[אני צריכה ללמוד לרענן].
F fat luey New member 9/9/06 #20 המממ. אני אוהבת את קווי המתאר נורא אבל הם לא מסתדרים לי על הבייס. לא גמור וכנראה שגם לא יגמר, פשוט אין זמן. לא מרוצה מהבגדים, הצללות מוגבלות. השיער חמוד. ^^
המממ. אני אוהבת את קווי המתאר נורא אבל הם לא מסתדרים לי על הבייס. לא גמור וכנראה שגם לא יגמר, פשוט אין זמן. לא מרוצה מהבגדים, הצללות מוגבלות. השיער חמוד. ^^
F fat luey New member 9/9/06 #21 אה, כן, עריכתבייס מכוערת שלי. פשוט אני לא סובלת את הבייס הזה, אבל קווי המתאר כ"כ יפים שהייתי חייבת.
I InvisibleTouch New member 9/9/06 #22 וואו, אתן מתעלות על עצמכן כל פעם!!1 [קארין ונעה, הדוליז שלכן מוצללות נפלא^^]
ב באמבוק New member 9/9/06 #23 הנה גושון. ;; בחיי שאני צריכה כישרון. הצללתי רק את החולצה, הנעליים והחלק התחתון של החצאית. וואי אני נשבעת לכן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הבייס הזה כלכךךךךךךךךךךךךךךךךךך דומה למאיה רוטמן!!!!!!!!!! לחיוך שלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה ממש ממש ממשששש דומה אמאל'ה.
הנה גושון. ;; בחיי שאני צריכה כישרון. הצללתי רק את החולצה, הנעליים והחלק התחתון של החצאית. וואי אני נשבעת לכן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הבייס הזה כלכךךךךךךךךךךךךךךךךךך דומה למאיה רוטמן!!!!!!!!!! לחיוך שלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה ממש ממש ממשששש דומה אמאל'ה.
ז זברה נוחרת New member 10/9/06 #29 ../images/Emo97.gifדולי של 10 בלילה;; יאקיאקיאקיאקיאקיאקיאקיאק אין לי כוח לחולצה. לילטוף ^^
R rotemi22 New member 10/9/06 #33 וואו ../images/Emo99.gif מוכשרת אחת ../images/Emo7.gif ../images/Emo99.gif
ר רחלי03 New member 10/9/06 #30 קוי מתאר יפיפיים... ממש אהבתי. והנה הדולי שעשיתי עכשיו---> עבדתי הרבה מדי על השיער. משום מה החלטתי שמתאים לה השם ריקי. איך?
קוי מתאר יפיפיים... ממש אהבתי. והנה הדולי שעשיתי עכשיו---> עבדתי הרבה מדי על השיער. משום מה החלטתי שמתאים לה השם ריקי. איך?
נ נׁעה New member 10/9/06 #31 השיער לא יצא לי יפה ../images/Emo10.gif אולי מחר אני אעשה חדש.עכשיו לישון כמעט ולא שיניתי את הצבעים, אהבתי מאוד את השילוב הזה.
השיער לא יצא לי יפה ../images/Emo10.gif אולי מחר אני אעשה חדש.עכשיו לישון כמעט ולא שיניתי את הצבעים, אהבתי מאוד את השילוב הזה.
M Miss Naama New member 11/9/06 #42 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif
ס סוסונת ים מגומי גאם New member 11/9/06 #35 וועע, איזה יופי עשיתןD:../images/Emo96.gif איך אני חולה על הפינה שלנוD:::
O o0Invisible0o New member 11/9/06 #36 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif אני גם אוהבת את הפינה שלכן.