החליפה מתאימה לו, הנעליים יפות. הדבר היחידי שלא ממש אהבתי זה צבע החליפה,אפור קצת זקן.
S SHTRUDIDI New member 6/6/07 #73 ../images/Emo45.gif החליפה מתאימה לו, הנעליים יפות. הדבר היחידי שלא ממש אהבתי זה צבע החליפה,אפור קצת זקן.
../images/Emo45.gif החליפה מתאימה לו, הנעליים יפות. הדבר היחידי שלא ממש אהבתי זה צבע החליפה,אפור קצת זקן.
ה השטן השחור New member 7/6/07 #91 ../images/Emo45.gif זה נראה טוב הייתי שם נעליים אחרות ומרסן את השיער אבל עדיין זה נראה טוב
LeAnnDylan Well-known member 6/6/07 #24 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif כ הקססוריז בטירוף השמלה ככה היא לא רעה מידי היא פשוט לא קולעת
M M o n t i New member 6/6/07 #65 ../images/Emo109.gif ../images/Emo45.gif הייתי ממליץ על עקב יפה ושהחזיה או מה שזה לא יהיה,לא יציץ מעבר לשמלה היפיפייה,אבל עדיין סבבה לי.
../images/Emo109.gif ../images/Emo45.gif הייתי ממליץ על עקב יפה ושהחזיה או מה שזה לא יהיה,לא יציץ מעבר לשמלה היפיפייה,אבל עדיין סבבה לי.
ה השטן השחור New member 7/6/07 #92 ../images/Emo31.gif אהבתי את התכשיטים ואת הנעליים אבל מבחינתי זה פשוט לא הצבע לא יפה החזייה מציצה יותר מדיי שלוחית רמת אביב ג' בשבילי
../images/Emo31.gif אהבתי את התכשיטים ואת הנעליים אבל מבחינתי זה פשוט לא הצבע לא יפה החזייה מציצה יותר מדיי שלוחית רמת אביב ג' בשבילי
C Conviction New member 6/6/07 #17 ../images/Emo45.gif/../images/Emo31.gif פה יש לי התלבטות.. השמלה ממש חמודה, אבל לא עליה. הנעליים יפות והכתר [מה לעזאזל] מיותר.
../images/Emo45.gif/../images/Emo31.gif פה יש לי התלבטות.. השמלה ממש חמודה, אבל לא עליה. הנעליים יפות והכתר [מה לעזאזל] מיותר.
LeAnnDylan Well-known member 6/6/07 #27 ../images/Emo31.gif יש לה כתר על הראש ? השמלה עצמה שמלה קיצית ונחמדה, ההדפסים שלה קצת ילדותיים אבל הם די עובדים בשבילה השיער שלה נראה טוב העקבים אז חצי
../images/Emo31.gif יש לה כתר על הראש ? השמלה עצמה שמלה קיצית ונחמדה, ההדפסים שלה קצת ילדותיים אבל הם די עובדים בשבילה השיער שלה נראה טוב העקבים אז חצי