שאלון שכתבתי..

טלינקה5

New member
אני

מה אתם מעדיפים משקה מוגז או מים? מים בד"כ כמה ארוחות אתם אוכלים ביום? 2 קיץ או חורף? חורף!!! קניון או שוק? קניון!!! תארו במילה אחת את בית הספר שלכם. חרא מה המקצוע האהוב עליכם? פסיכולוגיה ואנגלית לפעמים אם תלכו ימינה תגיעו לצרפת, אם תלכו שמאלה תגיעו להודו במה תבחרו? ימינה!!!!!!!!! מיהו המודל לחיקוי שלכם? ג'ון פרושיאנטה (הגיטריסט של רד הוט צ'ילי פפרס) איפה הייתם רוצים להיות עכשיו? באירופה, במקום נעים. עם מי הייתם אוצים להיות עכשיו? עם אהובי מה אתם אומרים על כל הקטע של שפעת העופות? מה יש לי כבר להגיד? מפחיד ביותר תנו משפט מוחץ לסיום: בעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

Fergie7

New member
../images/Emo26.gifעונה../images/Emo36.gif

מה אתם מעדיפים משקה מוגז או מים? מוגז.
כמה ארוחות אתם אוכלים ביום? 2-3
קיץ או חורף? קיץ.
קניון או שוק? קניון.
תארו במילה אחת את בית הספר שלכם. כלא.
מה המקצוע האהוב עליכם? חינוך מיני
אם תלכו ימינה תגיעו לצרפת, אם תלכו שמאלה תגיעו להודו במה תבחרו? ימינה.
מיהו המודל לחיקוי שלכם? אמא.
איפה הייתם רוצים להיות עכשיו? באמריקה.
עם מי הייתם אוצים להיות עכשיו? עם מישהו שאני מתגעגעת עליו.
מה אתם אומרים על כל הקטע של שפעת העופות? מפחיד.
תנו משפט מוחץ לסיום: שיהיה לכולם יום מקסים.

Mi RoNi

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo26.gif

מה אתם מעדיפים משקה מוגז או מים?משקה מוגז כמה ארוחות אתם אוכלים ביום?2 או 1 קיץ או חורף?קיץ קניון או שוק?קניון תארו במילה אחת את בית הספר שלכם.מעצבן מה המקצוע האהוב עליכם?ספורט אם תלכו ימינה תגיעו לצרפת, אם תלכו שמאלה תגיעו להודו במה תבחרו?צרפת מיהו המודל לחיקוי שלכם?ההורים שלי איפה הייתם רוצים להיות עכשיו?במיטה עם מי הייתם אוצים להיות עכשיו?עם הפוך מה אתם אומרים על כל הקטע של שפעת העופות?מוזר תנו משפט מוחץ לסיום:התפוח לא נופל רחוק מהעץ [לא מקורית]

vampmooly

New member
אללה

מה אתם מעדיפים משקה מוגז או מים? מוגז כמה ארוחות אתם אוכלים ביום?10 קיץ או חורף?קיץ קניון או שוק?קניון תארו במילה אחת את בית הספר שלכם-כלא מה המקצוע האהוב עליכם?צרפתית אם תלכו ימינה תגיעו לצרפת, אם תלכו שמאלה תגיעו להודו במה תבחרו?צרפת,הודו מסריחה מידי לטעמי יש גבול לשאנטיות. מיהו המודל לחיקוי שלכם?מרג'ורי איפה הייתם רוצים להיות עכשיו חוגגת את סיום המבחן שאני לא מצליחה לעבור עם מי הייתם אוצים להיות עכשיו? עם כל מי שאני אוהבת מה אתם אומרים על כל הקטע של שפעת העופות?איכ תנו משפט מוחץ לסיום: לך לנמלה עצל

sweetgirl3

New member
עונההה :) ../images/Emo189.gif

מה אתם מעדיפים משקה מוגז או מים? מיייםם הכי בריא חח
כמה ארוחות אתם אוכלים ביום? 3 :) אבל יש נישנושים באמצח חח
קיץ או חורף? קיץ :) הכי כיףף
קניון או שוק? שוק :)
תארו במילה אחת את בית הספר שלכם. שונאתתת
מה המקצוע האהוב עליכם? מתמטיקה
אם תלכו ימינה תגיעו לצרפת, אם תלכו שמאלה תגיעו להודו במה תבחרו? צרפת?
מיהו המודל לחיקוי שלכם? אמא
איפה הייתם רוצים להיות עכשיו? בחלל חח
עם מי הייתם רוצים להיות עכשיו? אמ.. חסוי
מה אתם אומרים על כל הקטע של שפעת העופות? סתם.. אני לא מבינה למה כולם מפחדים
תנו משפט מוחץ לסיום: מששעמם לייייי

למעלה