&

gelrad

New member
ושלי

- מגיעים ל-M&G?בטח -מאיזה שעה תהיו שם?נראה לי 14:00 -מה הפעילות החברתית המועדפת עליכם בזמן ההמתנה?לצלם, לדבר... -במה מצטיידים?מים, מצלמה (אולי יותר מאחת), משקפת (להופעה), דברים של טורי, מכתב (מקווה שאספיק לסיים לכתוב...) -מה מתכוונים להגיד לטורי?לשאול כמה שאלות על המוזיקה שלה... -מביאים לה משהו?מכתב, מתנה אם פתאום יהיה לי רעיון טוב ומתאים... -על איזה חפץ הולכים להחתים אותה?נראה לי על הספר מאוסף הפסנתר... -מתכוונים לבקש שיר? אם כן, איזה?שתעשה את כל השירים... -מה הציפיות שלכם מהפגישה איתה?שזה יהיה חוויה ויהיו לי מלא תמונות נפלאות... -יש משהו מיוחד שהייתם רוצים להספיק בזמן הזה מעבר למכתבים/ תמונות/ חיבוקים?לצלם...

RVD18

New member
../images/Emo26.gif

-מגיעים ל-M&G? ממש מקווה להגיע. -מאיזה שעה תהיו שם? צהריים כזה. -מה הפעילות החברתית המועדפת עליכם בזמן ההמתנה? אני מקווה שתעשו לי מסיבת יומולדת
-במה מצטיידים? מצלמה, כסף, כרטיס, ומתנה לטורי
-מה מתכוונים להגיד לטורי? אם ייצא לי לדבר איתה בכלל אני אגיד לה שלא יכלתי לבקש מתנה יותר טובה ליומולדת. -מביאים לה משהו? ברור, אולי מחר אני אראה לכם את המתנה. -על איזה חפץ הולכים להחתים אותה? לא יודע -מתכוונים לבקש שיר? אם כן, איזה? לא נראה לי שאני אבקש שיר. -מה הציפיות שלכם מהפגישה איתה? אני לא מצפה לכלום כדי לא להתאכזב סתם. -יש משהו מיוחד שהייתם רוצים להספיק בזמן הזה מעבר למכתבים/ תמונות/ חיבוקים? וואלה לא יודע...

behappy

New member
לחיי האינטרנט שחזר לחיים!!

- מגיעים ל-M&G? בארור=]] -מאיזה שעה תהיו שם? סביבות הצהריים/ אחה"צ -מה הפעילות החברתית המועדפת עליכם בזמן ההמתנה? שירה בציבור של כל שירי טורי ולתפוס צבע כמובן -במה מצטיידים? מים, כובע, קרם הגנה, אוכלשתיה, פלאפון, פוזה של בנאדם חברותי ואוהב אנשים -מה מתכוונים להגיד לטורי? טורי איי לאבבבבבבבב יווווו!! אעעהההעהעהע!! -מביאים לה משהו? חיבוקים נשיקות וכאלה. אולי אני אמציא איזה רעיון -על איזה חפץ הולכים להחתים אותה? (איברי גוף גם הולך אני חושבת). לא חשבתי על כל זה
על עטיפת בויס פור פלה אני חושבת -מתכוונים לבקש שיר? אם כן, איזה? חסימות יחולקו לעונים "Seaside". ליטל ארת'קווייקס וקייס אוף יו! -מה הציפיות שלכם מהפגישה איתה? אין לי
רק שלא תזרוק עלי נעליים -יש משהו מיוחד שהייתם רוצים להספיק בזמן הזה מעבר למכתבים/ תמונות/ חיבוקים? לדבר איתה קצת, לשמוע איך הביקור שלה בארץ ואיך עובר עליה הסיבוב הופעות הזה, להגיד לה כמה המוזיקה שלה חשובה לי, וואטאבר

