שאלוןןן

יו יו3

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo41.gifשאלוןןן../images/Emo3.gif

שם: גיל: מ'מצב?? וואלה?! גם אצלי!!! משעמם לך? לי לא
מה אתם מתכננים לעשות מחר? מה החלום שלך? מה היה החלום היה כיפי שהיה לך? מה החלום הכי מצחיק שהיה לך? ומוזר? ומסטול? היה לכם פעם חצלול?(מי שלא יודע...חצלול זה חלום שאתה יודע שאתה בתוך חלום וזאת לא מציאות) פעם בכיתם מתוך חלום? מה השיר האהוב עליכם? והשנוא? מה אכלתם היום? ומה תאכלו מחר? אני מנחשת שעניתם "לא יודע/ת"
ייום אחד היה חתול שקפץ מהגג..
מה הקשר? בירה נשר.. ילדה על הגשר
ולקחה איתה מכשיר קשר!! וטרף אותה נשר.. ונהרס לה המכשיר קשר..
והיא שברה את הגשר!!!!!!!!
אז מה העיניינים? מה השעה? זאת שעה טובה? את מי בחרתם/תיבחרו לחטיבה? אם בחרתם כבר..ואתם כבר בחטיבה..הילדים שבחרתם יצאו איתך באותה חטיבה? אתה מתרגש למחר? גם אני לא
יש לכם חולצה וורודה שמצוירת עליה כפית? איזה קטע!! גם לי לא!!! ושאלה אחרונה: נכון זה היה השאלון היה דפוק שעשיתם בחיים שלכם?! מה הייתה השאלה הכי הכי הכי דפוקה?? ידעתי!!!!!!!!!!!1 טוב הלכתי ביי ירדן

יו יו3

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo41.gifעונה לעצמי../images/Emo11.gif

שם: ירדן גיל: 11 וחצי מ'מצב?? סבבה!! וואלה?! גם אצלי!!! באמת?! גם אצלי!!!
משעמם לך? כן..
לי לא
אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה.... מה אתם מתכננים לעשות מחר? ללכת לבצפר >< מה החלום שלך? להיות שחקנית
מה היה החלום היה כיפי שהיה לך? שאני וג'ימי ניוטרון שיחקנו במשחק מכשולים
מה החלום הכי מצחיק שהיה לך? לא זוכרת :| ומוזר? שישבתי והסתכלתי על מגלשה במשך שעה
ומסטול? לא זוכרת
היה לכם פעם חצלול?(מי שלא יודע...חצלול זה חלום שאתה יודע שאתה בתוך חלום וזאת לא מציאות) נממ..היה לי אבל גיליתי שזה היה חצלול שנייה לפני שהוא נגמר..
פעם בכיתם מתוך חלום? כן..
מה השיר האהוב עליכם? נמממ..bad day והשנוא? רוקד לקול הבנות
מה אכלתם היום? אממ..דגנים..
ובערב אורז עם עוף
ומה תאכלו מחר? לאדעת
אני מנחשת שעניתם "לא יודע/ת"
וואלה?! איך ידעת?! את חכמה!!!!!!! ייום אחד היה חתול שקפץ מהגג..נכון..
מה הקשר? לאדעת בירה נשר..נכון!! ילדה על הגשר
וואלה?? ולקחה איתה מכשיר קשר!! מה זה עוזר לה בחיים?
וטרף אותה נשר..מה?! איזה מסכנה!! ונהרס לה המכשיר קשר..יוווווווווווו!!!! והיא שברה את הגשר!!!!!!!! מה?! איזה שמנה!!!!!!!! אז מה העיניינים? סבבה מה איתך? מה השעה? לא עיניינך זאת שעה טובה? אמממ..קצת..
את מי בחרתם/תיבחרו לחטיבה? אמממ..אני עוד לא יודעת..
אם בחרתם כבר..ואתם כבר בחטיבה..הילדים שבחרתם יצאו איתך באותה חטיבה?-- אתה מתרגש למחר? לא..
גם אני לא
אהה..מגניב... יש לכם חולצה וורודה שמצוירת עליה כפית? אממממ..לא.. איזה קטע!! גם לי לא!!! באמת?!?! יוו!! איזה מגניב!! ושאלה אחרונה: נכון זה היה השאלון היה דפוק שעשיתם בחיים שלכם?! אממ..כן מה הייתה השאלה הכי הכי הכי דפוקה?? אם יש לנו חולצה וורודה שמצוירת עליה כפית
ידעתי!!!!!!!!!!!1 יופי :::|||| הלכתי לישון
ירדן

עונה..

שם:נגה גיל: 15 מ'מצב?? חרא וואלה?! גם אצלי!!! למה ? משעמם לך? לא לי לא יופי לך מה אתם מתכננים לעשות מחר? לאדעת מה החלום שלך? - מה היה החלום היה כיפי שהיה לך- מה החלום הכי מצחיק שהיה לך?- ומוזר?- ומסטול?- היה לכם פעם חצלול?(מי שלא יודע...חצלול זה חלום שאתה יודע שאתה בתוך חלום וזאת לא מציאות)לא פעם בכיתם מתוך חלום? לא מה השיר האהוב עליכם? יש הרבה. והשנוא? = מה אכלתם היום?הרבה
ומה תאכלו מחר?שוקולד אני מנחשת שעניתם "לא יודע/ת" פחח קטילה ייום אחד היה חתול שקפץ מהגג.. אה מה הקשר? את שואלת אותי כאילו ? בירה נשר.. קורה... ילדה על הגשר... ולקחה איתה מכשיר קשר!!... וטרף אותה נשר.. ונהרס לה המכשיר קשר.. והיא שברה את הגשר!!!!!!!! זה ימשיך עוד הרבה ????? אז מה העיניינים? טוב. מה השעה? 10:23 זאת שעה טובה? אויש... את מי בחרתם/תיבחרו לחטיבה? מה ???????? אם בחרתם כבר..ואתם כבר בחטיבה..הילדים שבחרתם יצאו איתך באותה חטיבה? לא זוכרת... השנה רק אחת אתה מתרגש למחר? כן יש לי מבחן.. גם אני לא.. קטילה יש לכם חולצה וורודה שמצוירת עליה כפית? כה איזה קטע!! גם לי לא!!! קטילה ושאלה אחרונה: נכון זה היה השאלון היה דפוק שעשיתם בחיים שלכם?! נראה לי מה הייתה השאלה הכי הכי הכי דפוקה?? שאלה ? הסיפור שתקעת באמצע... ידעתי!!!!!!!!!!!1 חכמה .. טוב הלכתי תהני ביי ביי ירדן נגה

