שאלוןןן

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

מחקתי את כל הקטעים הלא קשורים, זה בוקר, אין לי כח;-; שם: מאיה. גיל: 15. מ'מצב? אני עייפה למדי וחם לי, אבל, ארמ, נחמד. משעמם לך? אףפעם. מה אתם מתכננים לעשות מחר? מחר יום שלישי? יש לי כמה אנשים לפגוש ולנסוע איתם למקומות. היה משהו ביום שלישי, אני לא זוכרת מה. מה החלום שלך? להמשיך להיות מאושרת, ולהגשים את כל מה שאני רוצה מעצמי באופן שיטתי. מה היה החלום היה כיפי שהיה לך? ממ, הרבה. יש לי חלומות מוזרים כאלה. מה החלום הכי מצחיק שהיה לך? הרבה. ומוזר? הו, כולם. בהחלט. ומסטול? נו, המוזרים. היה לכם פעם חצלול? קוראים לזה חלום צלול. ממ. כן, היה לא מזמן. זה היה אדיר. ובגלל שחשבתי פעם מה אני אעשה בחלום צלול ולא היו לי רעיונות, אז לא עשיתי הרבה. פעם בכיתם מתוך חלום? כן, נדמה לי. מה השיר האהוב עליכם? אני לא יכולה להחליט. והשנוא? אין משהו מיוחד. מה אכלתם היום? שתיתי מים. ומה תאכלו מחר? אשתה מים(?). ממ. נקניקיה במיונז ואולי קפה, נדמה לי. אז מה העיניינים? אממ, בסדר? מה השעה? 8 ומשהו בבוקר. זאת שעה טובה? לא, בוקר;-; את מי בחרתם/תיבחרו לחטיבה? מה? אני לא בחטיבה, חמודים, אני בתיכון כבר מזמן. אם בחרתם כבר..ואתם כבר בחטיבה..הילדים שבחרתם יצאו איתך באותה חטיבה? לא רלוונטי. אתה מתרגש למחר? לא. יש לכם חולצה וורודה שמצוירת עליה כפית? הלוואי. ושאלה אחרונה: נכון זה היה השאלון היה דפוק שעשיתם בחיים שלכם?! ממ. מה הייתה השאלה הכי הכי הכי דפוקה? לא יודעת. זה לא שהיו שאלות דפוקות, זה שהוכנסו תשובות וקטעים בכלל לא קשורים. זה שאלון, צצ, לא צ'אט.

מסטולית

New member
איף.

מ'מצב?? יהיה טוב. וואלה?! גם אצלי!!! משעמם לך? קצת. לי לא מה אתם מתכננים לעשות מחר? לקום לא חולה. :( מה החלום שלך? להיות עשירה.
מה היה החלום היה כיפי שהיה לך? לא זוכרת. מה החלום הכי מצחיק שהיה לך? לא זוכרת. ומוזר? גם. ומסטול? וגם. היה לכם פעם חצלול?(מי שלא יודע...חצלול זה חלום שאתה יודע שאתה בתוך חלום וזאת לא מציאות) כן. פעם בכיתם מתוך חלום? כן. מה השיר האהוב עליכם? האם להיות בך מאוהב. והשנוא? שירים של נינט. מה אכלתם היום? קוסקוס.
ומה תאכלו מחר? מחר נחליט. אני מנחשת שעניתם "לא יודע/ת" ייום אחד היה חתול שקפץ מהגג.. מה הקשר? לא יודעת. בירה נשר.. ילדה על הגשר ולקחה איתה מכשיר קשר!! וטרף אותה נשר.. ונהרס לה המכשיר קשר.. והיא שברה את הגשר!!!!!!!! אז מה העיניינים? יהיה טוב.. מה השעה? 5 ורבע. זאת שעה טובה? חביבה. את מי בחרתם/תיבחרו לחטיבה? מה חטיבה עכשיו. אם בחרתם כבר..ואתם כבר בחטיבה..הילדים שבחרתם יצאו איתך באותה חטיבה? נגיד שאני זוכרת... כן. אתה מתרגש למחר? מה יש מחר? גם אני לא יש לכם חולצה וורודה שמצוירת עליה כפית? לא. איזה קטע!! גם לי לא!!! ושאלה אחרונה: נכון זה היה השאלון היה דפוק שעשיתם בחיים שלכם?! בהחלט. מה הייתה השאלה הכי הכי הכי דפוקה?? כולם. ידעתי!!!!!!!!!!!1 טוב הלכתי ביי.

