Rock Star-Supernova שבוע 3

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif Rock Star-Supernova שבוע 3

אממ.. אני רואה שאף אחד עוד לא פתח שרשור אז הנה שרשור על התוכנית בשבוע השלישית שרשרו דעתכם הנה

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif לא חנה...

הביצועים הם יום רביעי התוצאות יום חמישי /:

Fairywitch

New member
לפני שבועיים זה היה חמישי ושישי../images/Emo2.gif

מתי החליפו??

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אוקי,אז דעותי..

לפי סדר ההופעות פטריש- אחלה פתיחה היא זמרת טובה ופרפורמרית טובה ג'וש- ההופעה הייתה באמת טובה אבל הוא לא אמר שהוא רוצה הפעם לבחור שיר שיותר יבעט?אז למה הוא כ"כ התעקש על come as you are?o_O סטורם- OMG סטורם,סטורם!!שתהיי בריאה!!! תעשי אותי בלופים!$#@ תעשי לי אוכל לחתולים אני אשקה אותך חלב מה לא!$#@ פשוט מדהימהההה כמה כוסית אפשר להיות?! את לוקאס פספסתי ג'יל-היא ממש חמודה אני ממש מחבב אותה הרבה הרבה יותר טוב משבוע שעבר זה היה ממש טוב ואחלה אנרגיה ונראתה מצוין ריאן- אחחח הוא היה כזה מסוקס
האמת שההופעה הייתה פחות טובה מבשבועיים האחרונים אבל לקראת הסוף זה השתפר אבל נמסתי מהחיוך,זהו. פיל- הוא ממש ממש חמוד והייתה הופעה מעולה הכי טובה שלו אני חושב דיאנה- די,היא פשוט איילה.אני לא יכול! אממ..היא הייתה ממש טובה ונשמעה טוב..לא יודע אם היא בדיוק מה שהם מחפשים.. טובי-הוא פשוט יפה.ההופעה הייתה טובה לאללה :) מגני- כ"כ כ"כ כ"כ שיפור מהפעם הראשונה שזה לא יאומן אני נגיד מעדיף אותו על לוקאס,אבל עדיין לא הפבוריט שלי
זאירה-זה באמת אחד השירים היפים שיש והעדפתי שמישהו אחר יבצע את זה אבל זה היה דווקא מגניב אני לא אוהב שהיא צווחת אבל בקטע השקט זה היה טוב וזה עבד לדעתי ג'ני-אני מנסה להזכר את מי היא מזכירה לי גם בהופעה שלה עכשיו אני לא ממש זוכר אבל יש מצב שאבריל לאבין? אממ..היה טוב לא קפצתי מהכסא דילאנה-
אין לי מה להגיד. חשמל עף באוויר! כולי הייתי מחושמל!%$# מ-ל-כ-ה כ"כ ייחוד לתחרות הזאת תודה לאל פשוט איןלי מילים היא מדהימה אותי חתימה טובה :)

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo6.gif

גם לי דיינה מזכירה לאללה את איילה, וג'ני את אבריל.
וחבל שפספסת את לוקאס. 3>

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif האמת שלא אכפת לי

הוא בכ"ז לא הפרופורמר האהוב עליי אני אנסה לראות אם אצליח.. ודיאנה לא מזכירה,היא פשוט כופי. הייתי בטוח זאת איילה בהתחלה |:

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo6.gif

היא כולה נראית כאילו היא הלכה לאיבוד בדרך לאודישנים לאיידול. אני עדיין לא מבינה מה היא עושה שם.

אני../images/Emo13.gif../images/Emo126.gif../images/Emo194.gif

פטריס-היא זכתה בשיר ושלטה עליו אחד מהשירים האהובים עליי הילטר סקילטר עשתה לו שינוי קליל ונתנה לו ביצים קצת שיר יפה ביצעה אותו מעולה ג'וש-לא מת עליו הוא היה בסדר++ סטורם-מעולה הייתה אחלה 4 אותיות גוגל חחחחח לוקאס-הפתיע לטובה הייה מעולה שלט בשיר נתן לו קיק רציני והוציא אותי מנישת הפופ רוק ונתן לו צד אפל ומחוספס אהבתי מאוד לא הופך אותי ללוקאס פאן אבל נהנתי! ג'יל-אני מאוד אוהב אותה היא מיוחדת ושרה מעולה אהבתי אהבתי אהבתי! ריאן-בשבילי ריאן הוא ממוצע כזה הוא לא מספיק טוב בשביל להיות חלק בכזאת להקה הוא טוב אבל לא כמודילאנה
כאילו הופעה חביבה הוא נראה כאילו הוא אחרי חוקן אבל בסדר פיל-הופעה מעולה ג'יסון היה מעולה הכל היה מעולה הוא שיחרר משהו שלא היה מסריח בראבו! דיינה-היא פשוט פקצית בלה היא בלה לא משהו שיר מעולה של בון ג'ובי וזה היה בלה היא יודעת לשיר היא מתאימה יותר לקונספקט של אמריקן איידול האמת טובי- הפעם הוא היה מ-ש-ע-מ-ם שר יפה אבל בלי הופעה שיקבל את ההופעה של זהירה והוא יהיה מסודר מגני-מגניפיסנט הוא מעולה שר מעולה אין פלא שהוא האנקור מעולה זאירה-לא הבנתי ממה הם מתלהבים אני לא אוהב את הווקלאיות שלה היא מעצבנת היא בעע ג'ני-מזכירה לי את שריל קראו בהופעה הזאת היא נראתה מאוד ילדת חוף כזאת רגועה צ'ילי בילי נהנת אבל לא עשה משהו בכלל לא היא הייתה סופטית מידי ואת זה אני מחפש רק בנייר טואלט לא ברוק סטאר דילאנה
מעולה מעולה מעולה מעולה מעולה מעולה מחשמלת מחשמלת מחשמלת מחשמלת אהה מעולה אין מה להגיד חוץ מזה

