TaaaaaaaaaaL
New member
../images/Emo109.gif I'm Hommmmmmmmmmmmmme ../images/Emo9.gif
ובכן , חזרתי מהטיווווווול השנתי , הטיול ההזוי ביותר שהייתי בווו !
חחח אבל היה כ"כ כ"כ כ"כ מצחיק וכיף ! לא יצאנו לשום מסלול רציני בגלל שלא הפסיק לרדת עלינו גשםם ! בחיים לא ראיתי כמות כזאת ענקית של גשםם
וחיכינו וחיכינו לשלג ולא ירד
אין הבצפר שלנו השתגע לקח אותנו לצפון בשיא החורף , בטח כולם עכשיו במיטה חולים ..! ביום הראשון יצאנו למסלול קצר כי עוד לא ירד גשם נראלי ליד בניאס או משו כזה וראינו סרטן !!! או עקרב לא יודעת !! חחח והחזקתי אותווו !! יש לו עניים מזה מגניבות אדומותת כאלה וכשנוגעים בהן הן נכנסות פנימה !! חחח וגם כמעט נישקתי אותו אבל איכס לא הוא היה על הבוץ XD ואז הגענו לחדרים לאכסניה או מה שזה לא היה והיה לנו חדר מזה מגניייייייב עם מלא מיטות קומותיים [חח אני חולה על זה] ואז התחיל להיות קפוא ולא הפסיק לרדת גשם והאוכל היה גרוע לא נגעתי בכלום .. ואז ביום השני היינו כל היום בערך באוטובוס מרוב קור , לקחנו אותנו לכל מיני מקומות אבל לא העזנו לרדת .. חח מרוב קור וגשם הביאו לנו חליפות סערה בצבע צהוב מרקר חחחח אבל לא ירדתי אז לא שמתי אותן
ובקיצור כל היום השני היה בילוי באוטובוס .. בערב של היום השני היה כ"כ מצחייייייק אין התחלנו להמציא ריקודים מה לא עשינו חח עשינו תריקוד של פטיטו [למי שוראה] חח וצילמנו את זה ואז חברה שלי אחת הקורעות שקיימות בעולם נתקעה בחברה אחרת והעיפה את כל המנה חמה שלה על כל החדר והכל מצולם . ושיחקנו אסאול וכולם שם רימו את כולם חחח . אבל הייית עיפה בטירוף ובסוף נרדמתי על חברה שלי .. חחח היא נעימה ממליצה לכולכם XD ואז ביום השלישי , היום הכי הכי הכי הכי הכי קפוא בחיים שלי ! ירדנו לאוטובוסים עם המזוודות וכל השיט הזה והאוטובוסים היו מזה רחוקים ממנו ואת כל הדרך עשינו ברגל ובגשם זלעפות הגעתי לאטובוס כולי רועדת מקללת תבצפר :| ועכד שהתא מטען נפתח לי הוא היה מלא אז הייתי צכה לעבור לצד השני חחחח וגם הוא שנה נפתח .. למזלי חברה שלי עזרה לי מסכנה בלגללי גם היא נרטבה כולה .. ואז שוב בלינו באוטובוס ולבסוף לקחו אותנו לראות מה ? ציפוורים ! חחח כמה נחמד ! הכריחו אותנו לרדת בגשם איום ונורא ותוך איזה שמורה או משו כזה לראות ציפורים ! אבל מה הקטע? כולם היו בתוך המים ככה שבאמת ראינו את כולם [לא!] חחחח שוב נרטבנו כולנו וחזרנו רועדות לאוטובוס ואז פרשנו הבייתה , במקום לחזור ב11 ככה הגענו ב6 וחצי . קיצור לא עשינו שומדבר בטיול ! אבל הוא היה מדהים
והתגעגגעגעגעגעגתי ממש לכולכםםם ! חשבתי עליכם הרבה ביום האחרון .. כל הזמן שהייתי באוטובוס שמעתי טוקיו וזה הרבה זמן ! חחחח ואז זה הזכיר אותכםםם .. אבל חזרתי
ואני מקווה שאני באמת אתמיד פה כי לא הייתי פה מלא זמן בזמן האחרון .. אם לא שכחתם אותי כבר
חחחח אז תזכרו ומיד !
ולכל החדשים[אם יש?!] - ברוכים הבאים , אני טל בת 15 מהמרכז
השתלבות מהירה
אוווווווווווהבת אתכםםםםםם
נ.ב= יש מלא תמונות, להעלות כמה? והתמונה שיש עכשיו בצד זה אני כתבתי על החלון של האוטובוס [חח באתי לכתוב מטוס] שהיה מפוצץ אדים !!! מצטערת על הכתב כי הנהג שלנו [קאמל כפרעלייוווווו !] נסע מהר מידי XD נ.ב2= חח מצטערת אם זה שלח תהודעה פעם שניה פשוט זה כתב לי שזה לא נשלח .
ובכן , חזרתי מהטיווווווול השנתי , הטיול ההזוי ביותר שהייתי בווו !