victoria777

New member
../images/Emo15.gif

שם:ויקטוריה גיל:17 מ'מצב??אני חולה וואלה?! גם אצלי!!!וואלה? משעמם לך?כן לי לא מה אתם מתכננים לעשות מחר?ללכת לבית הספר מה החלום שלך?להיות עשירה מה היה החלום היה כיפי שהיה לך?לא זוכרת מה החלום הכי מצחיק שהיה לך?לא זוכרת ומוזר?היו הרבה ומסטול?לא היה היה לכם פעם חצלול?(מי שלא יודע...חצלול זה חלום שאתה יודע שאתה בתוך חלום וזאת לא מציאות)כן פעם בכיתם מתוך חלום?לא מה השיר האהוב עליכם?יש הרבה והשנוא?יש הרבה מה אכלתם היום?יוגורט,כריף עם שוקולד,פסטה,מאפה של טבעול,סלט,עוגת גבינה ו-2 תפוחים ומה תאכלו מחר?לא החלטתי אני מנחשת שעניתם "לא יודע/ת" ייום אחד היה חתול שקפץ מהגג.. מה הקשר?ברור שיש בירה נשר.. ילדה על הגשר ולקחה איתה מכשיר קשר!! וטרף אותה נשר.. ונהרס לה המכשיר קשר.. והיא שברה את הגשר!!!!!!!! אז מה העיניינים?כמו שהיה בהתחלה מה השעה?11 זאת שעה טובה?לא את מי בחרתם/תיבחרו לחטיבה?זה היה כל כך מזמן.השנה אני מסיימת תיכון כבר אם בחרתם כבר..ואתם כבר בחטיבה..הילדים שבחרתם יצאו איתך באותה חטיבה?כן אתה מתרגש למחר?לא גם אני לא יש לכם חולצה וורודה שמצוירת עליה כפית?לא.לאף אחד אין אז זאת לא סיבה להתרגש. איזה קטע!! גם לי לא!!! ושאלה אחרונה: נכון זה היה השאלון היה דפוק שעשיתם בחיים שלכם?!כן מה הייתה השאלה הכי הכי הכי דפוקה??החולצה עם הכפית.וואט דה פאק? ידעתי!!!!!!!!!!!1 טוב הלכתי

בלבוש1

New member
../images/Emo181.gifגמאני עונה לירדניק!!../images/Emo6.gif

שם: ענבל
וואלה?! גם אצלי!!! משעמם לך? אממ בערך
לי לא מה אתם מתכננים לעשות מחר? להיות בבית-ספר ולהזמין חברה או משהו
מה החלום שלך? להיות שחקנית מפורסמת
מה היה החלום היה כיפי שהיה לך? אין לי מושג
מה החלום הכי מצחיק שהיה לך? שחלמתי שחברה שלי ישבה עם כמה כזה אנשים מפחידים כאלה שלבושים בשחור ואני מתקרבת אליה והיא אומרת לי: "את מהלוק של הבנזונה?"
ומוזר? ומסטול? היה לכם פעם חצלול?(מי שלא יודע...חצלול זה חלום שאתה יודע שאתה בתוך חלום וזאת לא מציאות) לא חושבת.. פעם בכיתם מתוך חלום? לא אבל פעם דיברתי מתוך חלום
מה השיר האהוב עליכם? אהבה קטנה וכל השירים של גרין דיי וגם אמצע הלילה בכפר.. חח הרבה
והשנוא? אמממ.. מותק2 מה אכלתם היום? ספגטי עם שניצל תירס
ומה תאכלו מחר? אולי אורז.. או ספגטי.. אני מנחשת שעניתם "לא יודע/ת" לא אם זאת אני
חח מעניין למה.. (המבין יבין) ייום אחד היה חתול שקפץ מהגג.. מה הקשר? בירה נשר.. ילדה על הגשר ולקחה איתה מכשיר קשר!! וטרף אותה נשר.. ונהרס לה המכשיר קשר.. והיא שברה את הגשר!!!!!!!!- תגובה: אה
אז מה העיניינים? הכול בסיידר
מה השעה? 15:24 זאת שעה טובה? אממ בערך את מי בחרתם/תיבחרו לחטיבה? לאדעת ממש ו..: --אישי--
כי יש פה ילדות מהכיתה אם בחרתם כבר..ואתם כבר בחטיבה..הילדים שבחרתם יצאו איתך באותה חטיבה? -- אתה מתרגש למחר? לא
גם אני לא יש לכם חולצה וורודה שמצוירת עליה כפית? לא
איזה קטע!! גם לי לא!!! יו!!! איזה טפלטיהההה!
ושאלה אחרונה: נכון זה היה השאלון היה דפוק שעשיתם בחיים שלכם?! כן*סמיילי של מלאך* מה הייתה השאלה הכי הכי הכי דפוקה?? יש לכם חולצה וורודה שמצוירת עליה כפית? חחחחחח
ידעתי!!!!!!!!!!!1