SHTRUDIDI

New member
סוף סוף ראיתי את תוכנית ההופעות!

בסה"כ נחמד מאוד, רק למה צריך פרק של 20 דקות על מה קרה בבית ואז בתחילת הפרק ממש עוד 5 דקות תקציר של מה קרה בבית. מספיק 5 דקות ושיעזבו אותנו מזה. פטריס-הופעה נחמדה מאוד,השיר בהחלט התאים לה והיא נראתה מצויין. ג'וש-הוא כל כך רצה את השיר הזה שציפיתי למשהו מדהים. זה היה נראה כמו גרסת פופ לנירוונה,ממש משעמם, שקט ורגוע מידי.גם הקול שלו לדעתי לא התאים לשיר כזה. סטורם-וואו,הדהימה אותי!!! איזה פוזה,איזה מראה. והקול שלה מאוד מיוחד לדעתי. ביצוע מעולה,עד לאותו רגע הטוב ביותר! לוקאס-לא הכרתי את השיר הזה אבל ההוא בחזרות אמר שלדעתו זה טעות לעשות לו עיבוד כזה,שמחתי לגלות שהוא טעה. לוקאס שיחק אותה ובגדול. שיר מצויין בשבילו אפילו שהוא בכלל לא הלך לבחור שיר אלא קיבל שאריות,הוא נראה מעולה והופיע מדהים. בקיצור,אהבתי מאוד. ג'יל-אותה זכרתי מהתוכנית תוצאות בשבוע שעבר שם היא הרשימה אותי כאחת עם קול חזק וזהו. היא בהחלט הרשימה אותי הפעם. היא קיבלה שיר שהיא לא ממש הייתה סגורה עליו ולגמרי ביצעה מעולה. נראתה טוב מאוד,הרבה יותר טוב מההופעה בשבוע שעבר, ממש הייתה היא הפעם. ריאן-יואו,שיעמומון. איך אפשר להרדים עם שיר רוק? הוא הצליח. פיל-שיחק אותה יפה עם העובדה שהוא קיבל את ג'ייסון על הבמה איתו, ידע לעבוד עם זה ובאמת התחבר לשיר והופיע סבבה. דנה-זה יותר התאים לאמריקן איידול ההופעה הזאת.לא אהבתי. טובי-הרס לי את השיר הזה. זה היה אמור להיות מרגש והוא כל הזמן שידר שהוא לא לגמרי מבין מה הוא עושה שם עם השיר הזה. לא התלהבתי בכלל. מגני-מגניב לגמרי,ממש אהבתי. שר טוב ובהחלט התחבר לשיר. זיארה-מהרגע שראיתי בשבוע שעבר את התוכנית ממש לא הבנתי מה היא עוד עושה שם. אתמול היא לא לגמרי שינתה את דעתי כי היא לא הכי טובה עדיין, אבל התאים לה השיר אתמול.היה נחמד. ג'ני-גרסת קאנטרי לשיר רוק. לא אהבתי. דילנה-המלכה!!! לא יודעת אם ממנה כולכם התלהבתם פה כל הזמן, אבל היא מדהימה לדעתי. הקול שלה מאוד מיוחד, היא הייתה מחוברת לשיר וההופעה הייתה מדהימה!!!הכי טובה באותו ערב. הבוטום 3 לדעתי צריכים להיות ג'ני, דנה, ריאן\ג'וש. בטח ריאן יהיה אם כבר. נהניתי,אחלה תוכנית.

SHTRUDIDI

New member
אני מניחה שהיום ישדרו רק את התוכנית

אבל את יכולה לראות את כל ההופעות באתר של רוקסטאר. רק שיש שם גם ספויילרים לבוטום 3 ולמועף\פת השבועי.

SHTRUDIDI

New member
נחתכה לי הכותרת...

אני מניחה שהיום ישדרו רק את תוכנית התוצאות.

מרי לי

New member
יש באתר את כל ההופעות ופרק האירליטי

ובעוד שבוע יהיה גם את הפרק השלם של השבוע הזה

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אה,אתם תהרגו אותי,אבל..../images/Emo3.gif

אני ממש מחבב את זאירה לא יודע למה היא פשוט חמודה

למעלה