ראיתי רק את התוצאות אתמול../images/Emo58.gif?
פעם ראשונה שאני צופה בתוכנית בכלל,כי לא ראיתי גם את העונה הראשונה או את הפרקים הקודמים של העונה הזאת. מבחינת הפורמט קצת מעצבן הקהל שמוחא כפיים על הכל ומעבירים ככה שעה של תוכנית תוצאות. כן מגניב שם שהבוטום 3 מקבלים עוד הזדמנות להרשים את הלהקה והם אלה שבוחרים מי יעוף. מבחינת מי הרשים אותי רק מהצפייה אתמול, כריס שהיה בבוטום 3, בהופעה שלו מהערב הקודם הוא נראה מחופש אבל בהופעה הזאת הוא היה מעולה, נראה אמיתי ושר טוב. חבל שהוא עף. זאירה או איך שלא קוראים לה מציקה לי. מהרגע הראשון הביצוע שלה בקטעים של מה היה אתמול צרם לי באוזן כי היא זייפה את השיר והעיבוד שלו היה הזוי נורא. ואז היא בחרה לשיר אותו שוב ונתנה איזה הסבר לא ברור לגביי הסיבה לעניין, ואז היא שוב רצחה את השיר רק שהיא הופיעה ממש טוב חוץ מתנועות הרובוט הלא ברורות במהלך השיר. ג'יל (ככה קוראים לה?) נראתה רע ושרה מעצבן ערב קודם ופה היא דווקא נתנה ביצוע חזק ומרגש ונראתה כאילו היא באמת יודעת מה היא עושה שם. זה שקיבל את ההדרן לא בדיוק הבנתי למה,מופיע טוב אבל זה לא היה היסטרי מידי מבחינה וואקלית. טוב,זה לא איידול אז פחות איכפת הוואקליות אני מניחה... נחמד,אני מקווה שאני אזכור לראות בשבועות הבאים ואז אני אולי באמת אגבש לי פייבוריט\ית משלי.