../images/Emo55.gif../images/Emo75.gif ביתי היקרההה../images/Emo6.gif

שם:--- גיל:12 מ'מצב?? הכול סבבה!! וואלה?! גם אצלי!!! משעמם לך? כן לי לא מה איכפת לי???=/ מה אתם מתכננים לעשות מחר? אממ... ללכת לביצפר? מה החלום שלך? לעשות צניחה חופשיתתת
מה היה החלום היה כיפי שהיה לך? לאדעת מה החלום הכי מצחיק שהיה לך? אממ הרבה ומוזר?לאדעתתת ומסטול? היה לכם פעם חצלול?(מי שלא יודע...חצלול זה חלום שאתה יודע שאתה בתוך חלום וזאת לא מציאות) אמממ נראהלי.. פעם בכיתם מתוך חלום? כן מה השיר האהוב עליכם? יש הרבה והשנוא? כנ"ל מה אכלתם היום? שוקו עם עוגיות.. ומה תאכלו מחר? לאדעת אני מנחשת שעניתם "לא יודע/ת" נכון ייום אחד היה חתול שקפץ מהגג.. מה הקשר? בירה נשר נו באמת ירדן י'מסטולה!!! אני ארביץ לך בביצפר
בירה נשר.. יפהההההה גמאני כתבתי! יש בינינו כימיה
ילדה על הגשר מהה?? ולקחה איתה מכשיר קשר!! אוף סיתמי כבר וטרף אותה נשר..ששששששש ונהרס לה המכשיר קשר.. שושש!! והיא שברה את הגשר!!!!!!!! אשששששש אז מה העיניינים? סתמי=|
מה השעה? 7:42 בבוקר זאת שעה טובה? אולי את מי בחרתם/תיבחרו לחטיבה? מאיפה לי? לא אותך מה שבטוח
סתםם אם בחרתם כבר..ואתם כבר בחטיבה..הילדים שבחרתם יצאו איתך באותה חטיבה? אתה מתרגש למחר? למה?? גם אני לא יש לכם חולצה וורודה שמצוירת עליה כפית? חחח לא איזה קטע!! גם לי לא!!! ושאלה אחרונה: נכון זה היה השאלון היה דפוק שעשיתם בחיים שלכם?! ת'אמת..? כן!!
מה הייתה השאלה הכי הכי הכי דפוקה?? השאלה אם... יש לי חולצה ורודה עם כפית עליה..? כאילו..? האאאאא???? מה זה השאלה הזאת.? חחח מסטולה קטנה וחמודה שלייי
ידעתי!!!!!!!!!!!1

oneheart1

New member
עונה../images/Emo27.gif

שם: גיל: 19 מ'מצב??טוב תודה וואלה?! גם אצלי!!! משעמם לך? לי לא מה אתם מתכננים לעשות מחר?לא יודעת מה החלום שלך? להיות מאושרת מה היה החלום היה כיפי שהיה לך? מה החלום הכי מצחיק שהיה לך? ומוזר? ומסטול? היה לכם פעם חצלול?(מי שלא יודע...חצלול זה חלום שאתה יודע שאתה בתוך חלום וזאת לא מציאות)כן פעם בכיתם מתוך חלום? לא מה השיר האהוב עליכם? 'לאן שלא תלכי' והשנוא? רק אותך רוצה מה אכלתם היום? מעדן ומה תאכלו מחר? אני מנחשת שעניתם "לא יודע/ת" יום אחד היה חתול שקפץ מהגג.. מה הקשר? בירה נשר. ילדה על הגשר ולקחה איתה מכשיר קשר וטרף אותה נשר.. נהרס לה המכשיר קשר.. והיא שברה את הגשר. אז מה העיניינים?טוב תודה מה השעה? 11:59 זאת שעה טובה? נאאא את מי בחרתם/תיבחרו לחטיבה? אם בחרתם כבר..ואתם כבר בחטיבה..הילדים שבחרתם יצאו איתך באותה חטיבה? אתה מתרגש למחר? גם אני לא. יש לכם חולצה וורודה שמצוירת עליה כפית? איזה קטע! גם לי לא. ושאלה אחרונה: נכון זה היה השאלון היה דפוק שעשיתם בחיים שלכם?! כן מה הייתה השאלה הכי הכי הכי דפוקה?? ידעתי!