d r o r y

New member
אניייייי

שם:דרור "החמור" גיל:23 מ'מצב??דיי זבל וואלה?! גם אצלי!!!חבל! משעמם לך?כן,כרגיל. לי לא-מקנא בך מה אתם מתכננים לעשות מחר?לנסוע בבוקר לעבודה,יש לי משמרת עד הצהריים,ואז רוב היום להיות על המחשב.ואולי בלילה גם נשמע רדיו. מה החלום שלך?את מתכוונת למשהו שאני רוצה שיקרה?אם כך אז יש יותר מידי דברים.אבל בגדול,החלום שלי הוא להיות בן אדם שמח,מרוצה ורגוע נפשית. מה היה החלום היה כיפי שהיה לך?אמממ...היו כמה.אחד מהם זה כשנתנו בטלוויזיה סופרלטיבים(שבחים נורא גדולים) על קבוצת הכדורגל שאני אוהב.זה היה כזה אושר!כזאת גאווה!כשקמתי מהחלום למציאות רציתי למות. מה החלום הכי מצחיק שהיה לך?בינתיים אני לא זוכר ומוזר?היו לי אלפיי חלומות מוזרים.דוגמא לאחד מתוך האלפים האלה,זה חלום שחלמתי בכיתה ו',שתלמיד(!!) מהכיתה שלי נישק אותי בשתי הלחיים איזה כמה פעמים ואחרי כל נשיקה פתח את הפה לרבחה.זה לא הכי מוזר שהיה לי אבל זה אחד מתוך אלפיי המוזרים שעלה לי עכשיו בראש. ומסטול?לא יודע היה לכם פעם חצלול?(מי שלא יודע...חצלול זה חלום שאתה יודע שאתה בתוך חלום וזאת לא מציאות)כן.היו לי כמה פעמים.אבל לא חצלולים מלאים.כלאמר,ידעתי שאני חולם,אבל לא היתה לי שליטה על מה שקורה. פעם בכיתם מתוך חלום?כן...בחלום עצמו.אבל לא נראה לי שבכיתי במציאות תוך כדי החלום. מה השיר האהוב עליכם?יש מאות כאלה!בחיים לא יהיה לי אחד ויחיד שהוא הכי אהוב. והשנוא?כנ"ל מה אכלתם היום?תוסט לחמנייה,לחמנייה עם טונה,חבילה כמעט שלמה של בפלים בטעם שוקולד,במבה "שוש" מתוקה. ומה תאכלו מחר?מניין לי?? אני מנחשת שעניתם "לא יודע/ת"-ניחשת ממש,אבל ממש נכון! ייום אחד היה חתול שקפץ מהגג..מה את אומרת?!?! מה הקשר?בירה נשר! בירה נשר..וואלה,איך ניחשת??? ילדה על הגשר-למה ילדה ולא ילד????אוףףףףףףףף!!! ולקחה איתה מכשיר קשר!!רגע...נראה לי זו היא שגנבה לאמא שלי את המכשיר הקודם שהיה לה. וטרף אותה נשר..מגיע לה! ונהרס לה המכשיר קשר..כנ"ל והיא שברה את הגשר!!!!!!!!זה סופו של כל גנב מכשירים!!! אז מה העיניינים?לא השתנה מאז תחילת השאלון מה השעה?20:07 זאת שעה טובה?"אין לדעת מה יילד היום הזה.אין לדעת איך ייגמר היום הזה". את מי בחרתם/תיבחרו לחטיבה?את מחזירה אותי כאן יותר מ 10 שנים אחורה.חחח אם בחרתם כבר..ואתם כבר בחטיבה..הילדים שבחרתם יצאו איתך באותה חטיבה? אתה מתרגש למחר?לא גם אני לא-יופי טופי יש לכם חולצה וורודה שמצוירת עליה כפית?עוד לא איזה קטע!! גם לי לא!!!פששששש....יש לנו הרבה מן המשותף בינתיים. ושאלה אחרונה: נכון זה היה השאלון היה דפוק שעשיתם בחיים שלכם?!אחד הגנובים,השרוטים,והמשעשעים שיצא לי לעשות מה הייתה השאלה הכי הכי הכי דפוקה??יש מבחר גדול מידי.סחטיין על המקוריות. ידעתי!!!!!!!!!!!1

moomi123

New member
עונהההההה!

