: אין דברים אהובים: לשחק במחשב אמממ לא זוכרת זמר אהוב/ה: פלורנסיה ברטוטי להקה אהובה: פלוריסיינטה ולהקתה צבע אהוב: כחול סיגנון מוזיקה אהוב: פופ תוכנית אהובה: פלוריסיינטה מאכל אהוב: אמממ יש הרבה בעל חיים אהוב: כלב וחתול דמות אהובה מאמ"ל: ליאור עוד על עצמי: יש לי אחות בת 8 וחצי-קארין...ועוד שני אחים...בנים...ועוד אחות אחת גדולהההההההההההההההה אה ו...אני מושלמת
(פרטים בתמונה)

sHir shUr

New member
אני צההה../images/Emo95.gif

שם: שירן/סמי/ג'וקית/שיאן
מגורים: פ"ת
אייסיקיו: בקושי נכנסתת
מסנגר: [email protected]
אימייל: ^^ מראה:
צבע שיער: חום כהה
צבע עיינים: חום כהה
מישקפיים:יש או אין
אין
פיצעי בגרות: יש או אין
תסמכו עליהם..
מידת נעליים: 39
פירסינג:יש? אין? אין.. דברים אהובים:
זמר אהוב/ה: יש המוןן..
להקה אהובה: כנל
צבע אהוב: ורוד (ואני לא פקאצה
)
סיגנון מוזיקה אהוב: הכלל
תוכנית אהובה: יש הרבה... אבל נגיד שאמלל
מאכל אהוב: אני יחשוב על זהה..
בעל חיים אהוב: כלב?
דמות אהובה מאמ"ל: ליאוררר
עוד על עצמי: אני צה צומייייייי

טוב, נו ...

קבלו אותי, בתופים במחולות: שם:קרן גיל:עוד חודש 14. מגורים:ירושלים אייסיקיו:199725544 מסנגר:אנא אערף?! אימייל:אין לי כוח לשנות לאנגלית ... מראה: צבע שיער:חום גובה:1.58 פיצית ... צבע עיינים: חום מישקפיים:יש או אין?:אין. פיצעי בגרות: יש או אין?אין ברוך ה' מידת נעליים:39. פירסינג:יש? אין? ואיפה:בקרוב...(אימא פליז!) דברים אהובים: זמר אהוב/ה:סקעת!!! להקה אהובה:הכול. צבע אהוב:לבן. סיגנון מוזיקה אהוב:מיזרחי, ישראלי. תוכנית אהובה:אמ"ל. מאכל אהוב:צ'יפס. בעל חיים אהוב:איכס! גואל נפש! דמות אהובה מאמ"ל:גולן!!! עוד על עצמי:אההה... תישאלו אני יענה. -קרן- נ.ב בית'ריסטית גאה!

אני פוחדת!!

אתם לא יודעים כמה קיללתי אתמול חתולות ... ובמיוחד שחורות. גמרו לי ת'רוק!. ודווקא אתמול ראיתי מלא!!! טוב, ברור היתי בכיכר החתולות!!! -קרן- ***אל תידאגי קואלות עוד איכשהו בובות!***

למעלה