../images/Emo42.gif

שם: סמדר
] מ'מצב?? הכל נחמד
וואלה?! גם אצלי!!! וואלה? תשבעי
משעמם לך? לא. לי לא יופי
מה אתם מתכננים לעשות מחר? לנסוע לירושלים עם בצפר
מה שחסר לי בחיים.. מה החלום שלך? לפגוש את יעלי
ולהיות שחקנית
מה היה החלום היה כיפי שהיה לך? לוזוכרת
מה החלום הכי מצחיק שהיה לך? מצחיק? לא זכור לי
ומוזר? שאני רודפת אחרי מכשפות
ומסטול? אממ.. פעם חלמתי שאני משתכרת. נחשב?
היה לכם פעם חצלול?(מי שלא יודע...חצלול זה חלום שאתה יודע שאתה בתוך חלום וזאת לא מציאות) כן, חחח... זה היה חלום מפחיד כזה, ואמרתי לעצמי תוך כדי חלום: "זה לא אמיתי? מה יש לפחד?" פעם בכיתם מתוך חלום? לא
מה השיר האהוב עליכם? Total Eclipse Of The Heart, Cinderella Rockefella, אהבה היא שיר לשניים, הבלדה שלי עליך ולילה. והשנוא? 'אמצע הלילה בכפר' מה אכלתם היום? לחמנייה
ומה תאכלו מחר? אממ
אני מנחשת שעניתם "לא יודע/ת" דווקא לא
ייום אחד היה חתול שקפץ מהגג.. אוי לא
מה אכפת לי?
מה הקשר?
בירה נשר.. אני מעדיפה גולדסטאר, אבל כל אחד ומה שהוא אוהב
ילדה על הגשר |בלונדה| ולקחה איתה מכשיר קשר!! פלאפון?
וטרף אותה נשר.. ונהרס לה המכשיר קשר.. והיא שברה את הגשר!!!!!!!! אניוואי
אז מה העיניינים? בסדר מה השעה? שתהיי בנאדם
זאת שעה טובה? אולי.. את מי בחרתם/תיבחרו לחטיבה? אע? אם בחרתם כבר..ואתם כבר בחטיבה..הילדים שבחרתם יצאו איתך באותה חטיבה? אני בחרתי באיזה חטיבה להיות, מה זה יצאו איתי? אתה מתרגש למחר? לא גם אני לא יופי. יש לכם חולצה וורודה שמצוירת עליה כפית? כן
איזה קטע!! גם לי לא!!! מה
איך?????? זאת החולצה האהובה עלי!! ושאלה אחרונה: נכון זה היה השאלון היה דפוק שעשיתם בחיים שלכם?! לא.. מה הייתה השאלה הכי הכי הכי דפוקה?? זאת, וכל הקודמות
ידעתי!!!!!!!!!!!1 קולה כבוד

sapi1212

New member
עונה

שם: ספיר גיל: עוד מעט 14 מ'מצב?? סבבה מה איתך? וואלה?! גם אצלי!!! יופי :)... משעמם לך? לא ממש לי לא מה אתם מתכננים לעשות מחר? ללכת לבי"ס בלע מה החלום שלך? אין לי חלום בינתיים מה היה החלום היה כיפי שהיה לך? לא זוכרת.. מה החלום הכי מצחיק שהיה לך? כנ"ל ומוזר? כנ"ל ומסטול?רר כנ"ל היה לכם פעם חצלול?(מי שלא יודע...חצלול זה חלום שאתה יודע שאתה בתוך חלום וזאת לא מציאות) כן פעם בכיתם מתוך חלום? כן מה השיר האהוב עליכם? "אולי" והשנוא? "לשם" מה אכלתם היום? אורז ושניצל טבעול ומה תאכלו מחר? מאיפה לי אני מנחשת שעניתם "לא יודע/ת" ייום אחד היה חתול שקפץ מהגג.. מה הקשר? לא יודעת תגיד אתה בירה נשר.. ילדה על הגשר ולקחה איתה מכשיר קשר!! וטרף אותה נשר.. ונהרס לה המכשיר קשר.. והיא שברה את הגשר!!!!!!!! אז מה העיניינים? בסדר מה השעה? שתיים וחצי זאת שעה טובה? כן את מי בחרתם/תיבחרו לחטיבה? מיקי מאוס, במבה ויציאונת אם בחרתם כבר..ואתם כבר בחטיבה..הילדים שבחרתם יצאו איתך באותה חטיבה? כן אתה מתרגש למחר? לא גם אני לא יש לכם חולצה וורודה שמצוירת עליה כפית? לא איזה קטע!! גם לי לא!!! ושאלה אחרונה: נכון זה היה השאלון היה דפוק שעשיתם בחיים שלכם?! לא מה הייתה השאלה הכי הכי הכי דפוקה?? ידעתי!!!!!!!!!!!1

