I'm Hommmmmmmmmmmmmme

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif I'm Hommmmmmmmmmmmmme ../images/Emo9.gif

ובכן , חזרתי מהטיווווווול השנתי , הטיול ההזוי ביותר שהייתי בווו !
חחח אבל היה כ"כ כ"כ כ"כ מצחיק וכיף ! לא יצאנו לשום מסלול רציני בגלל שלא הפסיק לרדת עלינו גשםם ! בחיים לא ראיתי כמות כזאת ענקית של גשםם
וחיכינו וחיכינו לשלג ולא ירד
אין הבצפר שלנו השתגע לקח אותנו לצפון בשיא החורף , בטח כולם עכשיו במיטה חולים ..! ביום הראשון יצאנו למסלול קצר כי עוד לא ירד גשם נראלי ליד בניאס או משו כזה וראינו סרטן !!! או עקרב לא יודעת !! חחח והחזקתי אותווו !! יש לו עניים מזה מגניבות אדומותת כאלה וכשנוגעים בהן הן נכנסות פנימה !! חחח וגם כמעט נישקתי אותו אבל איכס לא הוא היה על הבוץ XD ואז הגענו לחדרים לאכסניה או מה שזה לא היה והיה לנו חדר מזה מגניייייייב עם מלא מיטות קומותיים [חח אני חולה על זה] ואז התחיל להיות קפוא ולא הפסיק לרדת גשם והאוכל היה גרוע לא נגעתי בכלום .. ואז ביום השני היינו כל היום בערך באוטובוס מרוב קור , לקחנו אותנו לכל מיני מקומות אבל לא העזנו לרדת .. חח מרוב קור וגשם הביאו לנו חליפות סערה בצבע צהוב מרקר חחחח אבל לא ירדתי אז לא שמתי אותן
ובקיצור כל היום השני היה בילוי באוטובוס .. בערב של היום השני היה כ"כ מצחייייייק אין התחלנו להמציא ריקודים מה לא עשינו חח עשינו תריקוד של פטיטו [למי שוראה] חח וצילמנו את זה ואז חברה שלי אחת הקורעות שקיימות בעולם נתקעה בחברה אחרת והעיפה את כל המנה חמה שלה על כל החדר והכל מצולם . ושיחקנו אסאול וכולם שם רימו את כולם חחח . אבל הייית עיפה בטירוף ובסוף נרדמתי על חברה שלי .. חחח היא נעימה ממליצה לכולכם XD ואז ביום השלישי , היום הכי הכי הכי הכי הכי קפוא בחיים שלי ! ירדנו לאוטובוסים עם המזוודות וכל השיט הזה והאוטובוסים היו מזה רחוקים ממנו ואת כל הדרך עשינו ברגל ובגשם זלעפות הגעתי לאטובוס כולי רועדת מקללת תבצפר :| ועכד שהתא מטען נפתח לי הוא היה מלא אז הייתי צכה לעבור לצד השני חחחח וגם הוא שנה נפתח .. למזלי חברה שלי עזרה לי מסכנה בלגללי גם היא נרטבה כולה .. ואז שוב בלינו באוטובוס ולבסוף לקחו אותנו לראות מה ? ציפוורים ! חחח כמה נחמד ! הכריחו אותנו לרדת בגשם איום ונורא ותוך איזה שמורה או משו כזה לראות ציפורים ! אבל מה הקטע? כולם היו בתוך המים ככה שבאמת ראינו את כולם [לא!] חחחח שוב נרטבנו כולנו וחזרנו רועדות לאוטובוס ואז פרשנו הבייתה , במקום לחזור ב11 ככה הגענו ב6 וחצי . קיצור לא עשינו שומדבר בטיול ! אבל הוא היה מדהים
והתגעגגעגעגעגעגתי ממש לכולכםםם ! חשבתי עליכם הרבה ביום האחרון .. כל הזמן שהייתי באוטובוס שמעתי טוקיו וזה הרבה זמן ! חחחח ואז זה הזכיר אותכםםם .. אבל חזרתי
ואני מקווה שאני באמת אתמיד פה כי לא הייתי פה מלא זמן בזמן האחרון .. אם לא שכחתם אותי כבר
חחחח אז תזכרו ומיד !
ולכל החדשים[אם יש?!] - ברוכים הבאים , אני טל בת 15 מהמרכז
השתלבות מהירה
אוווווווווווהבת אתכםםםםםם
נ.ב= יש מלא תמונות, להעלות כמה? והתמונה שיש עכשיו בצד זה אני כתבתי על החלון של האוטובוס [חח באתי לכתוב מטוס] שהיה מפוצץ אדים !!! מצטערת על הכתב כי הנהג שלנו [קאמל כפרעלייוווווו !] נסע מהר מידי XD נ.ב2= חח מצטערת אם זה שלח תהודעה פעם שניה פשוט זה כתב לי שזה לא נשלח .

