&

asia5

New member
קצת עדכונים מהשטח

היי לכם, לא חושבת שהייתי בפורום הזה, רק בנענע פעם. אבל יש לי כמה עדכונים מהשטח :) מגיעים ל-M&G? - זאת שאלה רטורית נכון? מאיזה שעה תהיו שם? - אני חושבת ש-14:00 זה קצת מוקדם מדי. אני מנחשת שטורי לא תגיע לפני 17:00. היום הייתי עם אחותי במקום, והתגנבנו מאחורי הקלעים. ראינו את הכניסה האחורית (משם יכנס האוטו), את האוהל של טורי (http://img511.imageshack.us/img511/7387/toritentjr9.jpg יש לה שם סלון קטן ומקסים) אז האוהל נמצא מאחורה, ממש על הגבול של המתחם. בזמן שהכניסה והקופות נמצאות בצד ההפוך, ודי רחוקות. ניחוש פרוע: טורי תצא לכניסה האחורית, ולא לקופות. מה שאומר שצריך לחכות לה בפארק עצמו. זה מה שאני הולכת לעשות, בכל מקרה. האוהל עומד מאוד קרוב לשער האחורי, כך שיהיה אפשר לצעוק את שמה עד שתצא. -במה מצטיידים? תביאו מים, כי חם שם כמו בגהנום. שרותים יש. בצורת שיחים מזדמנים אומנם, אבל יש. :) - מביאים לה משהו? מביאה לה ציור שציירתי ביחד עם חברה שלי (http://img113.imageshack.us/img113/6530/torifinalsmallcv2.jpg) ומתכוונת גם להחתים אותה על עותק. -מה הציפיות שלכם מהפגישה איתה? קודם שתצא. -יש משהו מיוחד שהייתם רוצים להספיק בזמן הזה מעבר למכתבים/ תמונות/ חיבוקים? רק להספיק להחתים אותה על הציור, אני מניחה.

מלכה,

אבל אם היא מגיעה בסביבות חמש או אולי אחרי, נניח הכי מוקדם בחמש, צריך להיות לפני, כדי...., לא? ..... אני מתרגשת מדי, בטח אני לא אשן.

asia5

New member
לא יודעת...

אני ממש בספק שהיא תגיע 3 וחצי שעות לפני המופע. מי שרוצה לראות את איך מארגנים את הציוד בטח ירצה לבוא קודם :) אולי אבוא ב-8 בבוקר לגנוב מדי שומר, תוך כדי שימוש בעורמה מיוחדת וסקסאפיל לא מרוסן.

noosh

New member
רגע ראגע רגע

את ממש מלחחיצה אותי, כי הכרטיסים שלי בקופות, ואם היא מגיעה רק בסביבות חמש, איך אני אהיה בשני מקומות באותו הזמן
והM&G בתוך המתחם או מחוץ לו? כאליו, אני צריכה א תהכרטיס כדי להגיע ל-M&G? מה אינ אעשה

לפי מה שהיא אומרת הM&G מחוץ

אז שהכרטיסים יחכו בשקט ;( ואולי גם לטורי יקח זמן אוי, לנשום מאמי, לנשום.

noosh

New member
מה לנשום, מה ../images/Emo7.gif

אני קורסת עוד שניה, עוד אין לי את הארי פוטר ביד, עוד לא התחלתי לקרוא, יכול להיות שה-M&G לא יסתדר עם הכרטיסים, לא אפיתי בראוניז, יהרסו לי עם מלא ספוילרים, כולם יעשנו עליי, אני אשרף שוב, לא החלטתי סופית על מה היא חותמת לי, לא כתבתי מכתב ואני פה בתפוז בפורומים שלי בלי יכולת להתנתק
. איפה את רואה מקום לאויר, תגידי לי

רעוּת

New member
גם לי!!

אני מהזה אתפדח אם יהיו שם אנשים שאני מכירה. תמיד בניתי על זה שאף אחד לא מכיר את טורי, ופתאום אני מגלה שכן

noosh

New member
לא, לא אכפת לי (לשם שינוי) מאנשים שאני מכירה,

אכפת לי מהעובדה שיש מלא אנשים ואני אחטוף היפר ונטילציה ואחנק ואמות ואף אחד לא ישים לב וטורי רק תזרוק עליי נעליים
(רואה? אגרופוביה זה לא כיף.)

רעוּת

New member
אבל אם תתעלפי היא תיקח אותך למאחורי הקלעים

ותגידי שהאבא החורג של אונס אותך ואז היא גם תיקח אותך איתה מסביב לעולם כי את כבר לא קטינה וזה חוקי!

מדחיקים את פוטר כי הוא לא טורי שבאה רק ליום 1

גאוני, לא?
אה שיט אין לך את הפריבילגיה הזאת.
בהצלחה אה

רעוּת

New member
לא נראה לי שצריך את הכרטיס לM&G?

ואם כן, אני אצלוב אותך בעצמי

asia5

New member
קודם כל תרגעי.

הכרטיס שלי גם בקופות. אפשר לקחת אותו גם ב-20:40 אם את רוצה..:) אין לי הרבה נסיון עם מיט אנד גריט, אבל בתכלס כל מה שזה אומר זה שטורי יוצאת החוצה לדבר עם המעריצים המחכים לה. זה לא עניין רשמי. בגלל זה אני חושבת שהיא תצא לכניסה האחורית, ולא לשער הראשי. ובבקשה אל תתייחסו למה שאני אומרת כאל הודעה רשמית מטעם הממשל של טורי איימוס. זה סתם קצת הגיון בסיסי ועבודה מהשטח שעשיתי בשביל עצמי בעיקר ושיתפתי אותכם. אם מישהו רוצה לחכות לה בקופות שיעשה את זה... לכו עם האינטואיציה :)

noosh

New member
אני גם חושבת שזה מה שהיא תעשה

אבל אינ בלחץ מהכרטיסים
אני גם סתם בלחץ באופן כללי, אז זה משפיע. והציור יפהפה. (חשבתי גם להביא ציור שלי שצויר בהשראתה, אבל כולם גדולים מדי, וגם ככה לא תלויים בשומקום, אפילו לא אצלי בבית :/)

noosh

New member
נראה לך ../images/Emo6.gif זה 1.60 מטר, וזה קנבס ../images/Emo6.gif

וזה גם ככה לא בבית. הייתי מביאה את זה עם הציטוט מ-LE, אבל הוא גם איזה מטר על 70, והציורים שלי בכלל לא מתאימים לחתימות, אפילו אני לא חותמת עליהם

למעלה