ג'סטיןג'סטין.. אבל הוא עדיין שקסי.
M mordillogirl New member 6/6/07 #47 ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifנחמד ומאוד הוא אבל יותר מדי..
M M o n t i New member 6/6/07 #61 ../images/Emo109.gif ../images/Emo45.gif אני לא הבנתי מה הבלגן פה..ממש אהבתי. כבר בDGAMA היה יותר בלגן והוא מצליח לשלב טוב בכ"א
../images/Emo109.gif ../images/Emo45.gif אני לא הבנתי מה הבלגן פה..ממש אהבתי. כבר בDGAMA היה יותר בלגן והוא מצליח לשלב טוב בכ"א
S SHTRUDIDI New member 6/6/07 #70 ../images/Emo45.gif מתאים לו הלוק הזה, הוא נראה מעולה אבל לא טו מאצ'. אהבתי.
LeAnnDylan Well-known member 6/6/07 #21 ../images/Emo31.gif WHAT THE HELL WAS THAT?! אתה יכול לשים סימן הזהרה לפני אתה יודע
M M o n t i New member 6/6/07 #62 ../images/Emo109.gif ה-זוועה! מהצבע,לגזרה,לשסעים הלא קשורים,למבנה השמלה.ה-כ-ל מזוויע.
T TamirKC New member 6/6/07 #79 ../images/Emo31.gif הזוועה השמלה (או מה שזה לא יהיה) מקטינים אותה. ועושים אותה מטר עשרים. הצבע גם יותר מדי צעקני- אך איכשהוא בסדר. אבל זה באמת עובר כול גבול.
../images/Emo31.gif הזוועה השמלה (או מה שזה לא יהיה) מקטינים אותה. ועושים אותה מטר עשרים. הצבע גם יותר מדי צעקני- אך איכשהוא בסדר. אבל זה באמת עובר כול גבול.
ה השטן השחור New member 7/6/07 #89 ../images/Emo31.gif אני פוחד היא לובשת שטיח הכל לא בסדר פה אבל הכל!