animfanatic

New member
טלטווווווווווווול ../images/Emo24.gif

התגעגעתי אלייך נוווווווורא
!!!! אני כ"כ שמחה שנהנת , ובאמת חכמים - דווקא בזמן של קור וגשם , לוקחים אתכם לטיול ... אוהבת אותך

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifתהייייילה יפפפפשלי../images/Emo23.gif

גמאני התגעגעגעגעקגעגעגעגעגעגעתי
*כבר שולחת לך תתמונה עם הסרטן XD* אוווהבת מללללללללללללללללא

MAY STAR

New member
|פטריה\צילמת את הסרטן!!??!!!?!!?!??!?!?!??!??

תשלחי ליייייייייייייייייייייייייייייי!!!!

Fall Out Liel

New member
טלטול!!!!!$%#%$#%$#../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

כמה התגעגעתי אלייך!!#@$#@$
שמחה שנהנית, ובאמת בצפר דפוק, דווקא בזמן הכי גשום וקפוא לוקחים אתכם..
החזקת סרטן?! איך?!
אני הייתי צורחת ובורחת 456746768 קילומטרים ממנו
אוהבת אותך והתגעגעתי!!

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifליאלללללללללללללי שללללי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

גמאני ממש התגעגעגעגעתי
[כבר סיפרתי לך על געגועי במסנ XD] וחחחח זה לא מפחיד האמת , הוא מרגיש כמו צב XD והוא חמודי כזה באמת
אווווהבת מללללללללללללללללללללא

../images/Emo185.gifטלושששששש!!!!!../images/Emo23.gif

התגעגעתי אליך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמחה שנהנית
אגב קראתי הכל וזה ממש מבאס שלא יכולתם לראות כלום אבל אני לא ממליצה לך ולכיתה שלך לצאת החוצה אמרו שהיום ירד גשם חח כן בטח!!! איזה שלג ממש אבל היה קצת גם ואממ....הפסדת כמה דברים שאני לא זוכרת אבל משהו שאני כן זוכרת שפתחו רדיו רוק ויש שם טוקיו ולינקין פארק ואונסנס ואבריל ועוד מלא והשדרים של ממש קורעים!!XD שמחה לראותך יקירה!!!

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifירדנו'ש בוווובה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

גמאני התגעגעגתי יפיווופה
כן שמעתי שהפסדתי כמה דברים , שביל הסתפר ?? חחח בא למישו להעלות תמונה ?
איך יצא לו ?
גמאני שמחה לראותך אהובה

Tsof XD

New member
טלווווווש!#@!%#@../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo110.gif

התגעגענננו פה הממממון !
אבל אני מממש ממש שמחה שננהנית !
מקבלים אותך פה בידיים מחבקות

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifצווווווווווווווווווווווווווופ../images/Emo99.gif

כמה שהתגעגעגתי אלייך , בטיול הבאתי תמצלמה ויש שם תמונות מהמפגש וכל החברות שלי אמרו שאת יפה !!!!!!!!!!!!!!!!! אוווהבת המווני המוניים

Tsof XD

New member
פחחח בטח אני ../images/Emo6.gif ../images/Emo110.gif

זה כמו להגיד שטום דומה לצביקה פיק >< מממהממת אחת אוהבת אותך

ElinorLahav

New member
טוטוטוטוטויילילילילילי D: ../images/Emo205.gif

ואואוא כנראה לא קראתי את התגובה שרשמת שאת יוצאת לטיול שנתי , ולא הבנתי למה נעלמת ! קיצר שמחה שנהנת ושמחה שחזרת [סוף סוף
] אוהבת אותך

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifאלינוווווורקי../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

חמודה ששמת
אוווהבת אותך יפיוווופה שלללללי

N i t z a n 42

New member
טלושקית שלי^.^../images/Emo24.gif

כמו שכבר אמרתי לך.. שמחה שנהנת!!!^-^ והבצפר שלך באמת טיפש
משוגעים! מה הם מוצאים אותכם בקפור??>< היתגעגנו
ואל תדאגי ..לא נשכח אותך בחיים!!
תעלי תמונות חופשייD:
אוהבת אותך!

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifניייצנוווו'ש../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

חחח יאו את כזאת חמוווודה
אוהבת המוווון המווון
ואני אעלה תמונות עוד מעט P:

dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gifטלללללללללללללללל!!!!!!!!!!!$#21

בדיוק אתמול חשבתי עליייייך! לאן נעלמת לייי לאןן?
אומייגאדדדד החזרת סרטן?! אני לא הייתי מתקרבת אליו ברדיוס של מאה מטר לפחות! יאבבבא. חחח הקטע עם הקור מזכיר לי את פולין שלא יצאנו מהאוטובים גם D: שמחה שנהנית..

למעלה