frostatmidnight

New member
M&G ../images/Emo9.gif

מגיעים ל-M&G? בהחלט -מאיזה שעה תהיו שם? כנראה מ-14:00.. יש למישהו שכבר היה בחו"ל מושג מתי כדאי להגיע?? -מה הפעילות החברתית המועדפת עליכם בזמן ההמתנה? קריאת מאמרים משעממים במיוחד לקראת מבחן שיש לי ביום רביעי
למרות שאני בספק אם אצליח להתרכז במשהו (חננה או לא?) -במה מצטיידים? מאמרים משעממים, נגן סרטים ומוזיקה, כובע, הרבה מים, אוכל, מצלמה (והכרטיס שמההתרגשות יש מצב שאשאיר אותו בבית.. חח) -מה מתכוונים להגיד לטורי? לא יודעת אם אוכל לדבר -מביאים לה משהו? לא (פשוט אין לי זמן כרגע בגלל מבחנים, וחבל לי לקנות מתנה סתמית.. אם זה היה עוד חודש ביומולדת שלה, אז בטוח הייתי מביאה משהו). -על איזה חפץ הולכים להחתים אותה? (איברי גוף גם הולך אני חושבת). עטיפת דיסקת של UTP או LE עוד לא החלטתי -מתכוונים לבקש שיר? אם כן, איזה? חסימות יחולקו לעונים "Seaside". הייתי שמחה לcooling :) לא יודעת אם יהיה לי אומץ לבקש... -מה הציפיות שלכם מהפגישה איתה? אין ציפיות, זה פשוט הגשמת החלום הכי גדול שלי :) -יש משהו מיוחד שהייתם רוצים להספיק בזמן הזה מעבר למכתבים/ תמונות/ חיבוקים? לצלם ולהמשיך לבהות ולא להאמין שזה באמת קורה... you bet your life it is....

OM[&]G!!!

- מגיעים ל-M&G? |גומרת| -מאיזה שעה תהיו שם? מצידי מהיום לפני -מה הפעילות החברתית המועדפת עליכם בזמן ההמתנה? להציק לנועה ולהיות מגעילה לרעות -במה מצטיידים? לקרוא הארי פוטר ממאחורי נועה?
סתם, זה ממש מבאס כי אני רוצה לקרוא אותו בטיסה באוגוסט וכולם יהרסו לי ב"המתנה"
אולי אני אביא את "הנה אני מתחילה"...
או שאני אצטייד בפלאפון
וחשבון מטורף
או באמפי LOL או סתם אדבר הרבה כהרגלי אם כל מי שאמצא מסביבי [רעות, כאן את מזהירה אותם להתרחק ולברוח!] -מה מתכוונים להגיד לטורי? את זה אני שומרת לה
-מביאים לה משהו? תודה שהזכרתם לי.
-על איזה חפץ הולכים להחתים אותה? (איברי גוף גם הולך אני חושבת). איברי גוף הולך
הייתי מקעקעת אותה עליהם... אלוהים
וזה לא טוב שיש לי רק את BFP וCG, אה
... -מתכוונים לבקש שיר? אם כן, איזה? חסימות יחולקו לעונים "Seaside". את LE. כי אני רוצה רנסאנס. give me life, give me pain, give me my, self again... -מה הציפיות שלכם מהפגישה איתה? רק לפגוש אותה. זיהו. הייתי ממש מעבר לשמחה לחיבוק אבל אני אקבל הכל. בלי לנשום. -יש משהו מיוחד שהייתם רוצים להספיק בזמן הזה מעבר למכתבים/ תמונות/ חיבוקים? להעביר לה קצת מכמה שהיא בשביל..

Talula11

New member
גם אני..

