Rock Star-Supernova שבוע 3

מרי לי

New member
אבל אבל אבל

אין לי בעיה איתה כל עוד היא לא שרה.... שתנחה (יחד עם ברוק...).... לא לשיר...

Lady in red2

New member
ראיתי אתמול

את ההופעה הראשונה של פטריס לא ראיתי. דיינה - היו לה הופעות מוצלחות יותר. זאירה - אמנם הופעה טובה יותר משאר ההופעות שלה, אבל עדיין לא ממש אהבתי. ג'יל - לא אוהבת את הקול שלה... ג'וש לוגאן - אהבתי
ממש לא הפריע לי שהביצוע היה שקט, אין משהו רע בשירי רוק שקטים. טובי - עדיין הפייבוריט שלי
אבל ההופעה הייתה טובה ולא יותר. בינתיים הכי אהבתי את הביצוע שלו ל-Knockin' On Heaven's Door. ג'ני - חמודה, הופעה נחמדה. מגני - בהחלט שיפור משמעותי אצלו. את ההופעה הראשונה שלו בתוכנית ממש לא אהבתי והוא רק הולך ומשתפר. דילנה - אמנם היא יודעת להופיע ויש לה נוכחות, אבל אני לא יותר מדי מתלהבת. פיל - מסכימה עם מיטלוף - זאת הייתה ההופעה הכי טובה שלו עד עכשיו. לוקאס - יותר טוב מפעמים קודמות, אבל עדיין לא ממש אוהבת.

whatever4

New member
עד עכשיו...

אף אחד לא מאוד עושה לי את זה. היחידי שבאמת רואים שיש לו ניסיון והוא רציני הוא מאגני. אומנם את ההופעה הראשונה שלו שנאתי אבל מאז הוא פשוט תותח. גם האוסטרלי טוב וגם ג'וש למרות שהוא לא מתאים כל כך ללהקה. אני אוהבת את הסגנון האדיש והקליל של פיל. אל הבנות אני לא כל כך מתחברת. אני לא מבינה מה מוצאים בדילאנה? כן, יש לה קול מיוחד, אבל אני לא נהנת מההופעות שלה בכלל.

Lady in red2

New member
../images/Emo45.gif גם אני לא התלהבתי מאף אחת מהבנות

מגני מאז ההופעה השנייה השתפר, וגם אני אוהבת את טובי (האוסטרלי), ג'וש ופיל, שגם השתפר.

מרי לי

New member
אני הימרתי בטופ 3

דילנה טובי ואו ג'יל או סטורם בבוטום רציתי את זאירה, ריאן סטאר ודיינה גילבי קלארק

למעלה