בעע

../images/Emo109.gif../images/Emo83.gifבעע

לפני שבוע העכבר במחשב שלי החליט שבא לו נורא מאוד מאוד להפסיק לעבוד...והוא החליט לפתוח בשביתה חביבה כזאתי... וסידרו לי אותו היום בעע אני שונאת עכברים!!!וואווו התגעגעתי ד"א...יש בעיתון של ידיעות אחרונות מיום חמישי במדור פיוז כתבה על ג'ניפר ויש ג'ניפר בשער...מושלמת וקניתי את הבושם החדשש!!!את מיאמי גלו...הוא מושלםם אני לא מפסיקה להסתכל עליו..אבל האף שלי מעצבן והוא סתום אז אני לא יכולה להריח אותו..

תתחדשיייי... יש גם בראש 1

כתבה כזאת על בשמים של כל מיני מפורסמים וגם על החדש של ג'ניפר.. ואמממ.. עוד כמה תמונות קטנות שבטח ראיתם מאתיים אלף פעם לא זוכרת באיזה הקשר שמו אותם... שירה הייתי מביאה לך אותם..אל אין לי תעיתון... ראיתי אצל אוסנת באחד השיעורים האחרונים של בילה אה ובהיטס רצה פרסומת לאלבום החדש...במבצע... 12.99 פאונדס בוירג'ין LOL ו.. אמממ.. נראה לי יהיה השבוע בהוט משו איזה סרט שלה.. לא זוכרצת איזה או מתי אז זה לא עוזר חחח אז תעקבו

../images/Emo109.gif../images/Emo83.gifאוףףףףף

ישנתי עכשיו שעההה על סיכום שבועייי מעצבןןן ובגלל שאני טיפשה והחלטתי שאני צריכה ללחוץ על כפתור הוא נמחחקקקק!!!ואני חייבת לזוז עוד מעט אז להלן שחזור של הסיכום השבועי בשבילכם(סורי אם הוא לא מושקע...)... אז ככה
Get Right: *במצעדים בארץ:רדיוס: ירידה של 3 מקומות למקום השישי. מיקום שיא-2 למשך 3 שבועות (או שבועיים) גלגל"צ: ירידה של מקום אחד למקום החמישי. מיקום שיא- 4 למשך שבוע אחד. *תודה לאבי*
האלבום החדשדש ייצא וכולנו (או לפחות רובנו) כבר מכירים אותו ולכן נפתח "משחק ההעפות המפורסם של ליאת"...סתם רציתי לפרסם אותו...
ריברט קיבל פלטינה ביפן לאחר 3 שבועות שהוא נמכר שם בלבד! השבוע הוא מכר שם 32,508 עותקים
*תודה לאיתי*
יש לנו מגפת עיניים בפורום-לאבי יש דלקה ולנטלי יש דם...החלמה מהירה לשניכם (אם לא החלמתם כבר...)
עדכון מצעדים עולמי של Get Right: ניו-זילנד מקום 2 (שבוע שעבר: 6) אירופה כללי מקום 1 (שבוע שעבר: 1) שידור עולמי - Airplay מקום 4 (שבוע שעבר: 1) דאנס/ טראנס עולמי מקום 2 (שבוע שעבר: 3) נורבגיה מקום 7 (שבוע שעבר: 8) ארה"ב סינגלים מקום 11 (שבוע שעבר: 8) *תודה לארז*
יש לנו חברה חדשדשה,ושמה IndependedWoman,או בעברית-ג'ני.ברוכה הבאה
פורים קרב ובא ולאחר מכן מגיע פסח ובפסח יש מפגש פורום
ולכן,בשביל לארגן מפגש שכוווולםםם יהיו בו כל מי שיש לו תאריך מסויים שהוא לא יכול בו שיכתוב..שנוכל לארגן מפגש עם כולם
תמונות חביבות של ג'ניפר מעיתונים...כאן ופה לה *תודה לליאת*
ציפור קטנה לחשה לי שאפשר להשיג את הדיסק עם הדיוידי בקניון איילון (טאוור רקורדס) ובלונדון מיניסטור (מוזיקה נטו)-לכוו לקנות למי שאיןן!!!זה בריא
וריברט בבילבורד-נכנס למקום השני בבילבורד, עם מכירות של 260000 עותקים בארה"ב. *תודה לארז*
מממ וזהו בערך...אני דיי חייבת לעוף גם ואני עצבנית על המחשב הטיפששש שליייי שמחקקק לי את העדכוןן שנייה לפני ששלחתיייי!!!!ארררררררר
שבת שלום לכוווולםםםם וחג פורים שמייייח
(ד"א למה אתם מתחפשים-מי שמתחפש?!) צ'אווו

NoWords

New member
אחלה ביקורת!../images/Emo45.gif

ותקראו ת'סיכום השבועי של שירה, היא לא התאמצה לחינם!
[הקפצה]

אהה יפה

אבל את כועסת או משהו? את עושה את זה בגלל שגם את חושבת שזה כדאי או רק בגלל שאנחנו רוצים?

למעלה