- מגיעים ל-M&G? ברור! -מאיזה שעה תהיו שם? בסביבות 13:00-14:00 -מה הפעילות החברתית המועדפת עליכם בזמן ההמתנה? יש מצב שלקרא הרי פוטר אבל נראה לי שאני אהיה כל כך ב"היי" שאני לא אוכל לקרא.. אז כנראה להכיר מעריצים משוגעים כמוני.. -במה מצטיידים? מים, מצלמה, ביסלי, הרבה סיגריות ואת הדיסק החדש עם הגלויות... -מה מתכוונים להגיד לטורי? שאני מעריצה שלה כבר 15 שנה! -מביאים לה משהו? צריכה עוד לחשוב על זה.. מה נותנים בדרך כלל? היא בכלל קוראת מכתבים של מעריצים??? -על איזה חפץ הולכים להחתים אותה? או על הספר מהאוסף של הפסנתר או על אחת הגלויות מה - special addition של הדיסק החדש. -מתכוונים לבקש שיר? Talula -מה הציפיות שלכם מהפגישה איתה? אין ציפיות רק הגשמת חלום.. -יש משהו מיוחד שהייתם רוצים להספיק בזמן הזה מעבר למכתבים/ תמונות/ חיבוקים? תמונה יחד איתה

FooK MI

New member
מיץ&גריץ.

-מגיעים ל-M&G? כמובן
-מאיזו שעה תהיו שם? אין לי מושג. מתי צריך? 14:00 נראה לי קצת מוקדם. -מה הפעילות החברתית המועדפת עליכם בזמן ההמתנה? שינה. אבל בטח אתרגש מדי. -במה מצטיידים? שוב, לא יודע :: מה צריך? :: -מה מתכוונים להגיד לטורי? כמו כולם, שכיף שהיא באה לארץ, ושאני אוהב את המוזיקה שלה ורוצה לעשות איתה סקס. -מביאים לה משהו? אביא לה חבילת סוכר והיא תגנח "שוגררררררר ברינג מי שוגרררררר". -על איזה חפץ הולכים להחתים אותה? על הטוטם בדמותה שניצב בראש מיטתי ושומר עליי בלילות מחלומות רטובים. או על דיסק. -מתכוונים לבקש שיר? אם כן, איזה? בניגוד לציפיות [זאת אומרת, הציפיות שלי. מעצמי.], אני חושב שאלך על Cooling. -מה הציפיות שלכם מהפגישה איתה? שלא אדע מה לומר ואביך את עצמי ואמות.
-יש משהו מיוחד שהייתם רוצים להספיק בזמן הזה מעבר למכתבים/תמונות/חיבוקים? אין מצב שאכתוב לה מכתב. 'תודה על המוזיקה שלך' והכל, אבל אני לא הולך לקבר של גראהם בל, מעלה את רוחו באוב, ואומר "לייק, שיואו. טלפון
".

gelrad

New member
בנוגע לסוכר...

"So, I had to get this song together in about 2 hours. And this boy really pissed me off, because I had a crush on him, right...and he'd been making tea for me for nine months. And so, the whole thing is...he would sit there and ask me... Now if you're making tea for a girl, right, for 9 months don't you think, guys. I mean help me out here. Your noodle, it can hold a lot of information, right? But don't you think, you can remember how many sugars a girl takes in her tea after 9 months!" [Tori Amos, US Hey Jupiter single, intro to song]

Applebite

New member
../images/Emo45.gif רק צריך לקחת בחשבון

שאולי כבר עלו על הרעיון הזה קודם...