שם:אור גיל:11 וחצי מ'מצב??הכל סבבה! וואלה?! גם אצלי!!!וואלה? משעמם לך?כן:( לי לא מה אתם מתכננים לעשות מחר?בערך מה שעשיתי היום... מה החלום שלך?להיות מעצבת מה היה החלום היה כיפי שהיה לך?לא זוכרת מה החלום הכי מצחיק שהיה לך?היו המוןןןןןןןן! ומוזר?יש המון... ומסטול?לאיודעת היה לכם פעם חצלול?(מי שלא יודע...חצלול זה חלום שאתה יודע שאתה בתוך חלום וזאת לא מציאות)כן פעם בכיתם מתוך חלום?נראה לי שכן(ופעם דיברתי ופעם הלכתי...) מה השיר האהוב עליכם?HOLIDAY והשנוא?מותק2(זה שיר של פקצות) מה אכלתם היום?פתיתים וקציצות ומה תאכלו מחר?לא יודעת אני מנחשת שעניתם "לא יודע/ת"וואלהההההההה ייום אחד היה חתול שקפץ מהגג..מסכן מה הקשר?לא יודעת בירה נשר..וואלה? ילדה על הגשר מה היא עושה שם? ולקחה איתה מכשיר קשר!!בשביל מה? וטרף אותה נשר..מסכנה... ונהרס לה המכשיר קשר..מה איכפת לי? והיא שברה את הגשר!!!!!!!!איזה דבה! אז מה העיניינים?הכל טוב מה השעה?16:47 זאת שעה טובה?אולי... את מי בחרתם/תיבחרו לחטיבה?לא בחרתי(אישי...) אם בחרתם כבר..ואתם כבר בחטיבה..הילדים שבחרתם יצאו איתך באותה חטיבה? אתה מתרגש למחר?לא גם אני לא יש לכם חולצה וורודה שמצוירת עליה כפית?לא איזה קטע!! גם לי לא!!! ושאלה אחרונה: נכון זה היה השאלון היה דפוק שעשיתם בחיים שלכם?!אולי... מה הייתה השאלה הכי הכי הכי דפוקה??אם יש לכם חולצה וורודה שמצוירת עליה כפית. ידעתי!!!!!!!!!!!1 טוב הלכתי ביי ירדן

אני עונה...

שם:צביה גיל:עוד יומיים 17 מ'מצב??הכל טוב וואלה?! גם אצלי!!! משעמם לך?קצת לי לא- חחחחחחחחח מה אתם מתכננים לעשות מחר?לישון...לא ישנתי מאאאא זמן... מה החלום שלך?ואוו יש הרבה.. מה היה החלום היה כיפי שהיה לך?לא יודעת עכשיו מה החלום הכי מצחיק שהיה לך?חחחחח ומוזר?לעשות רשיון על אופנוע ומסטול? היה לכם פעם חצלול?(מי שלא יודע...חצלול זה חלום שאתה יודע שאתה בתוך חלום וזאת לא מציאות) פעם בכיתם מתוך חלום?לא מה השיר האהוב עליכם?קצת משוגעת-שרית חדד והשנוא?אין מה אכלתם היום?מה לא? ומה תאכלו מחר?לא יודעת.. אני מנחשת שעניתם "לא יודע/ת"-חחח יפה!!!!! ייום אחד היה חתול שקפץ מהגג.. מה הקשר?זה גם מה שאני שאלתי.. בירה נשר..-חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ילדה על הגשר ולקחה איתה מכשיר קשר!! וטרף אותה נשר.. ונהרס לה המכשיר קשר.. והיא שברה את הגשר!!!!!!!! אז מה העיניינים?בסדר... מה השעה?אין לי מושג זאת שעה טובה?מה השעה? את מי בחרתם/תיבחרו לחטיבה? אם בחרתם כבר..ואתם כבר בחטיבה..הילדים שבחרתם יצאו איתך באותה חטיבה? אתה מתרגש למחר?לא גם אני לא יש לכם חולצה וורודה שמצוירת עליה כפית?לאאאאאאא איזה קטע!! גם לי לא!!!חחחחחחח ושאלה אחרונה: נכון זה היה השאלון היה דפוק שעשיתם בחיים שלכם?! מה הייתה השאלה הכי הכי הכי דפוקה?? ידעתי!!!!!!!!!!!1

למעלה