B A W

New member
עונהנהנהנהנהנה

שם:-- גיל:16 מ'מצב?? הכל מצוייייין..=) וואלה?! גם אצלי!!! משעמם לך? אממממממ לא לי לא מה אתם מתכננים לעשות מחר? ללכת לבצפר...=\ מה החלום שלך? לגור באמריקה עם baw.....אחחחח מה היה החלום היה כיפי שהיה לך? שחלמתי על baw...=) מה החלום הכי מצחיק שהיה לך?לא זוכרת...הם בעיקר מוזרים... ומוזר? שחלמתי שחברה שלי גרה בבניין קומות, ואז מתווסף לבניין עוד חלק מהקומה הראשונה עד האחרונה שהוא מחובר לבית שלה...והלכתי אצלה בבית והכל..=) ומסטול? לא זוכרת... היה לכם פעם חצלול?(מי שלא יודע...חצלול זה חלום שאתה יודע שאתה בתוך חלום וזאת לא מציאות) אמממ נראה לי שכן.... פעם בכיתם מתוך חלום? חחחחחחח לא...אבל אחים שלי כן ואני כל הזמן צוחקת עליהם.....=) מה השיר האהוב עליכם? ממממממ כרגע שיר הנושא של הסרט להציל את הטינטנים, ו sitting down here והשנוא? אמממ מזרחיתתתת על רוב סוגיה מה אכלתם היום? אמממממ דניאלה (מעדן) לחמניה עם גבינה, וספגטי...=) ומה תאכלו מחר? אממממ מה שאמא תכין לי לבצפר ומה שאמא תכין לצהריים, ודניאלה בבוקר...=) אני מנחשת שעניתם "לא יודע/ת"....אהההההה לא נכון!!! ייום אחד היה חתול שקפץ מהגג.. מה הקשר? אממממממ לזה שהוא קפץ מהגג? הוא קפץ כי אני אכלתי את הדניאלה ואני גם אוכל לו מחר, זה הקשר! בירה נשר.. ילדה על הגשר ולקחה איתה מכשיר קשר!! וטרף אותה נשר.. ונהרס לה המכשיר קשר.. והיא שברה את הגשר!!!!!!!! אז מה העיניינים? הם לא השתנו....טוב הם כן...נווווו רק לטובה!! מה השעה? שלוש דקות לשלוש זאת שעה טובה?בטחחחחח את מי בחרתם/תיבחרו לחטיבה? אממממ אני כבר בתיכון אז... אם בחרתם כבר..ואתם כבר בחטיבה..הילדים שבחרתם יצאו איתך באותה חטיבה? כן... אתה מתרגש למחר? למחר? בטחחחחחחחח גם אני לא יש לכם חולצה וורודה שמצוירת עליה כפית? יאפפפפפפ...=) חחחחח איזה קטע!! גם לי לא!!! ושאלה אחרונה: נכון זה היה השאלון היה דפוק שעשיתם בחיים שלכם?! לאלאלאלאלא... מה הייתה השאלה הכי הכי הכי דפוקה?? אמממממממ לא הייתה כזאת...הייתה מוזרה....דפוקה לא, אבל מי אני שאשפוט?! ידעתי!!!!!!!!!!!1

מיקמיק 1

New member
עונהנהנה..

שם:אור משיח גיל:12 וחצי מ'מצב??הכל מצוין וואלה?! גם אצלי!!! משעמם לך?לא לי לא מה אתם מתכננים לעשות מחר?ממ..עדיין לא יודעת.. מה החלום שלך?להיות שחקנית בטלויזיה מה היה החלום היה כיפי שהיה לך?ממ.לא זוכרת כרגע.. מה החלום הכי מצחיק שהיה לך?ממ..לא זוכרת.. ומוזר?כנ"ל ומסטול?כנ"ל היה לכם פעם חצלול?(מי שלא יודע...חצלול זה חלום שאתה יודע שאתה בתוך חלום וזאת לא מציאות)כן פעם בכיתם מתוך חלום?כן מה השיר האהוב עליכם?אהבה קטנה והשנוא?ממ..לאדעת.. מה אכלתם היום?ביצה ומה תאכלו מחר?לאדעת.. אני מנחשת שעניתם "לא יודע/ת"- חחח..יפהה.. ייום אחד היה חתול שקפץ מהגג.. מה הקשר?מה הכוונה?((ביר הלבנה..)) בירה נשר.. ילדה על הגשר ולקחה איתה מכשיר קשר!! וטרף אותה נשר.. ונהרס לה המכשיר קשר.. והיא שברה את הגשר!!!!!!!! אז מה העיניינים?הכל בסדר.. מה השעה?15:08 זאת שעה טובה?ממ..כן את מי בחרתם/תיבחרו לחטיבה?כבר בחרתי 3 חברות.. אם בחרתם כבר..ואתם כבר בחטיבה..הילדים שבחרתם יצאו איתך באותה חטיבה?כן אתה מתרגש למחר?לא גם אני לא יש לכם חולצה וורודה שמצוירת עליה כפית?לא איזה קטע!! גם לי לא!!! ושאלה אחרונה: נכון זה היה השאלון היה דפוק שעשיתם בחיים שלכם?!ממ..היו יותר דפוקים מה הייתה השאלה הכי הכי הכי דפוקה??השאלה הזאת. ידעתי!!!!!!!!!!!1 טוב הלכתי ביי ירדן

../images/Emo110.gif

שם: מיכלל גיל: 13 ו5 חודשים עוד כמה ימים
מ'מצב?? אחלה וואלה?! גם אצלי!!! סבבי
משעמם לך? לא כ"כ לי לא- חחחחחחחחחחחח אם אתתת אומרת
מה אתם מתכננים לעשות מחר? בצפר?/: מה החלום שלך? לא משנה
מה היה החלום היה כיפי שהיה לך? חחחח באמת לא משנה מה החלום הכי מצחיק שהיה לך? ^ ומוזר? שלא תדעו
ומסטול? ^ היה לכם פעם חצלול?(מי שלא יודע...חצלול זה חלום שאתה יודע שאתה בתוך חלום וזאת לא מציאות) חחחחחחחחחחחח לא פעם בכיתם מתוך חלום? לא מה השיר האהוב עליכם? יש מלא והשנוא? לוידעת
מה אכלתם היום? לוזוכרת
ומה תאכלו מחר? אינלי מושג
אני מנחשת שעניתם "לא יודע/ת"- חחחחחחחח חכמה
ייום אחד היה חתול שקפץ מהגג.. וואו
מה הקשר? באמת מה?
בירה נשר..
ילדה על הגשר-
ולקחה איתה מכשיר קשר!! הוא לא נפל לה?
וטרף אותה נשר.. אע
ונהרס לה המכשיר קשר.. חחחחחחחחחחחח מסכנה
והיא שברה את הגשר!!!!!!!! אוי
אז מה העיניינים? אחלה
מה השעה? 15:46 זאת שעה טובה? לא נראלי
את מי בחרתם/תיבחרו לחטיבה? כבר בחרתי לפני שנה ומשו
אם בחרתם כבר..ואתם כבר בחטיבה..הילדים שבחרתם יצאו איתך באותה חטיבה? יס
והיו השנה עוד חילופי כתות והם עדיין איתי
אתה מתרגש למחר? לא
גם אני לא- חחחחחחחחחחחח מפתיע
יש לכם חולצה וורודה שמצוירת עליה כפית? חחחחחח לא איזה קטע!! גם לי לא!!!-
ושאלה אחרונה: נכון זה היה השאלון היה דפוק שעשיתם בחיים שלכם?! לא
דווקא נחמד
מה הייתה השאלה הכי הכי הכי דפוקה?? חחחחחחחחחחחחחח שום שאלה
ידעתי!!!!!!!!!!!1

