LeAnnDylan Well-known member 6/6/07 #22 ../images/Emo31.gif ככה... הז'קט לעוס הג'ינס עבש וחולצה משעשממת הוא עצמו די יאמי אז זה מפצה, ומה זה הדבר השחור הזה ביד שלו?
../images/Emo31.gif ככה... הז'קט לעוס הג'ינס עבש וחולצה משעשממת הוא עצמו די יאמי אז זה מפצה, ומה זה הדבר השחור הזה ביד שלו?
W whatever4 New member 6/6/07 #45 כפרה על אנתוני אבל-../images/Emo31.gif ג'ינס וג'ינס פשוט לא הולך ביחד.
A AcrossTheUniverse New member 6/6/07 #57 ../images/Emo45.gif הוא חמוד, וזה לא מדי ג'ינס לדעתי../images/Emo9.gif
M M o n t i New member 6/6/07 #63 ../images/Emo109.gif ../images/Emo45.gif |../images/Emo31.gif הוא נראה טוב בתמונה.בלי הג'קט יכול להיות יותר פשוט,אבל יותר יפה.
../images/Emo109.gif ../images/Emo45.gif |../images/Emo31.gif הוא נראה טוב בתמונה.בלי הג'קט יכול להיות יותר פשוט,אבל יותר יפה.
S SHTRUDIDI New member 6/6/07 #72 ../images/Emo31.gif הוא נראה כאילו הוא לא שמע שלא ממש כדאי ללבוש כל כך הרבה ג'ינס.
LeAnnDylan Well-known member 6/6/07 #23 ../images/Emo45.gif הו מי הגברבר המסוקס הזה? גררר הנה גבר שיודע להתלבש איזה כיף יאיי!
M M o n t i New member 6/6/07 #64 ../images/Emo109.gif ../images/Emo31.gif כנראה שאני היחידי.. במבט ראשון זה היה נראה לי יפה,עכשיו לא יודע.הוא יותר מדי מזכיר לי את מארק אנת'וני פה /:
../images/Emo109.gif ../images/Emo31.gif כנראה שאני היחידי.. במבט ראשון זה היה נראה לי יפה,עכשיו לא יודע.הוא יותר מדי מזכיר לי את מארק אנת'וני פה /: