RockStar-Supernova

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif RockStar-Supernova

-סיבוב הופעות שני- מישהו ראה? היו אחלה הופעות לדעתי היו כמה דברים שהכי בלטו לי דבר ראשון ללא ספק השתיים הכי טובות בשבילי היום היו- דילאנה,שוב! פשוט מדהימה! היא הפרופרמרית הכי מחשמלת שם אני פשוט מהופנט שהיא מופיעה אם זה רוק כבד ואני כולי זורם איתה ואם זה קלאסיקה כמו היום ואני פשוט עם הידיים באוויר פשוט מדהימה! והשנייה הייתה סטורם הופעה מצוינת אהבתי אחרי דילאנה היה איזה אחד שאני לא כ"כ זוכר נראה לי ג'וש שהוא כאילו זמר טוב והכל אבל להיות אחרי דילאנה זה קשה והיא כולה ממגנטת והוא כאילו זמר טוב אבל אין בו בום על הבמה אממ...יש את לוקאס שהוא אחלה זמר ואחלה מופיע אבל אני פשוט לא מתחבר אליו האישיות שלו אולי הורסת לי יהיר כזה ושחצן ואני לא אוהב /: לעומתי אחריו הופיע ריאן סטאר שהוא מסוג הבני אדם שאני כן מתחבר אליהם ואוהב אותם נהניתי מאוד גם מההופעה שלו אכן היה הרבה אנרגיה והוא מעולה ועוד מישהו שאהבתי היה טובי [האחרון היפיוף ששר פעם שעברה גאנז] הוא היה מדהים שוב ונהניתי מההופעה שלו גם אממ..חוץ מהם יש את ההיא עם השיער השחור שהיא פשוט אממ..איך להגיד?לא! ויש את דיאנה שאני לא יודע איך אף אחד לא הזכיר פה שהיא ממש ממש כופי של איילה והיא גם הייתה טובה לדעתי אבל אני לא רואה אותה בתור רוקסטאר הייתה גם את החמודה שהופיעה שניה נראה לי וגם אותה אהבתי ששרה את טיינטד לוב או מה שקוראים לזה:p היה את הבחור הקירח שפעם שעברה ממש לא חיבבתי והפעם הוא היה הרבה יותר טוב ויש את כריס שהוא מאוד מאוד מאוד מאוד עושה לי את זה אבל הוא צריך להתגבש על עצמו אני מקווה שהוא לא יעוף זהו,סיימתי חפירה אם מישהו ראה שיגיב ויגיד מה דעתיו על התוכנית השבוע :)

Conviction

New member
אני מנסה לעצור בעדי מלראות את

התוכנית הזו.
אני מפחדת ששוב אני אקשר למתמודד [שעם רוקרים זה דבר מאוד פשוט עבורי
], ואתאכזב כשהוא ילך הבייתה. כמו שקרה לי עם כריס. [ובגלל אותה הסיבה אני לא מתכוונת לראות את העונה הבאה של איידול :(]

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif את לא מגזימה קצת?/:

כאילו,אוקיי,סה"כ תוכנית טלויזיה. אנחנו בטוחים שלכריס ילך מצוין בעולם האמיתי. לדעתי זו ממש הגזמה מה שאת אומרת תפסיקי לרואת תוכניות ריאליטי וזהו תפסיקי לראות תוכניות טלויזיה מחשש שהם יגמרו וזהו /:

Conviction

New member
נו באמת..

כאן אתה זה שמגזים. סה"כ אמרתי שאני מעדיפה לא לראות את התוכנית הזו. [שכחתי לציין בהודעה הקודמת שזה לא רק בגלל האכזבה, אלא גם בגלל שאני לא רוצה להתחיל להעריץ/להקשר לאמן מסוים.]

SHTRUDIDI

New member
לכריס באמת ילך טוב

אתם בטח יודעים שהוא כבר חתם באותה חברת תקליטים שבה החתימו את קתרין וטיילור,אז הוא יצא בסדר גמור מהעניין. ומישהו בבקשה יכול לומר לי שעות שידור וימים של רוקסטר כי אני כל הזמן שוכחת מתי זה ומפספסת...

Lady in red2

New member
אתמול היה ב-00:00

היום היה ב-11:50, ויהיו עוד שידורים ב-20:00, ב-00:00 וב-4:00.

Fairywitch

New member
הייתי רואה ב-20:00, אבל שני הטילים

הסיחו את דעתי... 3 דקות אחרי 2 הבומים ששמעתי- הגיע תור האמבולנס. אז הבנתי

Fairywitch

New member
הכל בסדר, זה היה בעיקר מבהיל../images/Emo13.gif

ורק שזאת תהיה הפעם האחרונה- לא רק בחיפה, בכלל

מרי לי

New member
אמאלה איפה הם נחתו../images/Emo35.gif

אני נסעתי הביתה מחיפה לקראת 6 ואח"כ נודע לי שנחתו קטיושות ואף אחד לא ענה לי כי הקווים קרסו....

Lady in red2

New member
תוכנית בינונית הפעם

טובי הוא המתמודד האהוב עליי
ואהבתי את ההופעה שלו עם Somebody Told Me, אבל של שבוע שעבר יותר אהבתי. זאירה (שרה את You Really Got Me) - מסכימה איתך, היא ממש לא טובה, גם בתוכנית הקודמת כשהיא שרה את Bring Me To Life. דיינה (שרה את Born to Be Wild) - ביצוע טוב, אחת הטובות מבין הבנות.
דילאנה (שרה את Ring of Fire של ג'וני קאש) - אמנם הופעה טובה יותר משבוע שעבר, אבל לא אוהבת אותה. הקול שלה נשמע די רע ולא אהבתי את הפוזה שלה. ג'ני - ביצוע חלש ל-Tainted Love אבל מסוגלת ליותר טוב מזה. סטורם לארג' - לא כ"כ זוכרת את ההופעה שלה, לא חושבת שהיה משהו מיוחד. ג'וש לוגאן - ראיתי חלק מההופעה שלו, הוא חמוד.
מאגני(?) (הבחור הקירח) - שר את My Generation של The Who - באמת הייתה הופעה טובה יותר משבוע שעבר, אבל עדיין לא מהפייבוריטים אצלי. כריס - גם לגביו אני מסכימה איתך - מאוד עושה לי את זה, אבל הביצועים שלו צריכים להשתפר. פיל ריצ'י - היה קצת הזוי אבל בסה"כ בסדר, נראה מה יהיה בהמשך. לוקאס - גם כשהוא שר שיר שקט של קולדפליי לא אהבתי, פשוט אין לו קול בשביל להיות זמר. ריאן סטאר - יש לו הופעות מצויינות, אבל הווקל שלו ככה ככה.

קפיטו

New member
בקשר לזאירה..

נכון, היא חייבת לעוף. אני יודעת שזה עצוב אבל אני לא יכולה לשמוע את You Really Got Me שלה.. זה כזה ביצוע מוזר, אבל מעניין..
נכון גם בקשר ללוקאס. לדעתי יש לו את המראה אבל לא את הווקלס. לדעתי הם יותר מחפשים פרפורמר מווקליסט ככה שהוא עומד להשאר שם עוד הרבה...

קפיטו

New member
../images/Emo2.gifאת צוחקת?

לגמרי יש לו את המראה! הוא בקטע של טומי לי כזה..

מרי לי

New member
הוא מאופר ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הוא שר נהדר ומהנשמה אבל נראה לי שהאיפור שלו יעצור אותו כי לא נראה לי ששלושת המאצ'ואים האלה ייקחו זמר ראשי מאופר כמוהו

למעלה