baril

New member
../images/Emo80.gifעונהה

שם:אריאל גיל:13 מ'מצב??סבבה וואלה?! גם אצלי!!!סחתיקה משעמם לך?לא לי לא:)תהני מה אתם מתכננים לעשות מחר?לקום ללכת לאימון בוקר מה החלום שלך?לפגוש את סימפל פלאן [
] מה היה החלום היה כיפי שהיה לך?אנאעארף?! לא זוכרת מה החלום הכי מצחיק שהיה לך?חח שאני ואחותי נסיכות ואז באה הפיה של סינדרלה והופכת את אחותי לסרטן חח
ומוזר?היו הרבה ומסטול?היו הרבה היה לכם פעם חצלול?(מי שלא יודע...חצלול זה חלום שאתה יודע שאתה בתוך חלום וזאת לא מציאות)לא ניראה לי פעם בכיתם מתוך חלום?כן מה השיר האהוב עליכם?יש הרבהה..כרגע כל אלה של היהודים ושל סימפל פלאן והשנוא?לא'דת מה אכלתם היום?המבורגר וצ'יפס =] ומה תאכלו מחר?לא'דת אני מנחשת שעניתם "לא יודע/ת"צדקת ייום אחד היה חתול שקפץ מהגג.. מה הקשר? בירה נשר.. ילדה על הגשר ולקחה איתה מכשיר קשר!! וטרף אותה נשר.. ונהרס לה המכשיר קשר.. והיא שברה את הגשר!!!!!!!!מסכנה אז מה העיניינים?סבבה מה השעה?ארבע ושבע דקות זאת שעה טובה?כן את מי בחרתם/תיבחרו לחטיבה?בחרתי את נועה [[החברה הכי טובה'שלי] אם בחרתם כבר..ואתם כבר בחטיבה..הילדים שבחרתם יצאו איתך באותה חטיבה?כןן.. וגם באותה כיתה אתה מתרגש למחר?בהקשר למה? גם אני לא מגניב יש לכם חולצה וורודה שמצוירת עליה כפית? חחח לאאאא
איזה קטע!! גם לי לא!!!וואלה? מגניב ושאלה אחרונה: נכון זה היה השאלון היה דפוק שעשיתם בחיים שלכם?!ת'אמת.. כן מה הייתה השאלה הכי הכי הכי דפוקה??עם הכפית חח
ידעתי!!!!!!!!!!!קול

D o o S h a

New member
עונה../images/Emo70.gifשם:

שם: עדי
מ'מצב?? הכל מצוין וואלה?! גם אצלי!!! וואללה יופי משעמם לך? קצת... לי לא- כיף לך מה אתם מתכננים לעשות מחר? ללמוד, לנוח, ללכת לחוג. ולישון ולאכול ולהתקלח לצלצח שיניים, ולהתלבש, ולהסתרק ועוד ועוד מה החלום שלך?ממ מה היה החלום היה כיפי שהיה לך? לא זוכרת מה החלום הכי מצחיק שהיה לך? כנ"ל
ומוזר? ומסטול? היה לכם פעם חצלול?(מי שלא יודע...חצלול זה חלום שאתה יודע שאתה בתוך חלום וזאת לא מציאות)? לא.. לא מאמינה בזה. אין כזה דברררר פעם בכיתם מתוך חלום? לאא מה השיר האהוב עליכם? משתנה והשנוא? שירים של רוני בעיקר מה אכלתם היום? קציצות וירקות מבושלים....
ומה תאכלו מחר? לא יודעת
אני מנחשת שעניתם "לא יודע/ת" חח במקרה ייום אחד היה חתול שקפץ מהגג... הוא עדיין נפל על הרגלייפ! מה הקשר? בירה נשר.. ילדה על הגשר ולקחה איתה מכשיר קשר!! וטרף אותה נשר.. ונהרס לה המכשיר קשר.. והיא שברה את הגשר!!!!!!!! חחח
אז מה העיניינים? סבבות מה השעה? 16:26 זאת שעה טובה? למה לא את מי בחרתם/תיבחרו לחטיבה? 3 חברות שלי.. במקרה אם בחרתם כבר..ואתם כבר בחטיבה..הילדים שבחרתם יצאו איתך באותה חטיבה? כן... 2 מהם ועוד אחרים אתה מתרגש למחר? לא גם אני לא יופי לי יש לכם חולצה וורודה שמצוירת עליה כפית? לא איזה קטע!! גם לי לא!!! חח ושאלה אחרונה: נכון זה היה השאלון היה דפוק שעשיתם בחיים שלכם?! בערך.. אבל לטובה
מה הייתה השאלה הכי הכי הכי דפוקה?? לא יודעת ידעתי!!!!!!!!!!!1 ואו שיגעון

