סוף סוף ראיתי את תוכנית ההופעות!
בסה"כ נחמד מאוד, רק למה צריך פרק של 20 דקות על מה קרה בבית ואז בתחילת הפרק ממש עוד 5 דקות תקציר של מה קרה בבית. מספיק 5 דקות ושיעזבו אותנו מזה. פטריס-הופעה נחמדה מאוד,השיר בהחלט התאים לה והיא נראתה מצויין. ג'וש-הוא כל כך רצה את השיר הזה שציפיתי למשהו מדהים. זה היה נראה כמו גרסת פופ לנירוונה,ממש משעמם, שקט ורגוע מידי.גם הקול שלו לדעתי לא התאים לשיר כזה. סטורם-וואו,הדהימה אותי!!! איזה פוזה,איזה מראה. והקול שלה מאוד מיוחד לדעתי. ביצוע מעולה,עד לאותו רגע הטוב ביותר! לוקאס-לא הכרתי את השיר הזה אבל ההוא בחזרות אמר שלדעתו זה טעות לעשות לו עיבוד כזה,שמחתי לגלות שהוא טעה. לוקאס שיחק אותה ובגדול. שיר מצויין בשבילו אפילו שהוא בכלל לא הלך לבחור שיר אלא קיבל שאריות,הוא נראה מעולה והופיע מדהים. בקיצור,אהבתי מאוד. ג'יל-אותה זכרתי מהתוכנית תוצאות בשבוע שעבר שם היא הרשימה אותי כאחת עם קול חזק וזהו. היא בהחלט הרשימה אותי הפעם. היא קיבלה שיר שהיא לא ממש הייתה סגורה עליו ולגמרי ביצעה מעולה. נראתה טוב מאוד,הרבה יותר טוב מההופעה בשבוע שעבר, ממש הייתה היא הפעם. ריאן-יואו,שיעמומון. איך אפשר להרדים עם שיר רוק? הוא הצליח. פיל-שיחק אותה יפה עם העובדה שהוא קיבל את ג'ייסון על הבמה איתו, ידע לעבוד עם זה ובאמת התחבר לשיר והופיע סבבה. דנה-זה יותר התאים לאמריקן איידול ההופעה הזאת.לא אהבתי. טובי-הרס לי את השיר הזה. זה היה אמור להיות מרגש והוא כל הזמן שידר שהוא לא לגמרי מבין מה הוא עושה שם עם השיר הזה. לא התלהבתי בכלל. מגני-מגניב לגמרי,ממש אהבתי. שר טוב ובהחלט התחבר לשיר. זיארה-מהרגע שראיתי בשבוע שעבר את התוכנית ממש לא הבנתי מה היא עוד עושה שם. אתמול היא לא לגמרי שינתה את דעתי כי היא לא הכי טובה עדיין, אבל התאים לה השיר אתמול.היה נחמד. ג'ני-גרסת קאנטרי לשיר רוק. לא אהבתי. דילנה-המלכה!!! לא יודעת אם ממנה כולכם התלהבתם פה כל הזמן, אבל היא מדהימה לדעתי. הקול שלה מאוד מיוחד, היא הייתה מחוברת לשיר וההופעה הייתה מדהימה!!!הכי טובה באותו ערב. הבוטום 3 לדעתי צריכים להיות ג'ני, דנה, ריאן\ג'וש. בטח ריאן יהיה אם כבר. נהניתי,אחלה תוכנית.