bendreaming

New member
אני אני אני אני אני אני

- מגיעים ל-M&G? בוודאי ובוודאי -מאיזה שעה תהיו שם? עוד לא סגור על זה, בטח בסביבות 12-13 -מה הפעילות החברתית המועדפת עליכם בזמן ההמתנה? לדבר עם אנשים יהיה נחמד, אם מישהו יביא גיטרה אז גם נשיר, אבל הדבר הנכון לעשות יהיה ללמוד למבחן שיש לי ביום שני... -במה מצטיידים? לא ברור, כי כל מה שאני אביא אני אצטרך לסחוב איתי כל היום וגם בהופעה -מה מתכוונים להגיד לטורי? זה סודי ורק שלי! -מביאים לה משהו? יכול להיות -על איזה חפץ הולכים להחתים אותה? (איברי גוף גם הולך אני חושבת). כנראה שעל הכרטיס (כל האלבומים שלי בבית של ההורים ואני לא אעבור שם לפני ההופעה) -מתכוונים לבקש שיר? אם כן, איזה? חסימות יחולקו לעונים "Seaside". - איכסה סיסייד. Cooling יהיה נהדר. גם Precious Things ו-Caught A Lite Sneeze. -מה הציפיות שלכם מהפגישה איתה? להתאכזב כמה שפחות (תמיד מתאכזבים כשפוגשים אמנים נערצים, מנסיון) -יש משהו מיוחד שהייתם רוצים להספיק בזמן הזה מעבר למכתבים/ תמונות/ חיבוקים? לשיר איתה משהו, קצרצר...

bendreaming

New member
שיט! שכחתי שיש לי בבית את הסינגל של Winter!

אני לא מאמין שאני הולך להגיע בלי כלום לחתימה.... פאק פאק פאק פאק פאק

בא לי לענות בכאילו ../images/Emo3.gif

כי הרי אני לא באה, אבל אם הייתי באה הייתי... מגיעים ל-M&G? לא, אבל בכאילו כן -מאיזה שעה תהיו שם? ראו תשובה מעל -מה הפעילות החברתית המועדפת עליכם בזמן ההמתנה? מריחת קרם נגד שיזוף, שירת שירי טורי, כיול המצלמה שאין לי... -במה מצטיידים? זה הרי בכאילו, אז שיהיה: מצלמה דיגיטלית [שאין לי], מים, נייר טואלט, משקפת [אין לי], תרופות הרגעה, סלולרי, אוכל. -מה מתכוונים להגיד לטורי? שיש לה חלק גדול, עצום, בחיי. שבזכותה שרדתי תקופות קשות. שהיא איתי מ-1992. לגמרי. חלק ממני. -מביאים לה משהו? אילו יכולתי - את עצמי. ואולי מכתב. -על איזה חפץ הולכים להחתים אותה? (איברי גוף גם הולך אני חושבת). הייתי מחתימה אותה בקעקוע על הכתף או משו, ועל הספר פיס ביי פיס. אולי גם על אחד הדיסקים. -מתכוונים לבקש שיר? אם כן, איזה? חסימות יחולקו לעונים "Seaside". אמבר וויבס או פליינג דאצ'מן -מה הציפיות שלכם מהפגישה איתה? רק לא להתעלף. להתחבק איתה חיבוק ארוך במסורת ה-RAINN. שתחייך אלי. שתשיר לנו משו. -יש משהו מיוחד שהייתם רוצים להספיק בזמן הזה מעבר למכתבים/ תמונות/ חיבוקים? כן, אבל יש קטינים בפורום...