תשובות

שם: הדר גיל: 15 מ'מצב?? לא משו וואלה?! גם אצלי!!! משעמם לך? כן לי לא מה אתם מתכננים לעשות מחר? אממממ כלום מה החלום שלך? לדעת יפנית.... לראות סדרת אנימה שלמה בלי תרגום לשפה כלשהי... מה היה החלום היה כיפי שהיה לך? היו הרבה כייפים... בחלום אחד הייתי פעמיים ביפן... מה החלום הכי מצחיק שהיה לך? חחחחח... שהייתה אישה אחת שאכלה לי את האיכסע מהאוזן ואמרה שזה טעים לה והיא עושה את זה לכולם... חחחחחחחח ומוזר? כנ"ל (כנזכר למעלה) ומסטול? כנלנ"ל (כנזכר למעלה למעלה) היה לכם פעם חצלול?(מי שלא יודע...חצלול זה חלום שאתה יודע שאתה בתוך חלום וזאת לא מציאות)--- כןןןן היה לי את זה פעמיים פעם בכיתם מתוך חלום? אמממממ לא... מה השיר האהוב עליכם? יש הרבה והשנוא? יש הרבה מה אכלתם היום? אוכל ומה תאכלו מחר? מזון אני מנחשת שעניתם "לא יודע/ת"- ניחשת לא נכון... ייום אחד היה חתול שקפץ מהגג..- אז...? מה הקשר? בירה נשר בירה נשר..--- חע חע חע ילדה על הגשר ולקחה איתה מכשיר קשר!! וטרף אותה נשר.. ונהרס לה המכשיר קשר.. והיא שברה את הגשר!!!!!!!!----- וואו!! אז מה העיניינים? אממממ לא משו מה השעה? 16:35 זאת שעה טובה? אממממ ככה... את מי בחרתם/תיבחרו לחטיבה? אם בחרתם כבר..ואתם כבר בחטיבה..הילדים שבחרתם יצאו איתך באותה חטיבה? אממממממ אנחנו לא בוחרים.... בוחרים לנו... אתה מתרגש למחר? ככה קצת... גם אני לא - אבל לא אמרתי "לא" יש לכם חולצה וורודה שמצוירת עליה כפית? לא... איזה קטע!! גם לי לא!!! -- יופי טופי קופי ענאן! ושאלה אחרונה: נכון זה היה השאלון היה דפוק שעשיתם בחיים שלכם?! חחחח כה מה הייתה השאלה הכי הכי הכי דפוקה?? על הילדה עם הגשר! ידעתי!!!!!!!!!!!1- כי את קוסמת!

חחח XD

מ'מצב?? קקי. וואלה?! גם אצלי!!! שיייט! O: משעמם לך? כן. אני הרי פה. לי לא: לי כן :} מה אתם מתכננים לעשות מחר? מה שעשיתי היום, פינקי. לנסות להשתלט על העולם!!! P: מה החלום שלך? לנסות להשתלט על העולם!!! >: טוב נו מה... החלום שלי זה לגור ביפן =/ מה היה החלום היה כיפי שהיה לך? ובחלומי פרשתי כנף ועפתי למרומים כשרף O: מה החלום הכי מצחיק שהיה לך? מממ לא היו לי חלומות מצחיקים, נדמה לי S: ומוזר? היו לי יותר מדי כאלה X3 ומסטול? כנ"ל XD היה לכם פעם חצלול?(מי שלא יודע...חצלול זה חלום שאתה יודע שאתה בתוך חלום וזאת לא מציאות) חצלול?.. חצלול אמ.. חשבתי שזה נקרא חלום צלול ם.ם;; בכל מקרה, כן. קרו לי המון פעמים כאלה, ואף יכולתי לשלוט במעשיי בחלום. פעם בכיתם מתוך חלום? הו, המון פעמים. מה השיר האהוב עליכם? Richard Marx- Right Here Waiting For You והשנוא? כל שיר דיכאון/מזרחית שנוא אצלי P: מה אכלתם היום? הו, טוב ששאלת! אז ככה..... כלום P: חע! נדפקת! ומה תאכלו מחר? הממ לא יודעת ^^ אני מנחשת שעניתם "לא יודע/ת" שיייט עלית עליי *קוברת את עצמי באדישות* יום אחד היה חתול שקפץ מהגג.. >: לא נורא, הוא ייפול על הרגליים בתקווה שלא ישבור אותן קודם ם.ם מה הקשר? מה זה מה הקשר! כי הוא קפץ מהגג,מה O: בירה נשר.. כן. ואז הנשר של הבירה יעזור לו לחתול לעוף >: ילדה על הגשר אני מקווה שהיא תקפוץ O: ולקחה איתה מכשיר קשר!! מוות >: וטרף אותה נשר.. נה. למה 'ת משקרת? הנשר לא טרף אותה, הנשר עזר לחתול שקפץ מהגג. ונהרס לה המכשיר קשר.. הוא לא סתם נהרס P: אני הפלתי אותו מהגשר! והיא שברה את הגשר!!!!!!!! ברור, היא התעצבנה שזרקתי את מכשיר הקשר מהגשר אז היא שברה ת'גשר >: אז מה העיניינים? צואה D: מה השעה? 15:55 אהא. זאת שעה טובה? כן, למרות שיש לי פיפי >: את מי בחרתם/תיבחרו לחטיבה? מה? O: כבר עברתי את הגיל T_T אם בחרתם כבר..ואתם כבר בחטיבה..הילדים שבחרתם יצאו איתך באותה חטיבה? כע. יצאו באותה הכיתה איתי. אתה מתרגש למחר? מאוד!!! כולי התרגשות!!! גם אני לא חוצפנית >: אמרתי שכן, את אפילו לא מקשיבה לי T_______T;; אף אחד לא אוהב אותי!!! *חותכת ורידים >:* יש לכם חולצה וורודה שמצוירת עליה כפית? לא, אני נראית לך כמו גברת פלפלת? X_X איזה קטע!! גם לי לא!!! יאיייי!!!! יש לנו כ"כ הרבה במשותף!!! ^____^ ושאלה אחרונה: נכון זה היה השאלון היה דפוק שעשיתם בחיים שלכם?! כן. מה ת'עשי לי? הא!? מה הייתה השאלה הכי הכי הכי דפוקה?? זאת >: ידעתי!!!!!!!!!!!1 יש!!!!!!!!!1

Invisible Eden

New member
טרלילי. בהחלט.

