תשובותיי
מגיעים ל-M&G? אכן -מאיזה שעה תהיו שם? 14:30-15:00 -מה הפעילות החברתית המועדפת עליכם בזמן ההמתנה? הפעילו תהיה אנטי חברתית, אני אביא ספר. אם למישהו יש הצעות מעניינות, כולי אוזן. -במה מצטיידים? בירות, ספר כאמור, מים, 2-3 סנדוויצ'ים, עם אצליח לארגן כלי קיבול נוסף, אלכוהול חריף יותר -מה מתכוונים להגיד לטורי? א. אני מקווה שאצליח לבטא מילים שלמות. ב. זה די אישי. בכל אופן, מה שיבוא, יבוא. -מביאים לה משהו? מכתב. לא רוצה לתכנן את כתיבתו יותר מדי, כי ככה זה יהרוס. אכתוב אותו בחצי שעה, בשוונג, ביום שישי, בלי לחשוב. -על איזה חפץ הולכים להחתים אותה? (איברי גוף גם הולך אני חושבת). LE הכי הולם. גם העטיפה מתאימה לחתימה, גם זה הדיסק שלה שהכרתי אותה דרכו, וזה גם הדיסק שאני הכי אוהב. וזה גם הדיסק שהעביר אותי הרבה תקופות קשות. -מתכוונים לבקש שיר? אם כן, איזה? חסימות יחולקו לעונים "Seaside". הייתי מבקש את שלושת הדיסקים הראשונים במלואם. כרגע, נראה לי שחשוב לי במיוחד שהיא תבצע את "Little earthquakes". שיר שיש לו משמעות אישית עמוקה עבורי הוא "Winter". אני אשמח שהיא תעשה כמה שיותר שירים רק היא והפסנתר, אבל לא נראה לי שאגיד לה את זה. -מה הציפיות שלכם מהפגישה איתה? אני מעדיף לא לחשוב על זה. -יש משהו מיוחד שהייתם רוצים להספיק בזמן הזה מעבר למכתבים/ תמונות/ חיבוקים? אני אשמח לדעת שהיא תקרא את המכתב שלי. כלומר, שתכתוב לי למייל שהיא קראה אותו. זה ירגש אותי כמו שמעט דברים יכולים. בברכת שבת שלום, ושתהיה לכם שבת טורי.