boy for pele

New member
תשובותיי

מגיעים ל-M&G? אכן -מאיזה שעה תהיו שם? 14:30-15:00 -מה הפעילות החברתית המועדפת עליכם בזמן ההמתנה? הפעילו תהיה אנטי חברתית, אני אביא ספר. אם למישהו יש הצעות מעניינות, כולי אוזן. -במה מצטיידים? בירות, ספר כאמור, מים, 2-3 סנדוויצ'ים, עם אצליח לארגן כלי קיבול נוסף, אלכוהול חריף יותר -מה מתכוונים להגיד לטורי? א. אני מקווה שאצליח לבטא מילים שלמות. ב. זה די אישי. בכל אופן, מה שיבוא, יבוא. -מביאים לה משהו? מכתב. לא רוצה לתכנן את כתיבתו יותר מדי, כי ככה זה יהרוס. אכתוב אותו בחצי שעה, בשוונג, ביום שישי, בלי לחשוב. -על איזה חפץ הולכים להחתים אותה? (איברי גוף גם הולך אני חושבת). LE הכי הולם. גם העטיפה מתאימה לחתימה, גם זה הדיסק שלה שהכרתי אותה דרכו, וזה גם הדיסק שאני הכי אוהב. וזה גם הדיסק שהעביר אותי הרבה תקופות קשות. -מתכוונים לבקש שיר? אם כן, איזה? חסימות יחולקו לעונים "Seaside". הייתי מבקש את שלושת הדיסקים הראשונים במלואם. כרגע, נראה לי שחשוב לי במיוחד שהיא תבצע את "Little earthquakes". שיר שיש לו משמעות אישית עמוקה עבורי הוא "Winter". אני אשמח שהיא תעשה כמה שיותר שירים רק היא והפסנתר, אבל לא נראה לי שאגיד לה את זה. -מה הציפיות שלכם מהפגישה איתה? אני מעדיף לא לחשוב על זה. -יש משהו מיוחד שהייתם רוצים להספיק בזמן הזה מעבר למכתבים/ תמונות/ חיבוקים? אני אשמח לדעת שהיא תקרא את המכתב שלי. כלומר, שתכתוב לי למייל שהיא קראה אותו. זה ירגש אותי כמו שמעט דברים יכולים. בברכת שבת שלום, ושתהיה לכם שבת טורי.

tomtom1989

New member
MnG

- מגיעים ל-M&G? כן -מאיזה שעה תהיו שם? לא יודע, מתי שכולם יבואו. *קונפורמיסט* -מה הפעילות החברתית המועדפת עליכם בזמן ההמתנה? לשבת באוטו במזגן עד שהמצבר ימות. -במה מצטיידים? מים ומצלמה.
-מה מתכוונים להגיד לטורי? האמת שכלום. אני אשמור את זה לאנשים שיש להם מה להגיד לה. -מביאים לה משהו? את עצמי.
-על איזה חפץ הולכים להחתים אותה? הממ, אם כבר אז דיסקים. -מתכוונים לבקש שיר? אם כן, איזה? לא.. אבל אם באמת הייתי חייב, אז את Flying Dutchman או אנסטסיה. -מה הציפיות שלכם מהפגישה איתה? להירמס ולמות. -יש משהו מיוחד שהייתם רוצים להספיק בזמן הזה מעבר למכתבים/ תמונות/ חיבוקים? לא.

גם אני ../images/Emo7.gif

- מגיעים ל-M&G? אהא. -מאיזה שעה תהיו שם? סביבות 14:00 אני מניחה. -מה הפעילות החברתית המועדפת עליכם בזמן ההמתנה? להמרח על הדשא (אם שלומי יבוא מוקדם אנחנו נשקוד על שכפול הגנים שלנו, שגם הדורות הבאים יהנו). -במה מצטיידים? אין לי מושג. אני מניחה שבטוש לא מחיק. -מה מתכוונים להגיד לטורי? אין לי בעקרון מה להגיד לה, אבל אולי אמצא מה לגמגם ברגע האחרון. -מביאים לה משהו? תירוש! סתם, לא חושבת. -על איזה חפץ הולכים להחתים אותה? אין לי מושג. אני מחפשת משהו משמעותי, כי כמו שאמרתי לנועה, לבקש ממנה לחתום על אלבום אחד זה כמו להעדיף אחד מהילדים שלך. -מתכוונים לבקש שיר? אם כן, איזה? אני לא יודעת אם אבל די חשוב לי לשמוע את Pretty. -מה הציפיות שלכם מהפגישה איתה? שהיא תהיה נחמדה לכולם, שיהיה כיף וזהו :X. -יש משהו מיוחד שהייתם רוצים להספיק בזמן הזה מעבר למכתבים/ תמונות/ חיבוקים? לשאול אותה אם היא יכולה לעשות אקספריינסד. או לפחות את הפרצוף של ה "פרייס ג'יזס"

למעלה