שם: עדן גיל: 13 מ'מצב?? כואב וואלה?! גם אצלי!!! משעמם לך? במקצת לי לא מה אתם מתכננים לעשות מחר? להתבכיין בגלל שעושים לי חיסון מה החלום שלך? להיות מאושרת מה היה החלום היה כיפי שהיה לך? לא ממש זוכרת מה החלום הכי מצחיק שהיה לך? חלמתי שאני הולכת לאנשהו בלי חולצה זה שיעשע אותי קלות ומוזר? כנ"ל ומסטול? כנ"ל היה לכם פעם חצלול?(מי שלא יודע...חצלול זה חלום שאתה יודע שאתה בתוך חלום וזאת לא מציאות) כע. פעם בכיתם מתוך חלום? לא חושבת מה השיר האהוב עליכם? שאני אתחיל? XD והשנוא?שאני אתחיל?XD מה אכלתם היום? אוכל ומה תאכלו מחר? נייר אני מנחשת שעניתם "לא יודע/ת" !!! in your face XDD
סתם ייום אחד היה חתול שקפץ מהגג.. מה הקשר? שהוא קפץ מהגג כי את חשבת שידעת מה אני אכתוב בירה נשר.. ילדה על הגשר ולקחה איתה מכשיר קשר!! וטרף אותה נשר.. ונהרס לה המכשיר קשר.. והיא שברה את הגשר!!!!!!!! אז מה העיניינים? וואלה מה השעה? שעה מאגניבה כזאת חמש וחמישה זאת שעה טובה? שעה משעשעת את מי בחרתם/תיבחרו לחטיבה? את דנהP: אם בחרתם כבר..ואתם כבר בחטיבה..הילדים שבחרתם יצאו איתך באותה חטיבה? כע אתה מתרגש למחר? לא גם אני לא יש לכם חולצה וורודה שמצוירת עליה כפית? לא איזה קטע!! גם לי לא!!! ושאלה אחרונה: נכון זה היה השאלון היה דפוק שעשיתם בחיים שלכם?! דוקא שיעשע אותי קלות מה הייתה השאלה הכי הכי הכי דפוקה?? ההיאP: ידעתי!!!!!!!!!!!1

../images/Emo75.gif../images/Emo74.gifעונה...../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

שם: ספיר גיל: 11 מ'מצב?? סבבה
וואלה?! גם אצלי!!! משעמם לך? לא
לי לא מה אתם מתכננים לעשות מחר? לא יודעת
מה החלום שלך? -- מה היה החלום היה כיפי שהיה לך? לא זוכרת
מה החלום הכי מצחיק שהיה לך? כנ"ל
ומוזר? כנ"ל
ומסטול? כנ"ל
היה לכם פעם חצלול?(מי שלא יודע...חצלול זה חלום שאתה יודע שאתה בתוך חלום וזאת לא מציאות) לא |אדיש| פעם בכיתם מתוך חלום? לא שידוע לי
מה השיר האהוב עליכם? אין
והשנוא? כנ"ל
מה אכלתם היום? עוגה.. יאמי
ומה תאכלו מחר? כנ"ל
אני מנחשת שעניתם "לא יודע/ת" לא נכון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ייום אחד היה חתול שקפץ מהגג.. מה הקשר? אין לי מושג
בירה נשר.. ילדה על הגשר ולקחה איתה מכשיר קשר!! וטרף אותה נשר.. ונהרס לה המכשיר קשר.. והיא שברה את הגשר!!!!!!!! אז מה העיניינים? סבבה
מה השעה? 18:35 זאת שעה טובה? אולי את מי בחרתם/תיבחרו לחטיבה? לא יודעת אם בחרתם כבר..ואתם כבר בחטיבה..הילדים שבחרתם יצאו איתך באותה חטיבה? אתה מתרגש למחר? לא גם אני לא יש לכם חולצה וורודה שמצוירת עליה כפית? לא איזה קטע!! גם לי לא!!! ושאלה אחרונה: נכון זה היה השאלון היה דפוק שעשיתם בחיים שלכם?! כן.. כן מה הייתה השאלה הכי הכי הכי דפוקה?? זאת ידעתי!!!!!!!!!!!1

נו שיהיה.

שם: טל גיל: 14 עוד מעט בע"ה מ'מצב?? סבבה וואלה?! גם אצלי!!! משעמם לך? כן לי לא מה אתם מתכננים לעשות מחר? אממ...ללכת לבצפר ולקוות לסיים יותר מוקדם מה החלום שלך? ממש אין לי מושג מה היה החלום היה כיפי שהיה לך? אממ...לא זוכרת מה החלום הכי מצחיק שהיה לך? כנ"ל ומוזר? כנ"ל ומסטול? היחידים שמסטולים בחיים שלי אלה המורים... היה לכם פעם חצלול?(מי שלא יודע...חצלול זה חלום שאתה יודע שאתה בתוך חלום וזאת לא מציאות) לא פעם בכיתם מתוך חלום? לא מה השיר האהוב עליכם? אממ יש מלא והשנוא? חח כנ"ל מה אכלתם היום? לחמניה עם שוקולד, חלק קטן של סטייק, שיפוד לבבות וזהו ומה תאכלו מחר? אולי אותו דבר אני מנחשת שעניתם "לא יודע/ת" ייום אחד היה חתול שקפץ מהגג.. מה הקשר? בירה נשר.. ילדה על הגשר ולקחה איתה מכשיר קשר!! וטרף אותה נשר.. ונהרס לה המכשיר קשר.. והיא שברה את הגשר!!!!!!!! אז מה העיניינים? נו, סבבה
מה השעה? אממ...שבע וחצי בערך זאת שעה טובה? אני יודעת, שעה את מי בחרתם/תיבחרו לחטיבה? לא בחרנו...אצלנו לא בוחרים
אם בחרתם כבר..ואתם כבר בחטיבה..הילדים שבחרתם יצאו איתך באותה חטיבה? רוב החברות שלי עברו לבצפר אחר, אבל ממש סבבה לי עם החדשות. אתה מתרגש למחר? ממה יש להתרגש? גם אני לא יש לכם חולצה וורודה שמצוירת עליה כפית? לא
איזה קטע!! גם לי לא!!! ושאלה אחרונה: נכון זה היה השאלון היה דפוק שעשיתם בחיים שלכם?! דווקא נחמד מה הייתה השאלה הכי הכי הכי דפוקה?? החולצה עם הכפית ידעתי!!!!!!!!!!!1

whats up?!

שם:חסוי כלומר גלי גיל:חסוי מ'מצב??אחלה!!!! וואלה?! גם אצלי!!!יו רוק!!! משעמם לך?
נופפפ לי לא-יו רוק!!! מה אתם מתכננים לעשות מחר?ממממממ.....גו טו סקול!!! איזה רוקיסטים אנחנו מה החלום שלך?מממ דר איז אלוט אוף דרימממס וגם שאיפות-אחת מהשאיפות שלי זה להגיע להופעה בחו''ל! מה היה החלום היה כיפי שהיה לך?מממממ...אלוט אוף חלומות מה החלום הכי מצחיק שהיה לך?לא אספר על זה ומוזר?כנל ומסטול?כנל היה לכם פעם חצלול?(מי שלא יודע...חצלול זה חלום שאתה יודע שאתה בתוך חלום וזאת לא מציאות):זה לא צלול,צלול זה שאתה בוחר מה יהיה בחלום ולא לא היה לי פעם בכיתם מתוך חלום?בטח!אלוט אוף טיימס מה השיר האהוב עליכם?אימג'ין-ג'ון לנון והשנוא?הכול של רוני,כמעט הכול מה אכלתם היום?ממ..אלוט אוף מאכלים ומה תאכלו מחר?אלוט אני מנחשת שעניתם "לא יודע/ת"אז טעית! ייום אחד היה חתול שקפץ מהגג.. מה הקשר? בירה נשר.. ילדה על הגשר ולקחה איתה מכשיר קשר!! וטרף אותה נשר.. ונהרס לה המכשיר קשר.. והיא שברה את הגשר!!!!!!!! אז מה העיניינים?אחלה ותסתמי ת'פה!! מה השעה? זאת שעה טובה?שתיהי בנאדם כפרעע את מי בחרתם/תיבחרו לחטיבה?לחטיבה?!אני כבר לא בחטיבה..חמודה..אם כבר זה לבחור מישהו לתיכוןןןן אם בחרתם כבר..ואתם כבר בחטיבה..הילדים שבחרתם יצאו איתך באותה חטיבה?
תקנאי תקנאי תקנאי אתה מתרגש למחר?נופ נופ גם אני לא יש לכם חולצה וורודה שמצוירת עליה כפית? איזה קטע!! גם לי לא!!! ושאלה אחרונה: נכון זה היה השאלון היה דפוק שעשיתם בחיים שלכם?! מה הייתה השאלה הכי הכי הכי דפוקה?? ידעתי!!!!!!!!!!!1

יyלושקי

New member
או-הא, מי זה בא?! ../images/Emo3.gif

מ'מצב?? אחלה :] וואלה?! גם אצלי!!! יופי :] משעמם לך? לעע לי לא יופי! :] מה אתם מתכננים לעשות מחר? ללכת לבצפר?
מה החלום שלך? המ המ.. יש לי הרבה הרבה..
מה היה החלום היה כיפי שהיה לך? עזבו חעחע
מה החלום הכי מצחיק שהיה לך? כנ"ל ומוזר? |: ומסטול? :\ היה לכם פעם חצלול?(מי שלא יודע...חצלול זה חלום שאתה יודע שאתה בתוך חלום וזאת לא מציאות) כעע כל הזמןן פעם בכיתם מתוך חלום? כע מה השיר האהוב עליכם? הרבה והשנוא? הרבה מה אכלתם היום? כל מיני ומה תאכלו מחר? אוכל
אני מנחשת שעניתם "לא יודע/ת" כמעט
ייום אחד היה חתול שקפץ מהגג.. למה?! למה לקפוץ? החיים לא יפים? [NOT] מה הקשר? בירה נשר בירה נשר.. יפה :] ילדה על הגשר אחותך על הגשר* ולקחה איתה מכשיר קשר!! יופי!!1 וטרף אותה נשר.. יופי!!!111111 ונהרס לה המכשיר קשר.. S: והיא שברה את הגשר!!!!!!!! S: אז מה העיניינים? סבבה אכוזים מה השעה? זין כוס ועשרה זאת שעה טובה? ברור למה לא את מי בחרתם/תיבחרו לחטיבה? את חברים שלי
אם בחרתם כבר..ואתם כבר בחטיבה..הילדים שבחרתם יצאו איתך באותה חטיבה? דאע?
אתה מתרגש למחר? לא, למה לי? גם אני לא אחלה.. יש לכם חולצה וורודה שמצוירת עליה כפית? לא, סO איזה קטע!! גם לי לא!!! וואלה!! ושאלה אחרונה: נכון זה היה השאלון היה דפוק שעשיתם בחיים שלכם?! כע ברור,
חח סתם מה הייתה השאלה הכי הכי הכי דפוקה?? מה השעה!11 ידעתי!!!!!!!!!!!1 יופי!!111 טוב הלכתי ביי ירדן

למעלה